Bildirim
20bin TL ile genç işi araba tavsiyesi.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Fiat Linea
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
106gti, clio rs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKVll -- 21 Mayıs 2015; 17:50:43 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam fiat stilo ya da toyota avensis öneririm güzel arabalar fiyatlarını gerçekten hak edenlerden -
Babanda ne güzel astra var arabanın durumunu biliyorsan temizse devam et . Boş yere riske girme ama diyorsa ben başka araç istiyorum Clio derim . Temizini bulursan filtreler ve yağı dışında sanayi falan görmezsin hatta yarın bir gün kendin değiştirmeye başlarsın . -
quote:
Orijinalden alıntı: ouzqan
Babanda ne güzel astra var arabanın durumunu biliyorsan temizse devam et . Boş yere riske girme ama diyorsa ben başka araç istiyorum Clio derim . Temizini bulursan filtreler ve yağı dışında sanayi falan görmezsin hatta yarın bir gün kendin değiştirmeye başlarsın .
Tertemiz araba. Tüb bile yok. Lastikler değişip biraz bakım ile olay biter yani.
Suan bile 7bin de kesiciye giriyor araba o derece dinamik -
Grande Punto yeterince dinamik, özellikle tek kapısını uygun fiyata da alabilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ssangyong korando alınır mı
- hararet yapan araba stop edilir mi
- megane 4 1.3 tce kronik sorunlar
- türkiye petrolleri yakıt kalitesi
- arabaya zırh yaptırmak fiyatları
- opel mokka 2024 fiyat listesi
- dünyanın en hızlı treni 1400 km
- tesla ucuz model
- byd türkiye"de hangi modelleri üretecek
- bmw x6 2024 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X