Şimdi Ara

----- 207 SW OUTDOOR -----bilgi ve paylaşımlar---- (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
607
Cevap
11
Favori
119.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hız sabitleme sistemini taktırdım, taktırmayanlara tavsiyem hemen bu sistemi hemen taktırsınlar.kolaylığı çok.
  • bu başlığada hiç bakan yok. 45000 bakımı ne kadara mal oluyor. değişenler neler.
  • hız sabitleyiciniz hayırlı olsun ne kadara taktırdınız acaba?
    Bir de takılması için yeri hazır mı oluyor yoksa biyerler kesiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozancoskun

hız sabitleyiciniz hayırlı olsun ne kadara taktırdınız acaba?
    Bir de takılması için yeri hazır mı oluyor yoksa biyerler kesiliyor mu ?

Yok hiç bir yeri kesmiyorlar.sinyal kolunun altına yeni bir kol takıp yazılımı yeniliyorlar.
  • hız sabitleyici kaça mal oldu arkadaşım. Ve nerde taktırdın...
  • bir önceki sayfaya bakarmısın amalganx ;
    200 TL ye servislerde takıldığını belirtmiş zaten.
  • Bu arada km'si az olan 207 Outdoor arıyorum. satmak isteyen bana PM den msj atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amalganx

hız sabitleyici kaça mal oldu arkadaşım. Ve nerde taktırdın...

240 tl ye taktırdım, erzurum peugeot servisinde .
  • Selam arkadaşlar. 207 sw outdoor 120bg otomatik premium artı esp ve güvenlik paketi aracımın siparişini verdim. 308 almaya diye gittim ama 207 sw nin içine oturunca. deim olay budur. aldığım fiyet 38100 tl. onumuzdeki hafta teslim alıcam. ayrıntıları yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stefanxq

Selam arkadaşlar. 207 sw outdoor 120bg otomatik premium artı esp ve güvenlik paketi aracımın siparişini verdim. 308 almaya diye gittim ama 207 sw nin içine oturunca. deim olay budur. aldığım fiyet 38100 tl. onumuzdeki hafta teslim alıcam. ayrıntıları yazarım.

hayırlı olsun.
  • selam arkadaşlar. bende geçen hafta 207 sw trendy 1.6 hdı aldım. beyaz renk. camları siyah film yaptırdım. tavan çıtası yaptırmak istiyorum. orijinali kaça mal olur. yam sanayisi var mı? yaptıran arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim. selamlar.
  • Merhaba . Bende sıfır bir 207 sw trendy 1.6 Hdi aldım.Renk kırmızı. Orjinal tavan çıtası 1000 TL civarında (servisten aldım fiyatı) Ancak sanayilerdeki peugeot parçacılarında 750 TL civarı imis. Birde cıkmacılara bakacagım.Arka kapılarda hoparlör yok hatta onu bırakın hat bile olmaması cok canımı sıktı. Serviste 80 TL parca +120 tl iscilik ile takabileceklerini soylediler.Ama kapı icleri ve teyp sokulecek yerine tekrar nasıl takarlar bilemiyorum.Kararsızım.Cruse control icin 250 TL fiyat verdi ankara abc.2 saatte takıyorlarmıs.Debriyaj pedalı kesinlikle cok sert.Özellikle çok dur kalk yapınca ayakları acıyor insanın. Acaba ayar yapmak mumkun mu?. Birde ön yolcu koltuğunun altında bir kablo ve ucunda bir soket var oylece boşta duruyor anlamadım nedir ?. Torpido klima açıldığında soğuyor. Çok kullanışlı ama herzaman kullanmak istemezsem bunu kapatmanın bir yolu varmı ?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: omurek

Merhaba . Bende sıfır bir 207 sw trendy 1.6 Hdi aldım.Renk kırmızı. Orjinal tavan çıtası 1000 TL civarında (servisten aldım fiyatı) Ancak sanayilerdeki peugeot parçacılarında 750 TL civarı imis. Birde cıkmacılara bakacagım.Arka kapılarda hoparlör yok hatta onu bırakın hat bile olmaması cok canımı sıktı. Serviste 80 TL parca +120 tl iscilik ile takabileceklerini soylediler.Ama kapı icleri ve teyp sokulecek yerine tekrar nasıl takarlar bilemiyorum.Kararsızım.Cruse control icin 250 TL fiyat verdi ankara abc.2 saatte takıyorlarmıs.Debriyaj pedalı kesinlikle cok sert.Özellikle çok dur kalk yapınca ayakları acıyor insanın. Acaba ayar yapmak mumkun mu?. Birde ön yolcu koltuğunun altında bir kablo ve ucunda bir soket var oylece boşta duruyor anlamadım nedir ?. Torpido klima açıldığında soğuyor. Çok kullanışlı ama herzaman kullanmak istemezsem bunu kapatmanın bir yolu varmı ?

Teşekkürler

senin aldığın araç outdoor değil sw olduğuna göre outdoorda olan bazı doananımların olmaması gayyet doğal.

• Arkadaşlar hepinize selamlar;
    ben bugun engelli kardeşimin için 207 sw outdoor anlaşması yaptım.Bana herşeyi ile maliyeti 27000 e geliyor.Öncelikle rakam bu araba için uygunmudur ? Öte yandan arabada herşey var güzel hoşuma gitti ama esp konusunda sıkıntı var galiba broşürlerinde esp yi anlatıyor ancak olup olmadıgı yönünde net bilgiyi alamadım :=)
    aranızda bu aracı kullanan varsa görüşlerini rica ederim.Birde bu aracı bana full olarak tanıttılar artı opsiyoneli varmı ?
    bilgi rica ederim.

• senin aldığın araç outdoor değil sw olduğuna göre outdoorda olan bazı doananımların olmaması gayyet doğal.

outdoor degil ama en dusuk sınıfı da degil..Benim aracım trendy...35.000 tl lik bir aracta arka hoparlör olmaması normalmi sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen1313

Arkadaşlar hepinize selamlar;
    ben bugun engelli kardeşimin için 207 sw outdoor anlaşması yaptım.Bana herşeyi ile maliyeti 27000 e geliyor.Öncelikle rakam bu araba için uygunmudur ? Öte yandan arabada herşey var güzel hoşuma gitti ama esp konusunda sıkıntı var galiba broşürlerinde esp yi anlatıyor ancak olup olmadıgı yönünde net bilgiyi alamadım :=)
    aranızda bu aracı kullanan varsa görüşlerini rica ederim.Birde bu aracı bana full olarak tanıttılar artı opsiyoneli varmı ?
    bilgi rica ederim.

esp ve perde hava yastıkları opsiyoneldir. parasını verip alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omurek

trendy de olsa sw lerde 4 hoparlör vardır, ayrıca outdoordan biraz daha alçak bir araçtır, tavan çıtalarıda yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cssbaycelebi -- 2 Eylül 2010; 19:59:34 >
  • Selamlar ;
    Ankara abc otomotiv ile görüşme yaptıgım halde bu aracın opsiyonunda da esp nin olmadıgını beyan etmekteler.Sizler bu bilgiye nereden ve nasıl ulaştınız öğrenebilirmiyim.
    saygılarımla.

quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

quote:

bilgi rica ederim.

• quote:

Selamlar ;
    Ankara abc otomotiv ile görüşme yaptıgım halde bu aracın opsiyonunda da esp nin olmadıgını beyan etmekteler.Sizler bu bilgiye nereden ve nasıl ulaştınız öğrenebilirmiyim.
    saygılarımla.

quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

quote:

bilgi rica ederim.

pegueot un web sayfasına bakabilirsiniz.hatta ben de bu aracı alırken esp li ve perde hava yastıklı olanını istemiştim. fakat göral bana ellerinde bu donanımda araçarının olmadığını, 2 ay beklemem halinde fransadan sipariş vereceklerini söylemişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cssbaycelebi -- 5 Eylül 2010; 23:20:47 >

• Aracta arka hoparler ve hattı yok ama torpido icinde aux girisi icin soket ve hat var onu koyacagına hoparlör koy be adam.....Hoparlörden geçtim..Soğutmalı torpido gözü var ama torpido icinde lamba yok.lamba yeri var lamba yerini kapak ile ortmus.Kapagın maliyeti lambanın maliyetinden 2 kurus falan dusuktur heralde....Aracımdam memnunum ama bu detaylar canımı sıktı peugeot gozumden dustu...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.