Şimdi Ara

2133 MHz RAM olan laptopa 2400 MHz RAM takılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopumda 2133MHz 4 GB DDR4 RAM takılı olan anakartıma onun yerine 2 Adet 2400MHz 8 GB DDR4 RAM taksam düzgün çalışırmı tam verim alabilirmiyim ekteki ram sistemime uygunmudur.

• Anakartın destekliyorsa takarsın. Baktığım zaman en fazla 16GB 2400Mhz destekliyor ama garanti olsun diye HP ile iletişime geçin.

• Peki ya şuanda var olan 2133mhz 4gb ın yanına 1 adet alsam bundan o zaman olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anldmrcgzl A kullanıcısına yanıt

olmaz notebooklarda ram uyumu nasıl diyeyim anasını ağlatan cinstendir kafana göre takıp çıkaramazsın.

• O zaman sorun çıkmaması için var olan 2133mhz 4gb ı iptal edip onun yerine görselini attığım 2400mhz 8gb ram i takıcam

• Anldmrcgzl A kullanıcısına yanıt

birincisi makinen 16gb destekliyor mu?ikincisi 2400 mhz destekliyor mu üçüncüsü kit yok mu 2x şeklinde?biz aynı dükkan vatan aynı tezgah aynı marka aynı kutu iki kingston ram aldık ve mavi ekran verip durdu kullanamadık sen anlamıyorsun beni hala kafana göre iş yapıyorsun.götür bir notebook tamircisine abi bunun rami yükselecek de.sıkıntı çıkarsa gidebileceğin bir yer olur yoksa expert olmak lazım sorunsuz yükseltmek için ya da eşek şansı.

• Alıntı

metni:
    Neden bu kadar sinirlendiniz ki özelliklerini atmıştım görselde ben sadece 8gb 1 adet alıp takabilir miyim diye sordum yinede ilginiz için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ddr 3 800 Mhz Ram Varmı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam eski ramle yeni rami yani frekanslari ve cl degerleri farkli olan ramleri bi arada kullanmayin en guzeli urununuzun anakartini arastirin destekliyorsa cl degeri mumkun oldugunca dusuk 2400mhz 8gb lik 2 adet ram alip takin ayrica laptopunuzda varmidir bilmem ama yoksa ram takviyesiyle birlikte ssd guncellemeside yapin iki guncelleme birden yapildiginda eski bilgisayarinizi taniyamayabilirsiniz bile

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burakdc B kullanıcısına yanıt

Fotoğrafını attığım üründen bir adet sipariş ettim yarın yada çarşamba elimde olur denediğim zaman sonucunu yazarım teşekkür ederim tavsiyeleriniz ve önerileriniz için .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.