Şimdi Ara

20bin TL civarı telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 15 bin 20 bin arası hatta 21 22 bine kadar kamerası güzel pili uzun ömürlü darbelere dayanıklı 5gli bir model önerir misiniz. Oyun nerdeyse hiç oynamıyorum ama telefon bütün gün elimde günlük kullanıcıym. Önerileri bekliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• iPhone 11 al geç derim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/963406-969507-986894/xiaomi-14t-512gb_honor-200-256gb_poco-x7-pro-512gb/

bütçeyi zorlamayalım diyorsan honor 200 al geç derim. ama biraz çıkabilirsen x7 pro vs 14 t de çok iyi telefonlar. performans olarak x7pro bir tık önde genel cihaz premiumluğu ve kamera olarak 14t denilebilir hiçbiri de üzmez.

o paraları gidip 6-7 sene önceki teknolojiyle çıkan 5g si bile olmayan, 64gn hafızalı iphone 11 gibi ölü modellere sakın verme derim.

• 4 sene önce oppo reno 4 ve iPhone 11 arasında kalıp oppo seçmiştim bu saatten sonra gidip iPhone 11 almak salaklık olur heralde 😀

• Başka yok mu önerisi olan

• Redmi Note 14 Pro Plus

• paşalı kullanıcısına yanıt
    Kaç sene götürür?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    800 TL civarı Telefon Önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • paşalı kullanıcısına yanıt
    Güncelleme vs ile kaç sene götürür android almak daha mantıklı geliyor da iPhone de aklımı karıştırıyor

• 6 yıl güncelleme desteği isterim dersen A56 Samsung. Veya uyguna düşerse S24fe.
    Diğer markalar için ekranı dayanıklı bir şey istersen honor un kenarı kavisli modellerine bakabilirsin.

• 6 sene sonra olacak güncelleme pek hayırlı olacağını sanmıyorum planlı eskitmeyle 4 sene sonra yavaşlamalar başlayacaktır. Xiaomi, poco ve honor kaç sene güncelleme veriyor bilen var mı

• Umutagb U kullanıcısına yanıt

aynen öyle telefonu aldığında hangi işletim sistemi varsa o en verimlisi oluyor. sonraki ilk güncelleme bile hiçbir zararı olmasa da şarjın hızlı bitmesine neden oluyor. 6 yıllık güncellemeyi düşünemiyorum bile. iphone un bilerek pilin kötü gitmesini sağladığı kanıtlandı bu güncellemelerde. aynısı androidde de olur. bir teli 6-7 sene kullanmak o kadar da matah değil. yarı fiyatına uygun tel al 3 senede bir değiştir daha mantıklı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.