Bu mektubu 2-3 ay önce görmüştümgerçekten tüyleri diken diken ediyor umarım bunlar gerçekleşmez.
geçen yıl okulda izletilmişti bize gercekten çok güzel
quote:
Orjinalden alıntı: AtArdAmAr
F
(Ama güzel olmuş..)
A
quote:
Orjinalden alıntı: Ultimir
quote:
F
(Ama güzel olmuş..)
A
K
quote:
Orjinalden alıntı: legolas165
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: AtArdAmAr F
A
K
E
MWAHHAHAHWHAHWHAHAH
ne kadar salak yorumlar yazıosunuz ya...Sanki sizleri toplamıs zorla bu foruma koymuslar...İpini koparan dh ye gelmiş
cok kötü sonumuz iyi deil....
quote:
Orjinalden alıntı: legolas165
quote:
quote:
F
(Ama güzel olmuş..)
A
K
kendinize gelin ya yok cidden 2070 yılından gönderildi şimdi size birşey söyleyeceğim ama hayvanlara yazık olucak...
hic bisey olmaz rahat olun doga dengesini bulur ha bu dengeyi bir kac milyar insani telef ederrek yapar ayri konu ama doga dengesini bulur derdi veren allah devasini verir
ben hiç öyle düşünmüyorum.... uzun yıllar sonra teknolojinin ilerleyecegini herseyin mükemmel olacagını düşünüyoruz ama pembe gözlükleri cıkarttıgımı zaman herseyin sonu şu an cok kötü duruyor.... herşey çok kötü gidiyor... ne insanlarda ahlak kaldı nede sevgi herkes bu şekilde bencil anlayışsız ve bilincsiz yaşarsa sonumuzu Allah(cc) hayır etsin
quote:
Orjinalden alıntı: mc.kork
ben hiç öyle düşünmüyorum.... uzun yıllar sonra teknolojinin ilerleyecegini herseyin mükemmel olacagını düşünüyoruz ama pembe gözlükleri cıkarttıgımı zaman herseyin sonu şu an cok kötü duruyor.... herşey çok kötü gidiyor... ne insanlarda ahlak kaldı nede sevgi herkes bu şekilde bencil anlayışsız ve bilincsiz yaşarsa sonumuzu Allah(cc) hayır etsin
sanki 1300 lerde insanlar cahil sevgisiz anlayissiz ve bilincsiz degilmis gibi konusmussun :)
aynı videonun slaytı var bende ama bunlar tahmin yani gerçek olabilirde olmayabilirde o zamanın teknolojisi ne gösterir bilinmez.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme