Şimdi Ara

21 yaşında 1. Sınıf olunca dalga geçerler mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Allah aşkına yardım edin sizce nasil olur

Çap hedefim var su an uni ogrencisiyim ozel dandik unideyim bolum kolay yani çap ucuk bi hedef degil

simdi asıl bölümde 2. Sınıf olucam çap bolumunde 1. Sınıf yaş 21 (bunlar henüz olmadı senaryo)

1 sene mezuna kaldim 1 sene kaybım var. 1 sene hazırlık 1 sene de cap oldugu icin geriden gelecek.

24 yaşında cap mezunu olucam mesela. (Doğum gunum yazin oldugu icin ayla 24 yoksa 25 aslinda yani 2025 mezunu olucam doğum tarihim 2000)

Toplamda 3 sene kaybim var. Meslek lisesi mezunuyum ingilizcem aşırı iyi değildi bolum de %100 ingilizce oldugu icin yeterli olmayacakti hadi onu saymayalim

Yani sizce 25 yasinda ing bilerek çap mezunu olsam nasıl olur? Cok mu gec

21 yaşında. 1. Sinifim diye dalga gecerler mi

Su an yas 20 hazırlık bitecek 1e gecicem

Mezuna kalmak hayatımı kararttı. Mesela hukuka giren adam 22de avukat çıkıyor ben 21de 1. Sınıf olucam.

Hayatım bitti. Hazırlık+mezunluk 2 sene kaybı önümü her anlamda tıkadı.

Sizce subaylık gitsem nasıl olur gerçi onda da sene kaybettim. 2024te mezun olabilirim ama millet dışarıda gezerken ben nerelerde olucam. Belki mecburiyetten giderim orada sene kaybı daha az sıkıntı olur.

Okumasam olmaz, okusam gec kaldim. Kapana kisildim ne yapsam olmuyor. Kahroldum.

Yaş 20 olacak hala hazirliğim dandik bolumde.

Bittim

Evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok öyle dalga filan bizdede çok var zaten öğrencilerin yarısı dersine çalışmıyor akıllar havada kimse kimsenin umurunda değil sosyal hayattaki gibi. Hedefin varsa gir çünkü bende geç başladım 2. Sınıfım ayrılmayı düşünüyorum 🤔 en basitinden Bizim amerikalı arkadaş var o evli 10yaşlarında 2 çocuğu var sınıf birincisi yanına yaklaşan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB9C04491

Yok öyle dalga filan bizdede çok var zaten öğrencilerin yarısı dersine çalışmıyor akıllar havada kimse kimsenin umurunda değil sosyal hayattaki gibi. Hedefin varsa gir çünkü bende geç başladım 2. Sınıfım ayrılmayı düşünüyorum 🤔 en basitinden Bizim amerikalı arkadaş var o evli 10yaşlarında 2 çocuğu var sınıf birincisi yanına yaklaşan yok.
    Hocam yas kac ne okuyorsun

Neye gecicen

Bir de sinifinizdaki 21 yaşında olanlara salak gozuyle veya abi diyerek mi bakiyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bak ciddi oluyorum senden çok fazla troll kokusu alıyorum ama neyse

Sene kaybı önemli bir şey değil. Bizim bölümde 25 yaşında 1 sınıf var. Afla geri dönmüş 50 yaşında biri var. Birinci sınıfta full yatıp öyle başlayanlar var. Benim de benden büyük küçük arkadaşlarım var. Sene uzatan bir sürü kişi var. Ben büyüğüm şöyle böyle diye abartmayı bırak çocuk değilsin bunları kendi aklınla da çıkarabilmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 8 Haziran 2020; 20:17:40 >
  • 1 yaşında olup 21.sınıf olmak da acayip hocam.

• Devlet üniversitelerinde evli çocuklu insanlar var 21 yaş geçmi diyorsun ?
  • Hocam ben şahsen salak gözüyle bakıyorum biz 18 yaşındayken o troll 21 yaşında oluyor.Hatta bundan adam olmaz diye çıkma teklifleri bile sürekli reddediliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizin sınıfta yok mu büyük kimseler. Ben 22 yaşındayım ve çok umarsızım kanks. Neye geçeceğim konusunda kararsızım 2-3 farklı bölüm var aklımda zaten bu önemli değil. Bölümüme alışamadım evet biraz geç fark ettim, Alttan dersler var ve İzmire gelmek istiyorum. Ben salak gözüyle bakmadım, arkadaşlarım da bakmadılar. Salağı bırak notları iyiyse gözünde parlıyor, yakınlaşmaya bakıyorsun Kaldı ki milletin ne düşüneceğini bırak kendine bak onların sana gram faydası yok arkadaş edinirsin muhakkak endişelenme tek sen yoksun o yaşlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: White Death

Hocam bak ciddi oluyorum senden çok fazla troll kokusu alıyorum ama neyse

Sene kaybı önemli bir şey değil. Bizim bölümde 25 yaşında 1 sınıf var. Afla geri dönmüş 50 yaşında biri var. Birinci sınıfta full yatıp öyle başlayanlar var. Benim de benden büyük küçük arkadaşlarım var. Sene uzatan bir sürü kişi var. Ben büyüğüm şöyle böyle diye abartmayı bırak çocuk değilsin bunları kendi aklınla da çıkarabilmen lazım.
    Ah keşke troll olsaydı bu durumda olmasaydım o kadar çok isterdim ki

Hocam 50 filan cok uc ornekler yapmayin ben derdimi mi anlatamiyorum acaba

Kapana kisildim resmen kahroluyorum

Okusam geç, okumasam o hic olmaz. Msü filan gitsem bilemedim.

Psikologa filan gitsem benim derdimi çözemez zamani geri alabilecek mi

Anlatıp akil alinca anlik rahatliyorum sonra 1 gun geçiyor yine düşünürken kafayi yiyorum 21 yasinda 1 mi olur 3 sene neredeydin millet 18de giriyor diye... 25 yaşında mezun olucam çap yaparsam. Yapmazsam dandik bolum 24 mezun olucam.

Erken girip okulu uzatsam sorun degildi tam vaktinde olmam gereken yerde olacaktim çünku

21 yasinda 1. Sinif olan insan 17-18 gibi tat alabilir mi ki onlar gibi olur mu

Mahvoldum

Aşırı geç kalmadigimin farkindayim 30 yasinda degilim sonuçta. İşte 2 ucu kapali bir tunelde kapali kaldim asiri gec değil ama olması gereken vakit de bu değil. Okusam olmaz okumasam hiç olmaz

Gun 24 saat

8 saat uyusam 16 saat ayaktayım 15 saati her Allah'ın günü düşünüyorum

• Bizim hazırlık sınıfında 99 lu birisi vardi biz 01 liydik

• bizim bölümde 50 yaşında abi vardı kızlara yazardı

• quote:

Orijinalden alıntı: James Moody

Hocam ben şahsen salak gözüyle bakıyorum biz 18 yaşındayken o troll 21 yaşında oluyor.Hatta bundan adam olmaz diye çıkma teklifleri bile sürekli reddediliyor.
    Keşke troll olsaydım da bunları yaşamasaydim

• Milleti bırak takılmana bak mk zaten kimse takmıyor orası lise değil son kez yazıyorum orası bilgi ve eğlence yeridir

• La yok bisey olmaz ayni tarz konu aciyorsun sıkıntı yok

Abim 94 lu hala okuyo

Ben 98 liyim 2. Sinifim demistimde mezuna kaldim hazirlik okudum diye

Bisey olmaz sıkinti etme

• Ev arkadasim 24 yasinda bu yil 1. Sinif okuyodu kaldi takma kafana

Edit= Ama gerci o dgs gecisli

Kisaca sıkıntı etme
    Bide okumazsan napican iyi birsey yapacaksan okuma bostaysan oku yasida cok seey etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 8 Haziran 2020; 20:37:56 >
  • Kimsenin umrunda değilsiniz. Kendinizi bu kadar umarsamayın
  • aynenn. baskaları ne der diye universite okuma. hayatı bitmişmiş. az daha abart.
  • Ben üniversiteye başladığımda 22 yaşındaydım. Sınıfta en büyük ikinci kişiydim. Yaşımla ilgili en ufak bir ima bile hatırlamıyorum. Hatta mükemmel bir arkadaş ortamına sahiptim ve arkadaşlarım ile hala görüşüyorum.

• Hedefe ulaşabiliyormuydu hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 30 yaşında elemanla mezun oluyoruz bu sene bence 0 sıkıntı hem olgun oluyorsun ;)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.