Bildirim
22' Philips 202p

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bu iki ürünün satış fiyatları nedir? -
202p5 in fiyatı 700 mlyon -
Bunları sıfır olarak bulmak mümkünmüki? 202P40 iyi monitör ama Samsungdan haberim pek yok... -
arkadaşım 202P40 modelini kullanıyor, tavsiye ederim, çok iyi bir monitör.. Kafana takılacak genel bir zayıflığı yok aletin.. 1280x1024 100hz verebiliyor.. -
202P40 22" Monitörü ofiste kullanıyoruz. 1600x1200 85hz veriyor max 2048x1536. gayet güzel bir monitör ama 19"-20" LCD fiyatları oldukça düştü artık almak için iki kere düşünmek lazım çünkü oldukça pahalı zannedersem -
aslında 19" lg 995ft monitörüm var halihazırda, çok da memnunum fakat benim için ekran ne kadar geniş olursa o kadar iyi. onun için bir kere aldım mı tam alayım diyorum, sonuçta kafamıza estiği zaman değiştirilecek bir parça değil.
philips fiyatı kdv dahil 777 ytl, mavidonanımda
samsung fiyatı da 807 ytl
arada 1" fark var, ama samsung daha pahalı. ilginç. arkadaşlar yorumlarınıza güveniyorum, sonuçta bahsettiğimiz monitör philips, illa ki iyidir.
contrast, brightness, convergence hakkında bilgileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. (parlaklık, renk canlılığı vs.) -
202p40 kullanıcısıyım bence güzel bir monitör şuana kadar bir şikayetim olmadı tavsiye ediyorum -
bende 202p4 var. 22" monitörler 20" görünür alana sahipler. 21" de de görünebilir alan 20" o anlamda bir sıkıntın olmasın. benim monitör 1600*1200 de driverinı yüklersen 100 mhz veriyor ama tavsiye edilen yenile hızı 85 mhz. genel anlamda güzel bir monitör ama nec falan bulabilirsen onlara yönel derim ikinci el bile olsa. -
Mavidonanımı bi ara sor bence var gözüksede yoktur... -
BENCE DE ARAYIP SORMAN MENFAATİNE ! ÇÜNKÜ GÜNCELLEMEDE HEP AKSAKLIK YAPIYORLAR VE HALA ÖLÜ LİNKLER MEVCUT -
samsung yok sanırım, philips de gelir mi bilmiyorum? araştırmak lazım, başka yerden bulabilirim herhalde.
Bu arada 22" philipsin 20" görülebilir alana sahip olduğunu bilmiyordum. -
quote:
Orjinalden alıntı: odut
samsung yok sanırım, philips de gelir mi bilmiyorum? araştırmak lazım, başka yerden bulabilirim herhalde.
Bu arada 22" philipsin 20" görülebilir alana sahip olduğunu bilmiyordum.
Bence iki monitörüde bulamazsın. Samsung un o modellerini ben hiç hatırlamıyorum. Bu demek oluyorki 2004 yazından bu yana TR de yoklar. P4 e kadar olan Philips ler ise tükendi...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X