Şimdi Ara

2070 yılından bir mektup izlemelisiniz.!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • izleyen olmuşturda tüyleri diken diken olmuştur iyi bi mesaj aslında, aboooww o günler bizimi bekliyo..
  • F

(Ama güzel olmuş..)
  • kesinlikle bu mektup gerçek olacakdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavzi

kesinlikle bu mektup gerçek olacakdır.

gercek olup olmayacagı belli deil onu allah bilir ..Ama biz genede önlemimizi alalım
  • izlerken tüylerim diken diken oldu O günler bizimi beklioki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu mektubu 2-3 ay önce görmüştümgerçekten tüyleri diken diken ediyor umarım bunlar gerçekleşmez.
  • geçen yıl okulda izletilmişti bize gercekten çok güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: AtArdAmAr

F

(Ama güzel olmuş..)

A
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultimir

quote:

F

(Ama güzel olmuş..)

A

K
  • quote:

Orjinalden alıntı: legolas165
    quote:

quote:

F

A

K

E

MWAHHAHAHWHAHWHAHAH
  • ne kadar salak yorumlar yazıosunuz ya...Sanki sizleri toplamıs zorla bu foruma koymuslar...İpini koparan dh ye gelmiş
  • cok kötü sonumuz iyi deil....
  • quote:

Orjinalden alıntı: legolas165

quote:

quote:

F

(Ama güzel olmuş..)

A

K

kendinize gelin ya
    yok cidden 2070 yılından gönderildi şimdi size birşey söyleyeceğim ama hayvanlara yazık olucak...
  • hic bisey olmaz rahat olun doga dengesini bulur ha bu dengeyi bir kac milyar insani telef ederrek yapar ayri konu ama doga dengesini bulur
    derdi veren allah devasini verir
  • ben hiç öyle düşünmüyorum.... uzun yıllar sonra teknolojinin ilerleyecegini herseyin mükemmel olacagını düşünüyoruz ama pembe gözlükleri cıkarttıgımı zaman herseyin sonu şu an cok kötü duruyor.... herşey çok kötü gidiyor... ne insanlarda ahlak kaldı nede sevgi herkes bu şekilde bencil anlayışsız ve bilincsiz yaşarsa sonumuzu Allah(cc) hayır etsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

ben hiç öyle düşünmüyorum.... uzun yıllar sonra teknolojinin ilerleyecegini herseyin mükemmel olacagını düşünüyoruz ama pembe gözlükleri cıkarttıgımı zaman herseyin sonu şu an cok kötü duruyor.... herşey çok kötü gidiyor... ne insanlarda ahlak kaldı nede sevgi herkes bu şekilde bencil anlayışsız ve bilincsiz yaşarsa sonumuzu Allah(cc) hayır etsin

sanki 1300 lerde insanlar cahil sevgisiz anlayissiz ve bilincsiz degilmis gibi konusmussun :)
  • aynı videonun slaytı var bende ama bunlar tahmin yani gerçek olabilirde olmayabilirde o zamanın teknolojisi ne gösterir bilinmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.