Şimdi Ara

21 gbden sonraki paralar vereye gitti ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • üstümde 20 gb varken gb satın aldım 3 gblik pazar kurup satın aldım gb miktarım 21 gb oldu
    gb yi almadan önce 5 gblik kısmı bankaya koymuştum

şimdi eimde 23 gb olması lazımken 21 gb var giden 2 ggbyi kurtarmanın yolu var mı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi COLDFIRE38 -- 16 Temmuz 2010; 23:04:33 >

''Bana kangallardan kurulu bir ordu verin dünyayı rehin alayım...'' ( Napolyon ) Steam ID : Elect
  • arkadaşm banada olmus 21 gb warken +8 md satmıstım bu paranın nereye gittiğini bilmiyorumda sana gelmiyor ticket atarak geri alabiliyorsun ama ben alamamıstım ...
  • üzerinde 21 gb den fazla taşıyamazsın hatta elky denen arkadaş yüzünden bulundurma sayısını serverlara göre ayarladılar 10gb den fazla taşımak suç normalde.2 gb büyük ihtimalle delos kasasına gitmişdir 10 lira zarar etmişin sağlık olsun demekden başka çaren yok
    “Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
    Artık uyarıldın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IdeliyMAGEI

üzerinde 21 gb den fazla taşıyamazsın hatta elky denen arkadaş yüzünden bulundurma sayısını serverlara göre ayarladılar 10gb den fazla taşımak suç normalde.2 gb büyük ihtimalle delos kasasına gitmişdir 10 lira zarar etmişin sağlık olsun demekden başka çaren yok

Üstünde 10gb den fazla taşımak suç mu?
  • suç dediğim geçen sene bu zamanlar üzerinde 21 gb olan karakterlerde 11 gb silindi ve bir yazı yayınlandı sitede bundan sonra yasal coins bulundurma sınırı eski serverlarda 10gb kronos gibi yeni serverlarda 5gb ye indirildi bug elky nin bulduğu bugdu bir çok emeğiyle para kasanların gb si silindi benimde 40 gb ye yakın param silindi yan karakterlerde ondan suç normalde ve resette 10gb nin üstü siliniyor diye biliyorum yani ben halen karakterde 10gb den 1 coins fazlasını bulundurmuyorum her ihtimale karşı
  • malesef ticket ile alabileceğini sanmıyorum Knight Empire döneminde benimde başıma geldi o zaman birde üstümde 20gb vardı 5 gblik item sattım -4gb ye indi param +4 gb aldıgım zaman param 0landı inventorym bugda kalmıştı benimki daha acılısıydı tam 29gb zarara girmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 9 0 7 -- 16 Temmuz 2010; 23:28:23 >

Orijinalden alıntı: Cloaky

quote:

üzerinde 21 gb den fazla taşıyamazsın hatta elky denen arkadaş yüzünden bulundurma sayısını serverlara göre ayarladılar 10gb den fazla taşımak suç normalde.2 gb büyük ihtimalle delos kasasına gitmişdir 10 lira zarar etmişin sağlık olsun demekden başka çaren yok

Üzerinde 10 gb den fazla taşımak suçsa...

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

quote:

Orijinalden alıntı: Cloaky

quote:

Üzerinde 10 gb den fazla taşımak suçsa...

hemen altına gerekli açıklamayı yapmışım okursan iyi olur

• Nereye gittiğini söylicem de hazır tatilden yeni geldim.Tekrar gitmeye korkuyorum.

Law
    GALATASARAY S.K.
  • b*k yoluna gitti

Millete efendilik yoktur; hizmet etme vardır. Bu millete hizmet eden, onun efendisi olur.
  • Alınamaz , geçen hafta gb sattığım bir elemanda oldu Ronark'ta 40 Gb satıcaktım 20 gb lik pazar kurdu çektim inn yaptı heralde innde 1-2 gbsi varmış atamamış dikkatte etmemiş bi daha pazar 20 gb'si şöpe gitti.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.