Şimdi Ara

21 aralık değil 23 Aralıkmış...!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.tvi24.iol.pt/multimedia/oratvi/multimedia/imagem/id/13768650/

yani kabus daha bitmedi....batılılılar 21 e yuvarladı diyo meksikalı araştırmacılar maya soyları foto fake değil!! orj müzesinden..

http://abakmatematicamaya.blogspot.com/2011/04/bak-matematica-maya-estela-6-de.html

2011 de yazılmış bir yazı...elbette adamlar kıyamet beklemiyo,kıyamet bekleyen cahil medya!! bekledikleri dünyanın fiziksel ve boyutsal değişimi..

bakalım yarın değişçekmiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Aralık 2012; 0:44:52 >

• yav he he demek geldi içimden
  • öfföföföfffffiyüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
  • quote:

Orijinalden alıntı: tksharmely

yav he he demek geldi içimden

aynen benimde bilgilendirme amaçlı açtım zaten ama haber fake değil bir çok sitede dönüyo 20 aralıktan beri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Aralık 2012; 0:46:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • içimden bişeyler yazmak geldi ama yazamadım
  • Diyanet İşleri Başkanlığı; deccal, ye'cuc - me'cuc, dabbet'ül arz, Mehdi, Mesih, güneşin batıdan doğması gibi alametler belirmeden kıyametin kopmayacağını, bunun dışında kalan senaryoları bilime, akla ve mantığa uygun bulmadıklarını açıkladı...
  • Bu iş marta kadar sürecek gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet ölmeye ne meraklı anlamadım gittim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaryscreen

Diyanet İşleri Başkanlığı; deccal, ye'cuc - me'cuc, dabbet'ül arz, Mehdi, Mesih, güneşin batıdan doğması gibi alametler belirmeden kıyametin kopmayacağını, bunun dışında kalan senaryoları bilime, akla ve mantığa uygun bulmadıklarını açıkladı...

dünya medyasını takib ederim kıyameti mayalar veya oranın yerlileri bilenler demedi kıyamet diyen bizim gibi batılı gerzekler beklidikleri değişim sadece global olarak yeni bir çağın doğumu...sonuçta galaktik hizalanmayı binlerce yıl onceden bildiler şu an güneş evrenin ana rahminde..

isterseniz ss le destekliyim..
     21 aralık değil 23 Aralıkmış...!!

bunu bilimde kabul eder maya takvimi o yüzden ilginçti yani bomboş bir şey değildi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Aralık 2012; 0:54:43 >

• Ya bi yürüyün gidin allah aşkına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

/>

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.