Şimdi Ara

206 Ses Yalıtımı ve Kasnak ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

Lpf modunda kullanilmaz,, sadece bass ses gelir.
    2 seceneginiz var,, Hpf ve Full. hpf yi 60 ile 150 arasina getirin.. fullda ise teypten gelen bass ve loud ayarina gore bass verir..

peki anfide 32 hz kalsa teypden hpf bölümünde 63 hz de kessem teypin kestigi aktif oluyor degil mi anfinin 32 hzde olması pasif oluyor ?
  • Klavyeci24 K kullanıcısına yanıt
    teybiniz 3 rca cikisliya, o kesim islemi woofira yansir, fronlari etkilemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

teybiniz 3 rca cikisliya, o kesim islemi woofira yansir, fronlari etkilemez

3 çıkışlı teyp. hpf subwoofer içinse subwoofer 2 seçenegindede 50 hz den 125 hz ye kadar kesim var ikiside aynı işlemimi görüyor ?
  • Klavyeci24 K kullanıcısına yanıt
    Hpf midler front cikis icin.. hpf 125 oldugunda,, frontlara 125hz altindaki basslar gitmez..
    woofer 125oldugunda ise woofera 125hz nin ustundeki diger sesler gitmez.. en ideali,, en az 125-80arasinda kesmektir.. 80hz de frontlardanda bass cikar,, sesin sadeligi kacar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 18 Kasım 2014; 22:12:06 >
  • Arkadaşlar amfinin bütün ayarlarıyla oynadım yine de orjinal hoparlörün verdiği bass i vermiyor sebebi kapı dendi fakat orjinal hoparlör varken de ayni kapıydı bence hoparlör yapısıyla alakalı fazla alt frekansa inemiyor hoparlör mesela pioneer in ovallleri 27 Hz ye kadar inerken esk serisi 60 Hz yazıyor Oynamadığım ayar kalmadı hepsini milimetrik denedim

• quote:

Orijinalden alıntı: TR0XT

Arkadaşlar amfinin bütün ayarlarıyla oynadım yine de orjinal hoparlörün verdiği bass i vermiyor sebebi kapı dendi fakat orjinal hoparlör varken de ayni kapıydı bence hoparlör yapısıyla alakalı fazla alt frekansa inemiyor hoparlör mesela pioneer in ovallleri 27 Hz ye kadar inerken esk serisi 60 Hz yazıyor Oynamadığım ayar kalmadı hepsini milimetrik denedim

Amfiyi flat ya da fullrange alıp hpf yi off yapıp denediniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

quote:

Orijinalden alıntı: TR0XT

Arkadaşlar amfinin bütün ayarlarıyla oynadım yine de orjinal hoparlörün verdiği bass i vermiyor sebebi kapı dendi fakat orjinal hoparlör varken de ayni kapıydı bence hoparlör yapısıyla alakalı fazla alt frekansa inemiyor hoparlör mesela pioneer in ovallleri 27 Hz ye kadar inerken esk serisi 60 Hz yazıyor Oynamadığım ayar kalmadı hepsini milimetrik denedim

Amfiyi flat ya da fullrange alıp hpf yi off yapıp denediniz mi?

flat konumunda o kadar kötü bas vuruyor ki anlatamam teypten de birsürü birşeyler var powerbass ayarları falan hepsiyle oynadım patlak hoparlör gibi çalıyor pat pat sanki hiç kabini yokmuş da boşta çalıyor gibiydi. en iyisi hpf konumunda oluyor o da frekans düşürünce de orjinal hoparlördeki gibi bass vermiyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.