Bildirim
21' EKRAN ILE X1650XT NASIL OLUR SIZCE ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Monitörün marka ve modelini belirtir misiniz?
CRT monitörlerde çözünürlük, fazla bir görüntü kalite sorunu yaratmadan düşük seviyelere getirilebileceği için 1650xt, 1024x768 çözünürlükte yeterli olacaktır. -
yani OYUNLARI FPS ölmeden RAHATCA OYNIYABILIRMIYIM ? -
quote:
Orjinalden alıntı: bguzelsoyy
yani OYUNLARI FPS ölmeden RAHATCA OYNIYABILIRMIYIM ?
Evet, ama düşük çözünürlükte -
1152X864 VEYA 1280X768 KALDIRMAZ MI ? Söle guzel kocaman bi windows um olsun istiyorum ? -
Arkadaşım şöyle bi sorunun olur. 17" monitörde mesela çözünürlüğü 800x600 yaptığında ekran televizyon gibi olmaya başlar çizgi çizgi. Baya kötü oluyor yani. 21" ekranda 1280x1024 bile öyle görünebilir. Bende 19" tüplü samsung var. 1024x768'de oyun oynayamıyorum çok kötü geliyor o dediğim olay. Ki sen 21" ten bahsediyorsun Oyunları EN AZ 1280x1024'te açman gerekir eğer benim gibi takıntılıysan
Onada o kart yeni oyunlarda yetmez. Aşağı yukarı benim kartla seninki aynı performansta. Tavsiye etmem
-
Peki windows kullanimi falan nasil olur ? Buyuk windows kullanimi ekran kocaman varmi bi artisi olur mu bana ? -
Photoshop gibi programlar yada modelleme vs.. yapıyorsan elbette büyük ekran + yüksek çözünürlük işine yarar
Windows kullanımı olarak düşünürsekte, çok büyük masaüstün olur istediğin kadar ikon doldurursun, daha fazla pencereyle çalışabilirsin, ama büyük duvar kağıdı bulmakta zorlanabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 24 Mayıs 2007; 15:58:15 > -
Dostum masaüstü olarak çok rahat 1600x1200 çözünürlük kullanırsın. Oyunlarda ise biraz düşürmen şart 1024x768 med detay tüm oyunları rahatça oynarsın... -
Olmaz Başkan o kart çuvallar 21' ekranda .Bu arada monitörün fiyatı çok iyi nerden buldun
-
Bende 20" monitör ve x1650pro var monitörün çözünürlüğü olan 1680/1080 de malesef ne masa üstü nede oyunlarda kullandırtmıyor mecburen 1280/1024 de kullanıyom. -
yaw biriniz olur biriniz olmaz diyosunuz ?? Karar veremedim almiyim mi o zaman ? 80 milyon deger mi degmez mi ? Kullanamiycaksam almanin anlami yok ? Photoshop filan kullanmiyorum -
al en azından fılm ızlerken kullanrsın bırde nette oyunda dıgerını kullanırsın -
ARKADASLAR MARKASI DELL YENI MONITÖR ! -
Kullanırsın da detaylar minumumda olur. -
arkadaslar ALDIM DELL P1130 MODELI
http://images.overstock.com/f/102/3117/8h/www.overstock.com/images/products/L10194010.jpg
NASIL SIZCE ? -
quote:
Orjinalden alıntı: bguzelsoyy
arkadaslar ALDIM DELL P1130 MODELI
http://images.overstock.com/f/102/3117/8h/www.overstock.com/images/products/L10194010.jpg
NASIL SIZCE ?
Hayırlı olsun başkan o fiyata çok iyi
Artık x1650xt'yi satıp bi 8800GTS alırsın dimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 24 Mayıs 2007; 20:03:38 >
-
WOWWWW BEYLER DEV DEV BU NE YA ::d:D:D ÖHH FALAN OLDUM AGA KOCAMAN SAYFA YAW :dd -
hayrlı olsun
şu an elinde mi elindeyse kendi çekimin bi resim koy buraya görelim bi'
izlenimlerini de anlatırsan bilgi sahibi oluruz biraz -
usta Elimde bende zaten kocaman bir masa var...Hep aklimdaydi böle bi monitör almak bigun o yuzden gittim dev gibi masa aldim ,MONITÖR VALLA COK SAHANE hasta oldum kendimi HACKER falan hisseder gibi oldum abi cok buyuk sayfalar falan ne guzel tam ekran oldu..Masa ustu desen dev gibi bi yer eskiden iconlar yuzunden full du simdi super..DELL marka P1130 modeli CRT monitör görunce zaten sasirdim adamlar bunu cöpe atiyolar verin bana dedim hemen aldim :D arkasinda 2002 yaziyor uretim tarihi ama o kadar temiz kullanilmiski NOKTA yok :D
Benzer içerikler
- gpu hotspot nedir
- gigabyte garanti sorgulama
- termal pad önerisi
- galax ekran kartı alınır mı
- intel hd graphics 3000
- radeon rx 9070 xt
- ekran kartı öğrenme
- dlss nedir
- dlaa nedir
- nvidia otomatik ayarlama nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X