Şimdi Ara

20lik diş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1988 doğumluyum. Lakin 20lik dişlerim yavaş yavaş çıkmaya başladı. Şu an bi ağrı yapmıyor ama çevresinde bazen ufak tefek şişlikler oluyor. Dişlerin başı 2 taraftanda görünüyor. Ömür boyu çektirmesem olurmu dersiniz ? yoksa bir gün illaki çektirmemmi lazım? Bi de onu çekmeleri çok sıkıntılı bi operasyonmu? Yaşayan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim. Bi de Ankara'da en iyi diş hekimi kim? Tekrardan çok teşekkür ediyorum.

• O operasyonun videosunu izlemistim simdi sen aklıma getirince icim urperdi yeminle
  • illa cektirmen lazım degil. rahatsız olursan, agrı sızı çürüme vsvs. o durumlarda çektir derim. yani ben öyle yapacagım
    en iyi dis hekimine gelince, bu operasyon bu kadar sıkıntı yaratacak birsey degil diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: β-Laktamaz

illa cektirmen lazım degil. rahatsız olursan, agrı sızı çürüme vsvs. o durumlarda çektir derim. yani ben öyle yapacagım
    en iyi dis hekimine gelince, bu operasyon bu kadar sıkıntı yaratacak birsey degil diye biliyorum.

ya işte ara sıra yan tarafları şişiyor yara oluyor o kadar. yoksa ben de bi ömür çektirmek istemem ya. :D ama kaçarı yok illa çektireceksin diede duydum
    dikiş mikiş ağrı sızı. çok sıkıntı lı bro ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patron995

quote:

Orijinalden alıntı: β-Laktamaz

illa cektirmen lazım degil. rahatsız olursan, agrı sızı çürüme vsvs. o durumlarda çektir derim. yani ben öyle yapacagım

ya işte ara sıra yan tarafları şişiyor yara oluyor o kadar. yoksa ben de bi ömür çektirmek istemem ya. :D ama kaçarı yok illa çektireceksin diede duydum
    dikiş mikiş ağrı sızı. çok sıkıntı lı bro ya.

etin altından cıkarken şişmesi,agrıması normal. fakat patladıktan sonra sıkıntı olmaz ise acelesi yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.