Şimdi Ara

21 yaşında üniversite sınavına hazırlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
5
Favori
2.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 21 yaşındayım üniversiteye şu ana kadar hiç gitmedim. bu sene birdaha giricem benim durumumda olan var mı? bu arada eylülün sonunda 22 olucam

• ps3 den dolayıdır :)
  • Okumanın yaşı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 22 yaşındayım. Bu sene hazırlık sınıfına baslıyorum. 23 yasında 1. sınıfa baslıcam

• 3. sınıf okuyorum yaş21 benimde ama tekrar hazırlanmayı düşünüyorum bende malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1F20SL -- 20 Ağustos 2013; 10:37:32 >
  • Yaşta ne varmış ya? Benim yaşımda 23 askerliğimi felan yaptıktan sonra gidiyorum
  • Sorun yok şuanda ben 18 Yaşındayım ve işletme okucağım bu sene işletme okurken 4 sene boyunca tıp için hazırlanıcağım şuanda bile hazırlanıyorum. Hep hayalini kurduğum meslek yani 24 yaşında tekrar üniversiteli olucam. Sorun etme kendine başarılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabi 25 yaşında evlenmek istemiyorsan :)
  • 70 yaşında adam gidiyor bende 20 yaşındayım bu yıl giricem sınava sorun değil, sınava hazırlan
  • Geçen gün internette okudum, bu yıl kazanıp gideceğim bölümü (yanlış hatırlamıyorsam) 40 ya da 50 yaşında bir adam kazanmıştı (Almanca öğretmenliği). Bu adam lise mezunu. Okumanın yaşı yoktur arkadaşlar.

• Sen okumak iste yeter yaş çokta sorun olmaz zaten gidip gördüğünde senin yaşında olanlar olacağı gibi senden büyük olanlarda olacaktır.
  • 20 yaşında tıp kazandım.uzmanlığı da katarsak 30u bulacak kayıpsız devam edersem.okumanın yaşı yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Gölge

20 yaşında tıp kazandım.uzmanlığı da katarsak 30u bulacak kayıpsız devam edersem.okumanın yaşı yoktur.

+1 ben de 20 yaşında diş kazandım ki daha bu işin uzmanlığı var(inşallah).Dr_Gölge'nin de dediği gibi okumanın yaşı yok.abim şu an 26 yaşında ve üçüncü üniversitesini okuyor(ilk ikisini yarıda bıraktı) sıkıntı yapma yani yaşı kendine

• 37 yasindayim ve sınava hazırlanıyorum durmak yok yola devam

• quote:

20 yaşında tıp kazandım.uzmanlığı da katarsak 30u bulacak kayıpsız devam edersem.okumanın yaşı yoktur.

kutluyorum seni arkadaşım:) peki nasıl çalıştın neler yaptın biraz anlatsana bize:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGS-LYS 2014

quote:

kutluyorum seni arkadaşım:) peki nasıl çalıştın neler yaptın biraz anlatsana bize:)

dersaneye gidenler tamamen dersaneye teslim etsinler kendilerini.fazla bi şey yapmaya gerek kalmıyor. bi de tv, pc ve cep tel 3lüsünü kullanmamak lazım 1 sene.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YGS-LYS 2014

quote:

dersaneye gidenler tamamen dersaneye teslim etsinler kendilerini.fazla bi şey yapmaya gerek kalmıyor. bi de tv, pc ve cep tel 3lüsünü kullanmamak lazım 1 sene.

çok kıskandım bak seni şimdi:):):) ben de mezuna kaldım.21 yaşındayım...dershaneye yazılıcam...bana yardımcı olman lazım:):):)

• en büyük yardım olarak şunu söyleyim dersanede rehberlikçinin ve diğer hocaların yakasına yapış. maximum verim al dersaneden.
  • 1993 Ağustos doğumluyum.sene başında işletmeyi 1.dönemden bıraktım bu sene 2 senelik endüstri ürünleri tasarımı okuyacağım hacettepede arkasından da güzel bir üniversitede animasyon veya bilgisayar mühendisliği okumayı düşünüyorum 2 senem var yavaş yavaş başlıcam çalışmaya ne bir gram matematik biliyorum nede fen.bize lisede kimse 2 sene öncesinden çalış demediği için hep imrenirdim forumda konu açan 10-11 sınıf arkadaşlara şimdi elimde bir fırsat var ve bunu değerlendirmeyi planlıyorum.büyük ihtimal 27 yaşında üniversite mezunu olucam dert değil bir ömür boyu sevmediğim bir işi yapmaktansa 27 yaşında mezun olmayı yeğlerim diyor ve şu sözlerimi şu mısralar la bitiriyorum;

Hiçbir zaman geç kalmadınız,
    Kaç kere yoldan dönmüş de olsanız,
    Kaç kere döndürülmüş de olsanız,
    Dünyanın bütün günahını taşıyor da olsanız,
    Hayatınızdaki her şeyden kendinizi suçlu hissediyor da olsanız,
    Kendinizin “Yüreğiniz” tarafından kabul edileceğine inanmıyor olsanız da
    Siz yine de “kendinize, yüreğinize” yürüyünüz….
    Hiç kimse size inanmasa da, siz kendinize inanın.
    Hz. Mevlâna

• quote:

en büyük yardım olarak şunu söyleyim dersanede rehberlikçinin ve diğer hocaların yakasına yapış. maximum verim al dersaneden.

evet, çok doğru söylüyosun bende öyle yapıcam zaten... ben 21 yaşındayım...bu sene açıkliseden mezun oldum...2,5 yılda bitirdim liseyi...sadece kendim çalıştım.hiç kimseden yardım falan almadım,kitaplardan ,internetten fala çalıtım..bir çok örgün eğitime giden öğrenciden iyi olduğumu düşünüyorum...şimdi ben açıklise mezunu olduğum için benim diğerlerinden daha çok çalışmam lazım..2014 ygs-lys ye hazırlanıyorum...bu yıl dershaneye gidicem...elimden gelen her türlü çabayı göstericem..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.