Şimdi Ara

22 Euro'luk Gümrük Muafiyeti Kaldırıldı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
1
Favori
38.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
347 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zevk alıyor muyuz genşler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • para pul olmuş zaten yurtdışından bi çöp almaya gücü yetmiyor. Varsın 22€ altına da vergi koysunlar. Koymadıkları ne kaldı ki?
  • uzun süredir aynı fiyatta olsa, hatta 1-2 dolar pahalı bile olsa yurt dışından yapıyorum alışverişi. Atleti bile amazondan alıyorum, ödüyorum vergisini de, çakallara para kazanıracağıma amazon ve devlet kazansın. Vergiden kaçış olmadığına göre, en mantıklısı bu şekilde yapmak. Hatta yine de daha ucuza geliyor.
  • Getirip getirip milleti kazıklıyodunuz ii oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ....mizin başı sağolsun. napalım, gerilim filmi yavaş yavaş vizyona girdi,
    daha ne vergiler gelir daha, kasa tam takır nede olsa kaynak lazım söğüçlemelik...
  • A.K.Partisi vatandaşın donuna kadar alacaklar.Nereye vergi koyacaklarını şaşırdılar.Vergiyi tepeden almayıp tabana yaydılar harbiden.Zengin daha az vergi verirken biz daha çok vermeye başladık....Ama gelde bunu "hölloouuğğğ topluluğuna" anlat
  • Arkadaşlar bu da dışjjj güjlerin işi ,yoksa A.K.Partisi hiç böyle birşey yaparmı ?
  • Bence gayet makul olmuş. Bir cep telefonu aldıımda bir tane de devlete alıyorum. Bir araba aldığımda bir tane de devlete alıyorum. Diğer bir çok şeyde de durum aynı iken sadece %20 vergi koymuşlar. Yatıp kalkıp şükredin
  • Bu topluma az. Ağaç kökünü hissetmeyenlere vergide neymiş. Ulan seçim meçim yok dese, kimse ne dedin demez bu ulustan. Daha da vergi koymalı. Venezuala gibi olmalıyız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Microscopy

    1 haftada çinden gelen ürünüm 4 gündür işlem yapılmadan beklemesinin nedenini şimdi anladım 22 euro bile değildi değeri

    Alıntıları Göster
    aynı durumdayım
  • Damat Berat'ın ekonomide reform yapacağız dediği olay bu olsa gerek. Yazıklar olsun milleti soyduğunuz yetmiyor mu ?
  • Türkiyenin hali işte bu kadar kötü. Vatandaşın bir iki kuruşuna bile muhtaç oldu devlet. Amaç parayı içeride tutmak ama yeni alınan 1.2 milyon TL tutarında 80 tane araç da zaten Türkiyenin üretimiydi. Ödenen para da zaten burada kalıyordu. Ülkecek batıyoruz haberiniz olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wadjet

    Söyleyecek o kadar çok şey var ki bu ülkeyi bu hallere getirenlere.. Burada paragraflar yazmak maalesef bir şey değiştirmiyor. Bakın burası çokomelli, insanların aklı ile dalga geçiyorlar resmen..

    31 Mart'ta oy kullanamadım. Yurt dışında öğrenciyim ama bu seçim için fiyatı önemsemedim bileti aldım. Gidip kullanacağım oyumu. 1 oy 1 oydur. Birileri için kaçınılmaz fakat çok geciken son başladı.

    "Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr-ü zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

    Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti'ni kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!"

    Mustafa Kemal ATATÜRK
    quote:

    çok geciken son başladı


    Çok doğru, çok güzel bir tespit, tebrikler.
    Türkiyemiz ne kadar sağlam temeller üzerine kurulmuş ki kolay olmadı şu noktaya getirmeleri.
    Fakat ben de artık çatırtı seslerini duyuyorum.

    Duyarlı davranışınız için teşekkürler.
    Ben bu seçimi genel seçim kadar önemli görüyorum.
    Halkımız, zekasıyla dalga geçilen, sömürülen bir kitle mi olduğunu ya da bu vatanın esas sahibi olduğunu mu gösterecek.




  • Allaha havale ediyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatandaşı öpmekten hiç vazgeçmiyorlar. Bizde isteriz burdan alalım. Ülke içinde kalsın ama aliexten alan adam 1 dolarlık ürünü burda 5 dolara satıyor! O zaman bunlara da düzenleme getirin?

    Bu arada geçen hafta bi sürü sipariş verdim. Acaba ülkeye giriş tarihinemi bakarlar yoksa sipariş tarihine mi? Ne dersiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _A_L_İ_

    Nasıl bugün kaldırıldı anlamadım 2-3 ay önce aliexpresten 50-60 tl değerinde masa saati aldım PTT kargoda 5 tl gümrük vergisi alındı.
    İkisi farklı şey. 5tl dediğin olay beratın hediyesi. Diğeri ise bambaşka bi olay.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arda-tt

    İstanbullu arkadaşlar sandıkta gösterin lütfen tepkinizi, oy vermeye gitmeyecek olanlar da lütfen gitsinler, bana ne diyip oy vermemezlik etmeyin. Gitgide dünyadan ayrışır olduk, her geçen gün de daha beter oluyor
    Yerel seçimle bunun ne alakası var? İmamoğlu ne yapabilir bu konuda?

    Mevzu genel seçimlerde geçerli! Hele bi gelsin o gün!
  • Fr.BJK kullanıcısına yanıt
    Türkiyenin ekonomisinin döndüğü illerin yönetimlerini kaybetmesi hükümete "yeter artık" denilmesi açısından çok önemli bence.

    Ayrıca bu konuyla çok ilgisi olmasa da malum, "beni seçmezseniz oylarınızı saymam" zihniyetine karşı durulması açısından da çok önemli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arda-tt

    Türkiyenin ekonomisinin döndüğü illerin yönetimlerini kaybetmesi hükümete "yeter artık" denilmesi açısından çok önemli bence.

    Ayrıca bu konuyla çok ilgisi olmasa da malum, "beni seçmezseniz oylarınızı saymam" zihniyetine karşı durulması açısından da çok önemli
    O iş bizde rahat ol ;) 10 defada tekrar etse işe yaramayacak!

    Ekonomiyi vatandaşı soyarak düzeltme dünyanın neresinde görülmüş?!
  • Cildim çok ama çok hassas (sedef hastasıyım) her gün tıraş olarak işe gitme zorunluluğum var. Türkiyede kim nerde kaç tane tıraş sabunu, kremi satarsa aldım denedim, ama yok. Yurt dışında ünlü bir marka getirtiyordum kullandım bir kez kullanınca bizdekilerin çöp olduğunu anladım. Şimdi bu da özel tüketime girip vergi alınıyorsa kaldır tıraş olma zorunluluğunu. Ben aldığım ürün için birde hergün bana gerekli olan bir ürüne bir de özel tüketim vergisi mi ödiyeceğim? Yani özetle demek istediğim şu. Milyonlarca kişi iş yerine gidiyor çalışıyor adam kılık kıyafetle alakalı bir de yazılı yönetmelik koymuş, ama bu ülkede her gün işe gitmek için gereksinim duyduğumuz ürünü de bir özel tüketime tabii sokup üzerinden vergi alıyor. Hani şeytan da zorlamıyor değil zittir git şu ülkeden diye. Verdiğim basit örnekti. Yarın bir gün soluduğun her mg oksijene para alındığını da göreceğiz herhalde akkoyunlar tarafından

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.