arkadaşlar ekran k artım imzada da olduğu gibi ati 4830 512
düşük çözünürlüklerde mesela 1280/1024... v.s civarında 75 hz seçeneği çıkıyor ama 1680*1050 de çıkmıyor neden
monitörüm inca black series il-1022 dvi (dvi dan bağlıyorum )
Görüntü çözünürlüğü arttıkça yenileme oranı yani Hz. düşer. Ters orantılı çalışırlar.
Bir de Ekran kartının ile monitörünün hangi çözünürlüklerde kaç Hz desteklediğini bilinmesi gerek. Eğer ekranın kendi sürücüsü mevcut ise bu sürücüyü kurman da çözüm olabilir.
zaten ekran kartımın desteği 2500*1900 küsürlü rakamlar
ama dün aldığım monitör için herhangi bi yazılım falan yüklemedim zaten kutusundan da çıkmadı öyle bi yazılım
monitörü alığım hepsiburada.com da 75 HZ ekran tazeleme hızı yazıyor 1680-1050 maksimum çözünürlük yazıyor
monitöre yazılım yüklendiğini bilmiyordum ama öyle ise sitesinden indirir yüklerim ama sanmıyorum
O çözünürlükte veriyormuymuş 75Hz ? 75Hz dediği max verdiği değerdir yazmamışlarsa 1680-1050 de vermez 75 Hz
linki incelersen görebilirsin açıklamalar bölümünde
benimde bir sorunum var sistem vista ve tft lcd moninörü: genel pnp monitör olarak görüyor kirlilik yapmasın diye buradan devam ediyorum ıl 822a model tft lcd monitör var bende sürücü nereden bulabilirim incatech sitesinde yok
yabancı forumlardada baktım vista için bu konu vardı monitör olarak standart bir model her monitör aynı özelliklerde olmadiği için bana mantıksız gelmişti. sonucta bir sürücüsü olması gerekiyor sorun değilde renk özellkileri performans özellikleri acısından azda olsa iyileştirme yapması olası. bunu vista için online destekte sormak istiyorum zaten standart tip monitör tanımlaması nasıl ayırt ediyor diye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme