Şimdi Ara

22.EWREN S.A.M. ITTIFAKI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Su an 6.sıradayız we referansa sahip oyuncularla birlikteyis...
    Burdanda Arkadaslarimizi Aramizda Gormek İsteriz

Edo Simpson

• Arkadaşım sana bi teklifim var.Bizim ittifakla sizin ittifakı birleştirelim ne dersin zaten 2 kişiyiz ittifakta.Bizi ittifakınıza alırmısınız ?
  • tabiki buyrun gelin .... baswuru formunda bunu belirtirsen sewinirim...
  • İttifakı dağıtıp hemen geliyoruz.Başvuru formuna aynen şöyle yazıcam : "donanimhaber.com daki haberin üzerine geldim.İttifak için sonuna kadar çalışacağız" diye bir başvuru formu gönderiyorum.Ok?
  • Saolasın kardeşim.Artık S.A.M için çalışıcaz
  • ARKADASLAR GELEN WARSA KAPIMIZ ACIK .....
    4 ITTIFAKLA BUYUK KLAN KURULDU...
    BU ITTIFAKLARLA 22.EWRENDE EZICI USTUNLUGUMUZ OLACAK
  • alakasızda nasıl oluyoda bu alert ittifağı falan hemen 214 kişi oluyo nedir bu ogamde içinde gizli örgütleşme falan mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ewt kardeşim haklısın.Bu ogame de kesin bi örgütleşme var.22.ewren açıldığı ikinci gününde 214 kişi vardı kesin bi iş var.Ama nası bi iş anlayamadım walla
  • ya arkadaslarlar bir iş yok takmayın kafanıza genelde oyunu fazla bilmeyen kişiler ilk cikan siralamada 1 . in yanina gidiorlar.. zannediolarki en guclu ittifak onlar ama sonra zaten ittifak yapilamaya girdigi zaman herkesi atior yada alt ittifak kuruyor.. alert coktu icerde casus bulundu we ittifagi cokerttiler .. alertin kurucusu yeni bir ittifak kurdu REDALERT o da zaten bizim dostumuz.... bu arada bizim ust ittifagimizda acildi BIG SAM. die...
    50 puan uzerini oraya bekliorum
  • Ewt Deep_CHiLD haklısın kardeşim.Ne öyle casusluk falan daa yeni açılmış zaten ewren bi de başlar başlamaz casusluk falan.Neyse artık BIG SAM. için varız 22.ewrenin en iyi ittifakı...
  • HERŞEYİYLE 1 OLACAGIMIZ ITTIFAK.... ;)))

ıttifak tagi: BIG SAM.

--->!!!Savaşacak Kadar Genç, Ölecek Kadar İhtiyarım!!!--- [:'(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeresMa -- 30 Ocak 2006 6:35:53 >
  • BIG SAM. her zaman 22.ewrenin hakimi olmaya devam edecektir

--->MAKSAT DOST UĞRUNA ÖLMEK DEGİL, UĞRUNA ÖLÜNECEK DOSTU BULMAKTIR!... ---
  • ya arkadaslar hadi ama koskoca donanim haberde ittifaga gelicek kimse yokmu???
  • Dostum sanırım 2 tane konu açmışsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.