Şimdi Ara

22 Nisan'da Almanca A1 Sınavına gireceğim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ayın 22'sin de sınavım var. Bu sınava önceden girmiş kişilerden sınav ortamının nasıl geçtiği, ipuçları ve tavsiyelerini almak istiyorum. Sınav zamanı yaklaştıkça stres daha da artıyor sizlerin önerisini almak istiyorum. İlgilenen herkese teşekkür ederim.

• Nazarnet58 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Almanya' da eğitim almak istiyorum fakat Almanca şartı koşuyorlar. Sizce Almanca zor bir dil mi?

Çok teşekkürler.
  • TayfunKurt T kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Dil öğrenmek kişiden kişiye göre değişir birisi çok kolay olduğunu düşünür başka biri de zor olduğunu düşünür bunu en iyi siz karar verebilirsiniz. Almanca'nın cümle yapısını öğrendikten sonra cümle kurmakta sıkıntı yaşamazsınız ama Türkçe'de cümle içinde kullanmadığımız bazı ek kelimeler ve buna benzer bir çok kural vardır tabi bunları bir anda öğrenmeniz mümkün değildir konuştukça veya başka deneyimler sayesinde pekiştirebilirsiniz. Almanya'da doğup büyümüş ve şuan Türkiye'de yaşayan bir çok büyüğüm ile sohbetlerimde Alman vatandaşlarının bir kısmının dahi çok iyi derecede Almanca konuşamadıklarını belirtmişti. Her ismin bir artikeli vardır bunları zaman ile öğrenebilirsiniz bu artikellere örnek olarak reklamlarda gördüğümüz "das Auto" gösterebiliriz. Benim düşünceme göre Almanca İngilizce kadar kolay bir değildir. Umarım anlatabilmişimdir.
    İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nazarnet58

Merhaba.
    Dil öğrenmek kişiden kişiye göre değişir birisi çok kolay olduğunu düşünür başka biri de zor olduğunu düşünür bunu en iyi siz karar verebilirsiniz. Almanca'nın cümle yapısını öğrendikten sonra cümle kurmakta sıkıntı yaşamazsınız ama Türkçe'de cümle içinde kullanmadığımız bazı ek kelimeler ve buna benzer bir çok kural vardır tabi bunları bir anda öğrenmeniz mümkün değildir konuştukça veya başka deneyimler sayesinde pekiştirebilirsiniz. Almanya'da doğup büyümüş ve şuan Türkiye'de yaşayan bir çok büyüğüm ile sohbetlerimde Alman vatandaşlarının bir kısmının dahi çok iyi derecede Almanca konuşamadıklarını belirtmişti. Her ismin bir artikeli vardır bunları zaman ile öğrenebilirsiniz bu artikellere örnek olarak reklamlarda gördüğümüz "das Auto" gösterebiliriz. Benim düşünceme göre Almanca İngilizce kadar kolay bir değildir. Umarım anlatabilmişimdir.
    İyi günler.

Merhabalar,

Vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim. Değerlendireceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    90+ Eylül YDS
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.