Merhaba arkadaşlar 2.el 22-25 bin civarında araç bakıyorum.. İstediğim bazı özellikleri yazacağım bilgili arkadaşların önerilerine ihtiyacım var.
- Modeli yüksek olmalı yani BMW falan bakmıyorum - teknolojik açıdan memnun etmeli - Dizel makbul'e geçer - Motorun çok güçlü olması şart değil ama araç az yakmalı - Dış görünüşü sırıtmamalı
Focus öneriyorlar ben cıvıc seviyorum siz değerli arkadaşlar konuyu saptırmadan yardımcı olursa çok memnun olurum ha bu arada 21 Yaşındayım yararı olur belki :)
yeni kasa colt, corolla sol, civic 1.6 es diyorum, belki note da olabilir mi? ya da daha donanımlı vectra c bende bunlar arasında çırpınıyorum; daha eski c sınıfı mı, daha yeni b sınıfı mı? ama yakıt deyince hemen colt ve civic öne çıkıyor arkadaşlar benimde çıkmazda olduğum konuyu cevaplayabilirlerse sevinirim saygılar
Yeni Jetta piyasada olsa bende onu almak istediğimden size imzamdaki Corollayı satabilirdim Şaka bir yana gerçekten 25.000 tl ye benim otomobilin emsallerinden bulabilirsiniz. Güvenlik açısından da üst düzeydir 8 hava yastığı bulunuyor. Umarım dilediğiniz gibi bir araç bulursunuz.
dizel bulabilirmisiniz o fiyata bilemem ama h kasa astra yaşınız< için çok uygun bir seçenek olur yada 07 08 307 hdi bulabilirsiniz o fiyata
Honda cıvıc öneren yokmu yada ford focus:)
Bulabilirsen 2008 seat ibiza 1.4 tdı sty. tek eksi tarafı gürültülü çalışan motor
quote:
Orijinalden alıntı: son_samuray
Bulabilirsen 2008 seat ibiza 1.4 tdı sty. tek eksi tarafı gürültülü çalışan motor