Şimdi Ara

207 için bir soru lütfen içeri :D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2008 model 1.4 hdi trendy 207 aldık. Ben şimdi arabama ek güvenlik paketi ve yağmur sensörü far sensörü gibi eklemeler yaptırtabilirmiyim bunu merak ediyorum lütfen yardımcı olun

• quote:

Orijinalden alıntı: apca[tr]

arkadaşlar 2008 model 1.4 hdi trendy 207 aldık. Ben şimdi arabama ek güvenlik paketi ve yağmur sensörü far sensörü gibi eklemeler yaptırtabilirmiyim bunu merak ediyorum lütfen yardımcı olun

Öncelikle aracınız hayırlı olsun.. Yağmur ve far sensörlerini 207 outdoor uma yaptırmıştım. Far sensörü ile ilgili sıkıntı oldu ama yağmur sensörü gayet başarılı olmuştu..

Orijinalden alıntı: silverfoxtr

quote:

arkadaşlar 2008 model 1.4 hdi trendy 207 aldık. Ben şimdi arabama ek güvenlik paketi ve yağmur sensörü far sensörü gibi eklemeler yaptırtabilirmiyim bunu merak ediyorum lütfen yardımcı olun

Öncelikle aracınız hayırlı olsun.. Yağmur ve far sensörlerini 207 outdoor uma yaptırmıştım. Far sensörü ile ilgili sıkıntı oldu ama yağmur sensörü gayet başarılı olmuştu..

teşekkür ederim ne kadar tutmuştu onları yaptırmak ?

• quote:

gerek yok bence.bende var,aracın standart donanımında oldugu için aldım.opsiyon olsaydı gerek bile duymazdım..ama sizde haklısınız bir anlamda

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.