Şimdi Ara

----- 207 SW OUTDOOR -----bilgi ve paylaşımlar---- (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
607
Cevap
11
Favori
119.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asagıdaki linkte 207 sw lerin teknik ozellikleri var..ESP opsiyonel olarak gorunuyor ...

http://hotfile.com/dl/67397121/4dc8c72/Peugeout_207_sw_teknik_zellikler.pdf.html
  • bu araca 3,5cm yay takdırsak nasıl olur acaba.normal 207 ler için olanları bizim araçlarada uyarmı bilgisi olan varmı?
  • Selamlar,

Arkadaşlar, yeni aldığım 207 sw trendy'im var ve alarm taktırmak istiyorum.

Taktırabileceğim bir yer ve marka (fiyat) önerirseniz sevinirim.

Tüm Peugeot kullanıcıların, T.C.'nin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlarım.

Saygılar,

isnzdr
  • aracın yerden yüksekliği tam olarak nedir acaba sitesinde bulamadım normalinden 2 cm daha yüksek diyo normalininde yazmamışlar.
  • arkadaşalar selamlar ;
    gittim görüştüm benim 2011 207 outdoor da sadece esp yok..diğer özellikleri ise var(perde hava yastıkları vs.)...Ankara da çokça dolaşan biriyimdir ama nedens e sadece biri kırmızı diğeri de köpekbalığı grisi olmak kaydıyla2 adet gördüm.Çok güzellerdi :) kullanımından sonra tüm detayları vereceğim sizlere.
    ayrıca esp sipariş edildiğinde ise ortalama 4-5 ay kadar bekleme yapılaağını ve bundan dolayı da aylık ortalama gelecek zamlarında beni etkileyebileceğini öğrendim..varsın otomatik olmasın ne olacak :=)
    Saygılarımla
  • 207 Outdoor otomatik 120 bg benzinli aldım, birkaç gün önce.

38 yıldır otomobil kullanıyorum. Bu kadar zevk aldığım başka bir otomobilim olmadı. Belki de ilk otomatik otomobilim olduğu içindir ama kullanırken aldığım zevki tarif etmem olanaklı değil. Bu araç konusunda eğilimi olanlara hiç düşünmeden hayallerini gerçekleştirmelerini öneririrm.

Donanımı üst sınıf. Fiyatı alt sınıf. İnsanın inanası gelmiyor. Umarım kilometreler katlandıkça da bu duygu ve kanaatim değişmez.
  • Selamlar herkese;
    Arkadaşlar aracımıza en sonunda kavuştuk...2011 207 outdoor full paket ....
    Artılar eksiler diyerek biraz daha konuyu açalım...
    öncelikle gerek şehir içinde gerekse şehir dışında kullanımı gerçekleştirdim.
    eksi.....
    sadece süspansiyonlar sery biraz..ama sorun yaratmıyor...

artılar mı...
    vallahi geride ne kaldıysa .. :=)
    mesala yol bilgisayarı bilgileri harika
    cruse control ün kumanda edilmesi rahat ve çok kullanışlı..
    cam tavan sorunsuz
    6 hoparlör sorunsuz
    ön ve arka çakmaklık sorunsuz
    sekansiyel açılır 4 can sorunsuz
    kendiliğinden katlanan aynalar sinyalizasyon sistemleri sileceklerin ve farların sensörlerden çıkartılıp yeniden devreye alınması gibi unsurlar sorunsuz :=)
    torpido içi mp3 girişi sorunsuz
    cd çalar radyo çalar sorunsuz
    esp yok aracımda ...ama kullanıcıya dayalı tespit ...sorunsuz :=)
    bagaj üstü cam açılması sorunsuz...
    göstergeler sorunsuz..
    kısacası aracta sıkıntı yok

aynı paraya diğer araçların baz ını almak yerine bu konfora değer derim..

inşallah sonrasında da sorunsuz devam ederiz..

bu arada depo 50 lt 145 tl ile doluyor..ben ortalama 115 km hızla net 1000 km yol yaptım..
    bilginize..

• arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. 2009 model 207 outdoor aldım.başta görünüş olmakla beraber her yönden çok sevdim.umarım pişman olmam.
  • hayırlı olsun.ne kadara aldınız.kaç km de acaba.bende 2009 modeli satmayı düşünüyorum.2011 model beyaz renk cam tavanlı düşünüyorum.donanım ve görüntü olarak daha hoş.
  • 20000 km 16 hdi 90 bg 2009 model 29.500'e aldım. fiyat araştırması pek yapamadım. nasıl acaba fiyatı uygun almışmıyım sizce?
  • arabanın 45000 bakımı yetkili servisinde 290 tl, sadece 15000 ve 30000 bakımına ilaveten mazot filtresi değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cssbaycelebi -- 6 Kasım 2010; 19:33:53 >
  • fiyatı normal.benim araç 25000 de en ufak çizik boya yok.ben de olsam o fiyattan aşağı vermezdim.
  • arkadaşlar şifreli bijon anahtarı diye bir aparat var diye yazı kıtapcıkta. ama bende öyle bişi yok. sizin arabalarda durum nedir?
    ayrıca ses içeri çok giriyor mu? ben renault symbol den outdoor'a terfi ettim. bana iyi gibi geldi. ama bence daha sessiz olabilirdi.
  • şifreli nasıl oluyor bilmem ama yedek lastiğin içinde bulunan malzemelerin arasında sarı bir şey var.bijon kapaklarını sökmek için belki odur dedikleri şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenan29

arkadaşlar şifreli bijon anahtarı diye bir aparat var diye yazı kıtapcıkta. ama bende öyle bişi yok. sizin arabalarda durum nedir?
    ayrıca ses içeri çok giriyor mu? ben renault symbol den outdoor'a terfi ettim. bana iyi gibi geldi. ama bence daha sessiz olabilirdi.

Benim outdoorda bu torpido gozunden cikmisti yanlis hatirlamiyorsam. Ufak bir naylon posetin icinde gumus rengi bir parca.

Arabanin butun tekerlerindeki bijonlardan birisinin sekli farkli ve normal bijon anahtariyla acilmiyor. Onu acmak icin bijon anahtarina ekstra bir parca ekliyorsun. Ona da sifreli bijon anahtari deniyor.

Kisacasi O olmazsa tekeri sokemezsin.
  • kontrol ettim benim 4 bijon da aynı. allahtan aynı. çünkü şifreli bijonu bi kaybetsen 120 tl ye fransadan getirtiyorlarmış.
    ikinci bi kon bagajın döşemesinin altında koltuk altından gelen, boşta duran iki kablolu soket var. serviste sordum bilemediler.bunu bilen var mı?
  • Yolcu koltuğunun altında bulunan ucları soketli fakat boşta duran kablolardan bahsediyorsanız biliyorum..Bunlar degilse hic bir fikrim yok..

Bir soruda benden..Biliyorsunuz aracların torpido gözleri sogutmalı..Klima acık iken torpido gözü soguyor.Kılavuzda bunun kapatılabilecegi yazılmıs ama nasıl kapatılacagını bulamadım fikri olan varmı ?

207 sw 2011 1.6 dizel
  • torpido gözünün tavanında AC yazısının orayı çevirin kapanacaktır.
  • önceki arabam renault symbol den sonra bu araba uçak gibi geliyor bana. ama süspansyon çok sert. çok sarsıyor içindekileri.
    ayrıca bi sorum olacak.ben bulamadım.araba çalışırken çocuk emniyeti için arka kapıların sadece içeriden açılmasını istemediğim zamanlar oluyor.Kapının yan duvarını kullanmak her seferinde zulüm geliyor.bunun pratik bir yolu var mı? eski renault umda dahi vardı bu istediğim özellik.
  • Arkadaşlar 2009 model sıfır 207sw outdoor 1.6 hdi 31'e 2008 sonunda aldım. yaklaşık 1 yıl kullanıp 35bin kmde sattım. satış nedenim ise bir yakınım adına sıfır araç almam. aracı 27.5'a bir yakınıma sattım. yaklaşık 3.5bin zararım oldu. o fiyata çok alıcısı vardı ben yakınıma satmak istedim. ikinci eli kötü değil yani. ardından 1.5dci 2010 fluence 105bg (6 ileri) lüks paketli araç aldım. 2010 model outdoor premium dizel satışı o arada yoktu diye aldım. yakıt olarak aynı sayılırdı. motor sesi daha azdı ama içerideki gıcırtılar daha fazlaydı. konforluydu. 207 de sadece bagaj kapağı bazen kendiliğnden açılıyordu. garantiden değiştiler. başka sorun için gitmedim. 207nin ilk bakımı 140, ikinci bakımıda 180tl tuttu. (van sevimli pejo). diğer marka servislerine göre ücretsiz nerdeyse. reno güzel araba ama fluence almayın. gerçekten çok sorunlu bir araba. 10.000 kaza geçirdim hep servisteydim. o günde zaten servise gidiyordum. akü şarz problemi vardı. eller serbesti kullanamadım. zaten bu yüzden renoya dava açmaya hazırlanıyorum. yardımlarınızı bekliyorum.
    2009 207 den motor olarak çok memnundum. vanda fulledim, safronboluda 43 litre mazot aldım (1000 km). nişana gittiğimiz için kalabalık ve yüklüydü. renodan daha performanslı, yakıt aynı. donanım eksikliğinden memnun değildim. ama 2011 modelinde d sınıfın bazından daha konforlu. 2010 model 1.6 benzinli avensizle karşılaştırayım. avensize göre fazladan, elektrikli katlanan aynalar, hız sabitleme, arka park sensorleri (ekranlı), cam tavan ve elektrikli cam tavan perdesi. artı 207 dizel araç. aynı olanlar sensorlü farlar ve sensörlü silecekler. fluence sedan araçtı. 5 kişiden fazla binilmiyor sedanlara. benim 207ye arkaya ekstrem durumda iki yetişkin bile bindirdim. fluencin bagajı çok büyük doğrudur. 4 tane 55 ekran tvyi rahat alır ama bitaneside içeriye girmez. ağzı dar. 4 lastik koydum çok rahat girdi ama kapaktaki yaylar neticesinde kapanmadı. iki tane aldı. bunlar swda olmaz. şimdi aracımı perte aldılar. paramı alırsam beyaz yada al. gri 207 sw premium outdoor dizel araç alacağım. zaten 5 yıl kullanma zorunluluğu var. bu kadar konforlu ve dizel bir araç bulamadım.
    207 sw ve fluence ile ilgi aklınızda olanları sorabilirsiniz. avensiz ise yakınım arabası. bildiğim için kıyasladım. onunlada ilgili konuşabiliriz. tşkler

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.