Şimdi Ara

20M 49TL olmadan 20M abonesi olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 aylık ücretsiz hakkınız 8 temmuz da bitiyor o gün arayıp 20m 49tl kampanyasına geçebilirsiniz dediler.
    Tarife değişikliği yaptığınız için ek ödeme yapmazsınız fakat taahhütünüz uzar dediler fakat ben 4 yıl mı olacak diye sormayı unuttum :)

Bende 8 temmuzu beklemeye karar verdim.

1m adsl ye 75tl veren biri olarak bedava kullanmanın tadına doyamadım daha :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepestlove -- 22 Mayıs 2011; 20:27:46 >

• hocam 3 aylık muhabbet benimde başıma geldi. sadece mail ile kalma 3-5 defa ara müşteri hizmetlerini 3 ay kısmını iyice sor. kampanya 30 haziranda bitiyor 8 temmuz çok geç olabilir benimde 14 temmuzda bitiyor bence müşteri hizmetlerini sık sık ara 3 ay sürem kampnayadan sonra biityor nasıl oalcak de ama bir kez arama bazısı başka fşeyler söylüyor bazısı başka. 2-3 kez farklı aralıklarla müşterini hizmetlerini arayıp sorunu dile getir bakalım ne diyecekler.
  • Aslında eposta olarak cevap vermediler
    Gece 10:40 ta aradılar. O saatte müşteri hizmetleri çalışıyor yani. :)

Ama uyarın için teşekkür ederim. 30 Haziran'sa möhüm değil. 29 Haziran'da arayıp geçeriz. Onunda ilk üç ayı 9.9 olacak değil mi?
  • bildiğim kadarıyla 3 ay ücretsi kampnayası yada 9.90 kampanyasındna 1 defada olsa yararlandıysan irdaha asla bedavalardan yada 3 ay 9.90 dan yararlanamıyorsun. zaten yararlanabilsen benim yaşadığım 3 ay ücretsiz kampnaynasının iptal edilmesi sorununu yaşamazdın :)
  • sınırsız 20 mbıt sıtesınde 69 lıra yazıyo ama herkes 49 lıraya kullanıyo anlamadım,ben ttnet 8 mbıt kampanyası kullanıcısıyım ,bu 20 mbıt sınırsıza nasıl gecıcem
  • benimde 3 ay bedavam dün sona erdi ve hemen 10mbps den 20mbps e geçtim tahaattütü 6 ay uzattılar zaten en iyi sağlayıcı olduğundan 4 yıl olsa dahi sorun olmazdı
  • herkeste 24 ay uzatıyorlar sizde nası 6 ay uzattılar acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ttnetten bıktım yaw
  • Bugün gene aradım sol müşteri hizmetlerini. Bedavalarınız bitmeden yani fatura kesilmeden arayın 20m 49 paketine geçirelim dediler.
    Yalnız 24 ay bitmeden ayrılırsanız iki kampanyadan ayrılma cezası ödersiniz dediler.

bu arada inter çok yavaşladı nedense antep te

not: pirelli yerine farklı router deneyen var mı? Değer mi almaya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepestlove -- 31 Mayıs 2011; 20:24:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepestlove

Bugün gene aradım sol müşteri hizmetlerini. Bedavalarınız bitmeden yani fatura kesilmeden arayın 20m 49 paketine geçirelim dediler.
    Yalnız 24 ay bitmeden ayrılırsanız iki kampanyadan ayrılma cezası ödersiniz dediler.

bu arada inter çok yavaşladı nedense antep te

not: pirelli yerine farklı router deneyen var mı? Değer mi almaya?

Bende Tp-Link TL-WR941ND Router var mac klon ve kullanıcı adı şifreyi yazdığımda superonline şebekesine bağlanabildim. Ancak telefon hizmeti aldığımdan pirelliye muhtacım
  • ben geçen ay fatura kesilmeden önce aradım bana geçemezsiniz dediler sanada geçebilirsiniz dediler. sen geçseydin geçebilirsiniz demş adamlar ne güzel :D
  • Dün aradım ve 20M 49TL tarifesine geçtim. Aslında 8 Temmuz a kadar bekleyecektim ama tırsma hakkımı kullanıp 20gün erken geçeyim dedim.

Hizmet No Hız Kota Ürün Aktivasyon Tarihi Ürün İptal Tarihi
    10131******* Limitsiz 17.06.2011
    10131******* Limitsiz 08.04.2011 17.06.2011

Lakin pirelli modem i kırmama az kaldı Temmuzda e4200 alacağım

Birde kota sıfırlandı bilseydim abanırdım biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepestlove -- 18 Haziran 2011; 19:16:08 >
  • hocam hayırlı olsun. bende geçen gün durumu şikayet eden mail attıp geri dönüş yaptılar hertürlü 3 ay bedavanız gider dediler ısrarla bende agzıma ne gelirse söyledim bu durumdan şikayetçiyim dedim şikayet ettim. bi kaç gün sonra aynı şikayeti yapacagım. ve 3 ay bedavam bitmedende ne olursa olsun geçmeyeceğim. bu kadar saçma olan bi uygulamayı bide onların lehine kabul etmemek lazım aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi condemned890 -- 20 Haziran 2011; 19:39:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.