Şimdi Ara

22.000-25.000 arası ikinci el araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

22.000-25.000 arası ikinci el araç almayı düşünüyorum. Dizel olması tercih sebebi, daha çok şehiriçi (Ankara) kullanacağım.
    Bir de 3-4 sene sonra kolay satılır bir araç olması da iyi olur
    Aklıma 2008 model Fabia ve Corsalar geliyor..

Farklı tavsiyesi olan var mıdır acaba?

Şöyle değiştirelim..
    Dizel mi? Benzinli mi? LPGli mi sizce? (şehiriçi)
    Benzinin pahalılığı malum, dizelin ilk alırken üstüne para eklemesi de malum, LPG'nin de güvenliği tabi...

Sıfır mı ikinci el mi? İyi marka az donanım mı, orta marka yüksek donanım mı?
    Fiyat biraz daha esneyebilir
    uzun yol yapacaksan dizel almanda fayda var ama senede kaç km yapcagın önemli bir husus. piyasada dogru düzgün dizel araclar yok. hepsinin neredeyse kmsi dolmuş bir bicimde satılmalarını bekliyorlar. binici arabasına rastlarsan sirket arabalarına nazaran dört dörtlük araba almış olursun.

benzin+lpgde cok başın agrır. eger kalitesiz lpg ve kötü işcilik yapılmış araba seni sanayi sanayi dolastırır.
    3,4 sene bineceksen bence bakımlı dizel bulman varsa cok km yaparım dersen dizel al. bunun dışında sadece benzinli araclara bakarsan senin icin cok daha iyi olur.

ben aracımı sıfır aldım 3 sene sonra bilemdin 4 sene sonra satmayı düsündümden dolayı lpg masrafına ve extra sorunlarına dahil olmak istemediğimden taktırmadım. 2 senedir kullanıyorum benzinden dolayı hiç şikayetim olmadı. ben 0,30krş yakarken lpgli arac ise 0,21 krş yakıyor.

corsa güzel araba ve iyi tercih alına bilir bence. aracta ne tür özellikler ve konfor arıyorsunuz bilmiyorum ama symbol düsüne bilirsiniz.
    2. eli peynir ekmek gibi satılıyor. misal bu gün ilan ver yarın notere gidersin. okadar kolay satılan ve alıcsı cıkan bir araba.
    hb tarzı düsünüyorsanız poloda olabilir, fiestada ola bilir.

3,4 sene sonra satcagınız icin 2007-2008 modelen aşagı araba almayın derim. sorunsuz,rahat, seneden seneye bakımına götüreceginiz yıllardır.

sıfır düsünüyorsanız, bu fiyat aralıgna en yakın fiat punto evo ve fiat grande puntodur. düşük donanım veya full donanım sizin bileceginiz iş.

• quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

hocam ilgi çekmesi işin başlıga vw yazman yeterli olcaktır..
    uzun yol yapacaksan dizel almanda fayda var ama senede kaç km yapcagın önemli bir husus. piyasada dogru düzgün dizel araclar yok. hepsinin neredeyse kmsi dolmuş bir bicimde satılmalarını bekliyorlar. binici arabasına rastlarsan sirket arabalarına nazaran dört dörtlük araba almış olursun.

benzin+lpgde cok başın agrır. eger kalitesiz lpg ve kötü işcilik yapılmış araba seni sanayi sanayi dolastırır.
    3,4 sene bineceksen bence bakımlı dizel bulman varsa cok km yaparım dersen dizel al. bunun dışında sadece benzinli araclara bakarsan senin icin cok daha iyi olur.

ben aracımı sıfır aldım 3 sene sonra bilemdin 4 sene sonra satmayı düsündümden dolayı lpg masrafına ve extra sorunlarına dahil olmak istemediğimden taktırmadım. 2 senedir kullanıyorum benzinden dolayı hiç şikayetim olmadı. ben 0,30krş yakarken lpgli arac ise 0,21 krş yakıyor.

corsa güzel araba ve iyi tercih alına bilir bence. aracta ne tür özellikler ve konfor arıyorsunuz bilmiyorum ama symbol düsüne bilirsiniz.
    2. eli peynir ekmek gibi satılıyor. misal bu gün ilan ver yarın notere gidersin. okadar kolay satılan ve alıcsı cıkan bir araba.
    hb tarzı düsünüyorsanız poloda olabilir, fiestada ola bilir.

3,4 sene sonra satcagınız icin 2007-2008 modelen aşagı araba almayın derim. sorunsuz,rahat, seneden seneye bakımına götüreceginiz yıllardır.

sıfır düsünüyorsanız, bu fiyat aralıgna en yakın fiat punto evo ve fiat grande puntodur. düşük donanım veya full donanım sizin bileceginiz iş.

güzel açıklamışsınız hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: williamwallace88

İyi günler,

22.000-25.000 arası ikinci el araç almayı düşünüyorum. Dizel olması tercih sebebi, daha çok şehiriçi (Ankara) kullanacağım.
    Bir de 3-4 sene sonra kolay satılır bir araç olması da iyi olur
    Aklıma 2008 model Fabia ve Corsalar geliyor..

Farklı tavsiyesi olan var mıdır acaba?
    Dizel nissan Note tekna tavsiye ederim.Yılda laç km giderseniz gidin düşük km li DİZEEEEL Alın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. günde 15 km kesin yapacağım şehiriçi işe gidip gelirken. onun harici de şehiriçi gezerim. şehirler arası sadece bayram seyranda olur. Yani ayda 600kmye yakın olur..

Corsa'yı hem opel olduğu için hem de kolay satıldığı için yazdım. Fabia'yı da babamın Octavia'sını çok sevdiğim için yazmıştım. Markaya önyargı var ama bence oldukça kaliteli bir araba.

Puntoya nedense ısınamadım. Dolayısıyla pek bakmadım.

Polo ve Fiesta bu sınıfta en çok istediğim araçlar arasında. Ama fiyatları beni biraz aşıyor.

Nissan ve Hyundai'yi inceleyeceğim. Getz'in üretimi durdu diye biliyorum. Bu noktadan sonra satış ve servis sorunu çıkarmasın?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.