Şimdi Ara

212 avm civarında kiralık ev tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

temmuz başında düğünüm var, nişanlım ve benim işyerlerimiz 212 avm'ye yakın olduğundan(istanbul - basın express yolunda), bu civarlarda bir ev bakmak istiyoruz. şu aralar halkalı 1.etap, bahçelievler ve başakşehir de ev bakıyoruz.

limit 800tl
    aracım olduğundan, evin otoparkı olması gerekli (haftasonu akşam eve geldiğimde mahalle aralarında park yeri aramak istemiyorum).
    2+1(min 75m2) yada 3+1 olabilir
    ara kat olmalı (giriş/1.kat/en üst kat olmayacak)
    kombi yada merkezi sistem olabilir (soba/doğalgaz sobası olmasın)

bu özelliklerde bildiğiniz yer, sitenizde kiralık ev, tavsiye edebileceğiniz semt/mahalleler varsa yardımcı olmanızı bekliyorum.

edit: şehir bilgisi eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 28 Mart 2013; 23:04:28 >

• istanbul. 212avm, başakşehir, halkalı ipuçlarından ulaşılabilirdi aslında :) ilk mesaja ekliyorum...
  • Halkalıya bakın hocam. 212 civarına yeni lüks apartmanlar yapılıyor ama bitmesine daha çok var. Mahmutbey içinde yeni yapılmış apartmanlarda var onlarada bakabilirsiniz hocam.
  • kayaşehire bakın kiralar çok düşük
  • kayaşehir çok uzak geliyor bana, ve yaşam çok sakin gibi geliyor uzaktan. orada mı kalıyorsunuz.
  • hocam halkalı bak hem iş yakın olurda hemde aradığını bulursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tekrar merhaba arkadaşlar,
    dediğniz gibi, rotayı artık iyice halkalı ya çevirmiş durumdayım. ilk başta 80m2 üstü 2+1lere bakayım dedim ama aradığım tipte ev bulamadım. bulduğum evler ya eski oluyor, ya da mutfakları salona bağlanan tipte(amerikan mutfak değil, oturma odasından bir geçiş var, buradaki gibi)

ilk başta atakent 1.etap tan sutek bloklarında 85m2 2+1 bakıyordum fakat bir türlü temiz bir daire bulamadık (burada kiralar ortalama 700tl + 125tl aidat - mekezi sistem)

şimdi rotayı 2.etapta bulunan akasya evlerine çevirdik, 135m2 3+1 ler var burada 850tl + 75tl aidat gibi(kombili). bu evlerde ya da bu civarda ev tavsiye edebileceğiniz siteler var mıdır?

ilk tercihim 2+1 80m2 üstü aidat dahil 800tl civarı, olmazsa 3+1 100m2 üstü aidat dahil 900tl

düzenleme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 2 Nisan 2013; 20:43:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.