Şimdi Ara

212 Men - 212 Sexy Men [Hangisi] ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki parfümüde kullananların yorumlarını almak istiyorum hangisi daha iyi? Önümüz yaz olduğu için boğmaması çok önemli, fakat iki kokununda çok hafif olduğunu öğrendim. Kalıcılıkta çok önemli. Yorumlarınızı bekliyorum...

• Sipariş verdiğim 212 Sexy Men, 1 saat önce geldi. Önceden 212 kullandım 2 şişe bitirdim. Sexy Men, diğerine göre daha ağır bir parfüm.

212 Sexy Men'in içinde vanilya olduğu için bariz olarak farkediliyor.

212 Sexy Men aldım ama yazın, özellikle gündüzün kavurucu sıcağında kullanılacak bir parfüm değil, havanın serin olduğu zamanlarda kokusu kendini hissetirebilir. Onun yerine 212 Men tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcunsau -- 3 Mayıs 2010; 19:43:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

Sipariş verdiğim 212 Sexy Men, 1 saat önce geldi. Önceden 212 kullandım 2 şişe bitirdim. Sexy Men, diğerine göre daha ağır bir parfüm.

212 Sexy Men'in içinde vanilya olduğu için bariz olarak farkediliyor.

212 Sexy Men aldım ama yazın, özellikle gündüzün kavurucu sıcağında kullanılacak bir parfüm değil, havanın serin olduğu zamanlarda kokusu kendini hissetirebilir. Onun yerine 212 Men tavsiye ederim.

2 sinide denemek lazım yalnız 212 sexy ağırsa kullanılmaz yazın. Teşekkürler
  • Cristion Dior-Farhrenheit tavsiye ederim yaz-kış kullanabilirsin mükemmel bir koku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

Cristion Dior-Farhrenheit tavsiye ederim yaz-kış kullanabilirsin mükemmel bir koku.

Biliyorum salatalık gibi kokuyor. İlginç bi kokusu var beğenmiyorum ama pek. Anlık kokusu gelince hoş bi koku alıyosun ama sürekli kokunca başımı ağrıtıyor benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

Cristion Dior-Farhrenheit tavsiye ederim yaz-kış kullanabilirsin mükemmel bir koku.

Biliyorum salatalık gibi kokuyor. İlginç bi kokusu var beğenmiyorum ama pek. Anlık kokusu gelince hoş bi koku alıyosun ama sürekli kokunca başımı ağrıtıyor benim.

Aynen klasik hıyar kokusu.
    Orjinal alacaksın anladım kadarıyla Hugo Boss-Element kullanıyorum.Ağır değil denemeni öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dp de Lacoste Red
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.