Şimdi Ara

2080 ti vs 1080 ti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisi daha iyidir ? 2080 ti parasını hakediyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ve konu dışı ama kendi konum dışında başka konumda mesaj atamıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • denk kartlar degil, 1080ti vs 2080 yada 2080S olabilir. yakin performans.

1080ti ucuz bir kart degil, 2. elleri 3500 civari. o aralikta da artik 5700xt var. ikisindede ray tracing yok. 1080ti almazdim bu noktada, 5700xt e yonelirdim.
  • İkisi arasında tabi ki 2080Ti. Tepe kartlar genelde parasını hak etmekten ziyade o seviyede kartı kullanmak isteyenlere hitap eder. 1080Ti performansı ile fiyatını oldukça hak etti. Orası ayrı konu ama bunun başlıca sebepleri kartın çok iyi olması yanı sıra 2000 serisinde donanımsal ray tracing desteği ile fiyatların artması ve bizdeki kurlardan dolayı fiyatların tepe yapması. Eskiden tepe kartı 2500TL'ye alıyorduk, sonra 3500TL'ye alır olduk. Ondan sonra film koptu. Şimdi tepe kart 9-10000 TL oldu. Bu fiyat kartı profesyonel olarak kullanan/karttan para kazanan(render, gpu programlama vs) kişileri bile zora soktu resmen. Sadece oyun için alanlar ise zaten fiyatına bakmıyordur. Öyle bir kartı alacak gücü vardır. Alır geçer. Keyfini çıkarır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080ti Nvidia'nın tarihinde ürettiği en iyi kartlardan birisi. Başarı olarak, zamandan bağımsız. Geçmek için kendileri bile zorlandı.

Sıfır 2080ti parasına 2,5 adet 1080ti alınıyor. Seçim sizin.

• 1080ti sli yap rtx 2080ti yi baya geçersin. Daha ray tracing oturmadi anca rtx 3000lerde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5 - GTX 1050 Ti
    4 ay önce açıldı
    ALINIK GTX 1080 - 1080 Tİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.