Şimdi Ara

22-23lerde sıfırdan hayat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kurulabilir mi? tamamen hiçbir vasfı olmayan üniversite okumamış, yıllarca it olan birisi için geç değil midir? ne de olsa insanların büyük çoğunluğu bu yaşlarda üniversiteden mezun oluyor, yurtdışına gidiyor hayatını yaşıyor vs.

siz olsanız geç kalmışlık hissi ve pişmanlıklarla dolu bu süreçte nasıl ayakta kalırdınız? büyük bir kıskançlık ve pişmanlık olgusu sizi intihara düşünmeye sevk etseydi nasıl bir yol çizerdiniz?

benden tecrübeli ve görmüş geçirmiş arkadaşlarım yorum bırakırlarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patinajcekenaraba -- 28 Nisan 2023; 9:35:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kendini kafandaki örneklerle karşılaştırıp pişmanlık duyuyorsun.

Geç kalmak diye birşey yok, hedefine bağlı. İşe girip çalışmaksa niye geç kalmış olasın, okumaksa da hedefine bağlı, ortalama ve ortalama iş potansiyeli olan bir bölümde okuyorum, çok başarılı bir kariyer hedeflesem aynı senin yaşlarında başlardım, sorun olmazdı.

Ortalama bölümse değmez okumaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet 30 yaşından sonra sıfırdan hayat kuruyor. Abicim gören de 40 yaşındasın sanır ya. 22 yaş nedir? Daha genceciksin. 4 sene üni okusan bile 26 oluyorsun daha ney? Git adam gibi dersini çalış.

• You are not too old and it is not too late

• Hayatta düzenli olarak hayatımızı sıfırlamak zorundayız zaten, aynı hedeflerle ve aynı psikolojide süreklelik mümkün değil. O yüzden yaşla bir alakası yok, istediğin zaman ve gerektiği zaman bu tür kararları almalıyız.

• HayatDevamEdiyor kullanıcısına yanıt
    Evet kıyaslıyorum ister istemez, benim yaşlardaki çoğu insan hayatını yaşarken ben yıllarca 4 duvar arasında it oldum çıktım maalesef.Kendi düşen ağlamaz derler ama ağlıyorum niyeyse.

Ortalama bölüm de olsa okumak avantajlı değil mi sizce? Ne de olsa diplomasız ayakta durmak imkansıza yakın gibi, en azından refah içinde yaşamak icin.

• vittorioo V kullanıcısına yanıt
    evet 40 yaşında değilim fakat 4-5 yılımı zehir ettim ve bunun etkisi 40ı bırakalım ölene kadar devam edebilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Brotha B kullanıcısına yanıt
    evet doğru, teşekkürler

• 22-23 hiçbişey olmaz

• Aslında 23te üniversite bitiren adam öyle hayal ettiğin gibi yurtdışına falan gitmiyor. O da sürünüyor bölümüne göre ama 0 olan birine göre diploması var tabi. 0 olan biride hiç değilse bir çalışma hayatı tecrübe etmiştir o yaşa kadar diye düşünüyorum. O sektörden devam edebilir. 23 pek geç bir yaş sayılmaz erkende değil tabi fakat ne yapacağına iyi karar vermen lazım 30dan 40dan sonra yeniden başlama işi biraz hikaye oluyor. 30a kadar yaptığın her hatayı telafi edebilirsin.

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt
    evet bana göre de öyle, 30da hayata başlamak biraz ütopik geliyor, bu yaşa kadar da çalışma hayatı tecrübe etmedim pek

• O yaştan sonra okumakla zor, tek şansın ticarete girip parayı bulmak. parayı bulunca kimse senin diplomana tipine vs bakmaz istediğini elde edersin

• ticarette yükselmek zaman alır çoğu durumda yıllarını vermek gerekir, gençlik falan da kalmaz adamda

• patinajcekenaraba P kullanıcısına yanıt

zannettiğin gibi değil, ticarette bir anda parayı vurursun bir anda batarsın herşey olabilir

• işi bilmeyen adam için aşırı risk barındırır, sektör, yer,talep vs.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.