Şimdi Ara

208 TL Logitech Z313 2+1 Subwoofer Hoparlör Sistemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.646
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OsmanlıKafası

creative dinleyen çoğu markayı beğenmez.
    yıllar önce Creative 370 2+1 almıştım.
    halen kullanıyorum inanılmaz bir sesi var.

5+1'lere taş çıkartır.
    tr.letgo.com
    Used MÜZİK SİSTEMİ,HOPARLÖR CREATİVE,EFSANE for sale in Ankara - letgo
    https://tr.letgo.com/en/i/muezik-sistemi-hoparloer-creative-efsane_3fbd5cd2-bdab-496d-95c1-419e625bb28c

letgoda satılık var bir tane.

şu anda Logitech Z-2300 arıyorum bulsam
    bir tanede ondan alacağım.

şimdikiler tırt gibi.

• Ürünü alan arkadaşlar yorumlayabilir mi? Ben kararsız kalmıştım o ara fiyatı geri yükselmişti şuan amazonda 208,5TL
    Bas ayarının olup olmaması can alıcı bir özellik mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qesH -- 24 Ekim 2019; 14:17:25 >
  • qesH Q kullanıcısına yanıt
    RMS : Bir hoparlörün fiyatını belirleyen en önemli unsurlardan biridir. Hoparlörün gücünü belirtir.Ürüne gelicek olursak bu fiyata tam bir F/P ürünü ama dediğin gibi bazı eksi yönleri var cihazın üstünde Bas ayarı olmaması gibi, fakat bunu bilgisayardan equalizer yazılımlarıyla ayarlayabilirsin.
  • Logitech Z-2300 kullanıyorum 2008 den beri, 2-3 yıl kadar önce bu düşük model logitechlerden aldım bimeksten
    yedek olsun diye ama iade ettim sesi iyi değil sıfırına 100 tl bile vermem, bunların yerine 2. elden edifier yada creative alın
    ...
    geçenlerde edifier aldım 2. el 100 tl altı bi fiyat gayet temiz bir sesi var, komşum çok beğendi
    ödünç olarak verdim kendisine.
    ...
    ses önemli , zaten pc ile iletişim 2 duyu organı ile kulak ve göz (koku,temas,tatmak yok)
    dolayısı ile ses ve görüntü, bu durumda hoparlör ve monitör kesinlikle iyi olmalı, cpusu anakartı vs sonra gelmeli
  • VLCplayer kullanıcısına yanıt
    Selamlar

100 TL altında Edifier'ın hangi modelini aldınız? M1250/M1550 tarzı bir model miydi?
  • s.uzun kullanıcısına yanıt
    Yıl 2019, az beklerseniz 2020 olacak. Hala neden bahsediyorsunuz?
  • Mihmander kullanıcısına yanıt
    Acaba 5+1 ses sistemleri film izlemek için daha avantajlı olmaz mı? Dolby atmosferi yaşamak için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    korku ve aksiyon filmlerinde çok iyi oluyor. ama yer kaplama sorunu ve kablo karmaşası var.
  • 25w cikis gucunu yeterli bulmayanlar nerelerde oturuyor, kullaniyor cok merak ediyorum. Gundelik kullanim icin gayet yeterli. Kablo kumanda da ayri bi hava katiyor.

• cohannan kullanıcısına yanıt
    M1350 , KARGO VE GET DAHİL 57 TL YE ALMIŞTIM kabloda az temassızlık var diye uyguna satmıştı satıcı,
    O SIRADA 2. ELLERİ ZATEN 80 TL ÜZERİNE İDİ 7 ay önce, şu anda 100 tl üzerinde sanırım.

2 adet uydu 2 watt + 4,5 watt merkez, toplam 8,5 watt olmasına rağmen yeterli ve temiz ses veriyor.
    inventus
    EDIFIER M1350 2.1 , kablolu kumanda Hoparlör - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2607

.
    .
    .
    .
    .

1550 modeli 26 watt
    3 watt 4 uydu + 4 watt merkez + 10 watt woofer yani bendekinden çok çok daha üstün
    Edifier
    M1550 Simple 5.1 Home Theatre Speaker System
    https://www.edifier.com/int/en/speakers/m1550-5.1-surround

• quote:

Orijinalden alıntı: Wampire^^

Acaba 5+1 ses sistemleri film izlemek için daha avantajlı olmaz mı? Dolby atmosferi yaşamak için
    film izleyeceksen tabiki 5+1 ama
    efektleri almak istiyorsan bu sistemler olmaz.

sadece ses cikar.
  • Serciey kullanıcısına yanıt
    200 TL etmez ondan bahsediyorum. ses kalitesi iyi değil kullandığım ürün.

şuan zaten 330 tl olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heradod -- 28 Ekim 2019; 15:48:7 >
  • Mihmander kullanıcısına yanıt
    Peki piyasada 7+1 niye hiç satılmıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: VLCplayer

M1350 , KARGO VE GET DAHİL 57 TL YE ALMIŞTIM kabloda az temassızlık var diye uyguna satmıştı satıcı,
    O SIRADA 2. ELLERİ ZATEN 80 TL ÜZERİNE İDİ 7 ay önce, şu anda 100 tl üzerinde sanırım.

2 adet uydu 2 watt + 4,5 watt merkez, toplam 8,5 watt olmasına rağmen yeterli ve temiz ses veriyor.
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2607
    .
    .
    .
    .
    .

1550 modeli 26 watt
    3 watt 4 uydu + 4 watt merkez + 10 watt woofer yani bendekinden çok çok daha üstün
    https://www.edifier.com/int/en/speakers/m1550-5.1-surround
    1550 yi nereden alabiliriz? Bir de nasıl 100 tl civarı oluyor bunlar? Ucuz geldi ama kaliteli duruyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.