Bildirim
207 için bir soru lütfen içeri :D
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Bence hiç bu işe kalkışmayın.Astarı yüzünden pahalıya mal olduğu yetmiyormuş gibi birde sorun üzerine sorun yaşarsınız _____________________________ 2013 Peugeot 3008 Allure 1.6 e-HDI Sedefli Beyaz -
quote:
Orijinalden alıntı: apca[tr]
arkadaşlar 2008 model 1.4 hdi trendy 207 aldık. Ben şimdi arabama ek güvenlik paketi ve yağmur sensörü far sensörü gibi eklemeler yaptırtabilirmiyim bunu merak ediyorum lütfen yardımcı olun
Öncelikle aracınız hayırlı olsun.. Yağmur ve far sensörlerini 207 outdoor uma yaptırmıştım. Far sensörü ile ilgili sıkıntı oldu ama yağmur sensörü gayet başarılı olmuştu.._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: silverfoxtr
quote:
arkadaşlar 2008 model 1.4 hdi trendy 207 aldık. Ben şimdi arabama ek güvenlik paketi ve yağmur sensörü far sensörü gibi eklemeler yaptırtabilirmiyim bunu merak ediyorum lütfen yardımcı olun
Öncelikle aracınız hayırlı olsun.. Yağmur ve far sensörlerini 207 outdoor uma yaptırmıştım. Far sensörü ile ilgili sıkıntı oldu ama yağmur sensörü gayet başarılı olmuştu..
teşekkür ederim ne kadar tutmuştu onları yaptırmak ?_____________________________
-
quote:
gerek yok bence.bende var,aracın standart donanımında oldugu için aldım.opsiyon olsaydı gerek bile duymazdım..ama sizde haklısınız bir anlamda_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler