Şimdi Ara

21 Aralıkta Uzaylı İstilası olabilir(NASA'DAN AÇIKLAMA GELDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasa Türkiye Emekçileri Birliği'nin yaptığı açıklamaya göre 21 Aralıkta uzaylı istilası olabilir.Sorularımızı yanıtlayan Prof.Dr Ciddie Cat 20 Aralık'ı 21 Aralık'a bağlayan gece herkesin yer altına sığınmasını ve 33 yıl barınmaya yetecek erzak hazırlamasını istedi.İstilayı durdurmak için uzayla iletişim kurmayı denediklerini belirten Cat, bonservis bedelinde anlaşamadıklarını belirterek üzgün olduğunu söyledi.Kangal Direniş Örgütü(KDÖ) İse hazırlıklı olduklarını ve canları pahasına yurdu korumaya yemin içtiklerini dile getirdi.

Kaynak:TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt.Claw -- 26 Kasım 2012; 22:37:56 >

• Dostum eğer ciddi isen kaynağı tam olarak paylaş tıklanmıyor köprü var şuna yada direk at linki
  •  21 Aralıkta Uzaylı İstilası olabilir(NASA'DAN AÇIKLAMA GELDİ)
  • Ciddie Cat bana çok saçma geldi. Nereden buluyorsunuz böyle saçma haberleri
  • kangal direniş örgütü diye bişi mi varmış? haber fake beyler.
  • Kaynak sağlam, doğru olabilir beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HAAAYIRRRRR
  • Sorunyok no problem no problem one minuted one minuted ben varım burda korkmayın !
  • takvimin devami buldu diyoruz halen ayni muhabbet donuyor.
    sonunda aralikta birsey olmayacak cikacaklar mayalar fos cikti diyecekler adamlar binlerce yil önce buldugu sistem yanlis diyecekler yanarim yanarim ona yanarim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelsin uzaylılar 20 aralık gecesi farklı bir doğum günü partisi olur çok heyecantlıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

/>

ya varya buna bitiyorum her defasına güldürüyor beni sıkılmıyorum izlemekten bunu facebookda nasıl paylasıcaz yahu
  • Houston, bir sorunumuz var!!!!
  • Bi bitmediniz ha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.