Şimdi Ara

207 1.4 HDİ 22bin tl alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.. Konu açıp duruyorum sürekli, düşün düşün kafayı yiyeceğim nolur bir de siz fikir sunun.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ogrenciden-aciillll-satilik-temiz-pegeuot-2008-170653086/detay/

ilandaki araca 22 dediler en son. 1.4 hdi 170bin kilometrede. değişeni yok. 3parça boyası var. kaportasında taştan dolayı bir göçük var, ufak tefek de çizikleri var. aracın ekspertiz raporuna baktık, oldukça iyi not vermişler değişeni de yok gözüküyor. sizce 22bin e bu araba değer mi? babam ve arkadaşlarım peugeot araba mı napcan peugeot'yu diyip şevkimi kırdılar galerici arkadaşımsa kaçırma güzel araba, şu anda temiz araba hiç yok bu kötünün iyisi dedi. sizce napmalıyım bir akıl verin lütfen..

• Bakımları düzgün yapıldıysa motordan korkmanıza gerek yok. Fotolardan arac diri duruyor ama gözle görmeden kesin birsey denemez. Ustanız vs varsa gösterin ve alın derim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • km çok fazla tek kişide yaptıysa bakimliysa belki ama şirket felansa çook fazla. tam sorunlar başlar alırsınız. yada turbo enjektör vs değişmişse biraz daha gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Bakımları düzgün yapıldıysa motordan korkmanıza gerek yok. Fotolardan arac diri duruyor ama gözle görmeden kesin birsey denemez. Ustanız vs varsa gösterin ve alın derim ben.

gözle gördük hocam, ustamla gittim. ustam yarım saat inceledi. 15 gündür araba bakıyoruz, ilk defa ustam bir arabayı beğendi. ama çevreden gelen 207 araba mı cart curt benim şevkimi çok kırdı, biraz gaz bekliyorum desem yeridir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 75hp

km çok fazla tek kişide yaptıysa bakimliysa belki ama şirket felansa çook fazla. tam sorunlar başlar alırsınız. yada turbo enjektör vs değişmişse biraz daha gider.

aracın sahibi öğrenci, 2.sahibi arabanın. km normal bence hocam dizel bu araba, 6 yaşında en az 120000 beklenir bir dizel arabadan.
  • pejoculara sorun valla ben genel bilgilerini söyledim dizeller hakkinda

• Soru varsa alabilirim. Aktif kullanıcısıyım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araç güzel, kilometre çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Soru varsa alabilirim. Aktif kullanıcısıyım.

kac yakıyor(zorlayınca, zorlamayınca)? trim sesleri geliyor mu? konfor odaklı mı agresif kullanım odaklı mı süspansiyonları? motor seri mi, basınca gidiyor mu yoksa kağnı mı? çekmediği zorlandığı oluyor mu? malzeme kalitesinden memnun musunuz? bakım masrafı ne kadar tutuyor? yedek parçası nasıl? torpido gözünün kapağı, dikiz ayna gibi parçalarda kopma olasılığı var mı sağlam mı?
  • Şehir içi yazın 5.5 geçmez. Kışın 6.5 geçmez. 3000 deviri çok geçmezsen ki ben geçmem.
    Trim sesi hiç yok. Beni de şaşırttı o konuda.
    Acayip bir süspansiyonu var ya benim lastikler eskidi (4 yıllık) ya da sorun var. Bu aralar 34 psida yük taşıdım şu an boş baya konforsuz. 30 psi iken ortaydı. Yol tutuşda iyi değil vasat. Yani süspansiyonu 2 yıldır anlayamadım.
    1.4 68bg motor gibi davranıyor. Yokuşlarda kaptırmazsan vites düşürüyorsun. Sollamalarda doğru viteste sorun yok.
    Çekmediği oluyor 2000 devir altında olduğunda ve hafif rampada sıkıntı oluyor. Vites düşürmen gerekiyor.
    İç malzeme kalitesi B sınıfı araç klasiği plastik dolu. Dashboard diye geçen ön tarafı farklı bir kaplama var. Hoşuma giden yeri orası. Direksiyonu da gayet iyi.
    Bakım periyodik olanlar 200'ü geçmiyor. Yedek parça da %10 kadar pahalı. Triger seti 80TL kadardı.
    Valla son soru iyi Torpido gözü kilitli eğer kuşkun varsa kitlersin Yok yahu kopma olayı falan gayet her arabadaki dikiz, torpido

Detaylar için ;http://forum.donanimhaber.com/m_78970835/f_/key_peugeot%252B207%252Binceleme//tm.htm#82831393
    http://forum.donanimhaber.com/m_84508815/f_/key_peugeot%252B207//tm.htm#84508815

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 12 Ağustos 2014; 20:30:49 >

• km çok diyenler. o yaşta düşük kmdekilerin alayının kmsiyle oynanmış.

2008 model dizel 30 bin kmde mi olacaktı?

konuyu açan arkadaşa ben bu aracı iyice baktırmak kaydıyla öneriyorum.

ilk defa bir dizel için "kmsiyle oynanmış" demiyorum
  • quote:

Şehir içi yazın 5.5 geçmez. Kışın 6.5 geçmez. 3000 deviri çok geçmezsen ki ben geçmem.
    Trim sesi hiç yok. Beni de şaşırttı o konuda.
    Acayip bir süspansiyonu var ya benim lastikler eskidi (4 yıllık) ya da sorun var. Bu aralar 34 psida yük taşıdım şu an boş baya konforsuz. 30 psi iken ortaydı. Yol tutuşda iyi değil vasat. Yani süspansiyonu 2 yıldır anlayamadım.
    1.4 68bg motor gibi davranıyor. Yokuşlarda kaptırmazsan vites düşürüyorsun. Sollamalarda doğru viteste sorun yok.
    Çekmediği oluyor 2000 devir altında olduğunda ve hafif rampada sıkıntı oluyor. Vites düşürmen gerekiyor.
    İç malzeme kalitesi B sınıfı araç klasiği plastik dolu. Dashboard diye geçen ön tarafı farklı bir kaplama var. Hoşuma giden yeri orası. Direksiyonu da gayet iyi.
    Bakım periyodik olanlar 200'ü geçmiyor. Yedek parça da %10 kadar pahalı. Triger seti 80TL kadardı.
    Valla son soru iyi Torpido gözü kilitli eğer kuşkun varsa kitlersin Yok yahu kopma olayı falan gayet her arabadaki dikiz, torpido

Detaylar için ;http://forum.donanimhaber.com/m_78970835/f_/key_peugeot%252B207%252Binceleme//tm.htm#82831393
    http://forum.donanimhaber.com/m_84508815/f_/key_peugeot%252B207//tm.htm#84508815

ahaha hocam çok tşekkür ederim incelemeni de okuyacağım. aslında ben 1.6 hdi isterim de, çok az var piyasada. hem az yakıp hem kacıyor 1.6 hdilar ama bütçe belli, 22 bile zorlama bir bütçe..

son olarak sizce bu araba alınır mı?

• 1.4 dizel çok ağır bi araba 1.6 dizel bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

1.4 dizel çok ağır bi araba 1.6 dizel bakın

bütçe hocam bütçe..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

km çok diyenler. o yaşta düşük kmdekilerin alayının kmsiyle oynanmış.

2008 model dizel 30 bin kmde mi olacaktı?

konuyu açan arkadaşa ben bu aracı iyice baktırmak kaydıyla öneriyorum.

ilk defa bir dizel için "kmsiyle oynanmış" demiyorum

teşekkür ederim yapıcı mesajınız için. morale ve gaza ihtiyacım var bu araç için
  • Alınır. Ben 24.5 gibi bir fiyata aldım 2 sene önce 2007 model 75 bin kilometredeydi. Şu an 94 bin kilometrede hiç bir sorun yaşatmadı bana. Geçen yıl ampul patlattı bu yıl o da yok.

22bin seviyesinde Symbol dışında dizel araçlar eski yüzlü genelde. Eski kasa Corsa, Fiesta bulunabiliyor anca. Punto da düşünülebilir ama temizini bulmak zor. 207 zaten az bulunduğundan temizini bulmak daha kolay oluyor. Şirket olarak kullanan yok çünkü. Ayrıca trafikte toplasan 10 15 tane görmüşümdür 2 yılda. Farklı bir tasarımı ve sadece 1 kasa üstü var yani yeni sayılır.

Hız meraklısı değilsen vites değiştirmeyi sorun etmezsen iyi araba.

Ek: Her türlü soruyu sorabilirsin araç hakkında gerek konudan gerek PMden. Yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 12 Ağustos 2014; 21:25:52 >
  • quote:

Alınır. Ben 24.5 gibi bir fiyata aldım 2 sene önce 2007 model 75 bin kilometredeydi. Şu an 94 bin kilometrede hiç bir sorun yaşatmadı bana. Geçen yıl ampul patlattı bu yıl o da yok.

22bin seviyesinde Symbol dışında dizel araçlar eski yüzlü genelde. Eski kasa Corsa, Fiesta bulunabiliyor anca. Punto da düşünülebilir ama temizini bulmak zor. 207 zaten az bulunduğundan temizini bulmak daha kolay oluyor. Şirket olarak kullanan yok çünkü. Ayrıca trafikte toplasan 10 15 tane görmüşümdür 2 yılda. Farklı bir tasarımı ve sadece 1 kasa üstü var yani yeni sayılır.

Hız meraklısı değilsen vites değiştirmeyi sorun etmezsen iyi araba.

Ek: Her türlü soruyu sorabilirsin araç hakkında gerek konudan gerek PMden. Yardımcı olmaya çalışırım.

Cok sagol hocam klavyene saglik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

Arkadaşlar merhaba.. Konu açıp duruyorum sürekli, düşün düşün kafayı yiyeceğim nolur bir de siz fikir sunun.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ogrenciden-aciillll-satilik-temiz-pegeuot-2008-170653086/detay/

ilandaki araca 22 dediler en son. 1.4 hdi 170bin kilometrede. değişeni yok. 3parça boyası var. kaportasında taştan dolayı bir göçük var, ufak tefek de çizikleri var. aracın ekspertiz raporuna baktık, oldukça iyi not vermişler değişeni de yok gözüküyor. sizce 22bin e bu araba değer mi? babam ve arkadaşlarım peugeot araba mı napcan peugeot'yu diyip şevkimi kırdılar galerici arkadaşımsa kaçırma güzel araba, şu anda temiz araba hiç yok bu kötünün iyisi dedi. sizce napmalıyım bir akıl verin lütfen..

sizin akıla ihtiyacınız var mı ya? ne günlere kaldık kolay gelsin

• 206 düşük km dieseli bu fiyata bulunabilir,km dışında göze batanı yok
  • Bir arkadaş geçen gün 25 bine aldı. Aracın km'si biraz daha düşüktü.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.