Şimdi Ara

2029 da dünyaya çarpabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalinden alıntı: vincecarter

ben bi belgeselde 3 boyutlu anlatımda izlemiştim 2 yıl önce.Sanırım Türkiye kökten arazi oluyodu baya etkilenmiştim. İnşallah o zamana kadar domuz kumbaram birikirde tüyerim

of derin darbe filmindeki gibi olursa ii olur ölmeden önce bi atraksiyon yaşamış oluruz. ege denizi konak ı sular altına gömerken bende annemle sahilde birbirimize sarılmış vaziyette dalganın hödönk diye yükselip bizi sular altına almasını beklerim manyak olur he.(derin darbenin son sahnelerinde böle bi olay vardıda )

• quote:

Orijinalinden alıntı: vincecarter

ben bi belgeselde 3 boyutlu anlatımda izlemiştim 2 yıl önce.Sanırım Türkiye kökten arazi oluyodu baya etkilenmiştim. İnşallah o zamana kadar domuz kumbaram birikirde tüyerim

nihohohohohoh
  • ben sizi korurum merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: darker

paniğe gerek yok bruce willis bizi kurtarır

eee?

o gidince o zaman bende liv Tylor'ı aliiim ( Roswell duymasın )
  • Bu yahudiler bana yaklaşmasınlar.. Yamulurlar...
    Ben Nisan ayının cumaya denk gelen 13’üncü günü doğmuşum
    İnanmayanlar kontrol edebilir 79 yılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Command.com -- 20 Ağustos 2005, 13:55:58 >
  • Evet ben de 2019 da diye duymuştum. Ağzı olan konuşuyo
    quote:

Orijinalinden alıntı: Blitzkrieg

ona bakarsanız 2012 de carpacak diyorlar.2000 dede kıyamet kopacak diyorlardı.hani kıyamet varmı ortalıkta
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ez baw

Evet ben de 2019 da diye duymuştum. Ağzı olan konuşuyo
    quote:

Orijinalinden alıntı: Blitzkrieg

ona bakarsanız 2012 de carpacak diyorlar.2000 dede kıyamet kopacak diyorlardı.hani kıyamet varmı ortalıkta

onlara bıraksak zaten her sene kıyamet kopacak

• Korkamyın arkadaşlar o göktaşı büyük ihtimalle ABd ye düşer hep öyle olmuyormu? Uzaylılar bile hep oraya geliyor

Ha diyeceksiniz ki ya Abd ye düşmezse başka bir yere düşme ihtimali varsa belkide Türkiye ye ozaman da çaresi var korkmayın. Hemen el altında gizli bilgi yayınlarız MİT aracılığıyla Ruslar göktaşında bol miktarda Petrol ve bor maden olduğunu tespit etmişler Göktaşını yörüngeye oturturup madeni kullanacaklar deriz. Abd de hemen ayaklanır ilk önce biz ele geçirelim diye baktılar ki göktaşını yörüngeye oturtamıyolar yok ederler.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: İstanbul

Korkamyın arkadaşlar o göktaşı büyük ihtimalle ABd ye düşer hep öyle olmuyormu? Uzaylılar bile hep oraya geliyor

Ha diyeceksiniz ki ya Abd ye düşmezse başka bir yere düşme ihtimali varsa belkide Türkiye ye ozaman da çaresi var korkmayın. Hemen el altında gizli bilgi yayınlarız MİT aracılığıyla Ruslar göktaşında bol miktarda Petrol ve bor maden olduğunu tespit etmişler Göktaşını yörüngeye oturturup madeni kullanacaklar deriz. Abd de hemen ayaklanır ilk önce biz ele geçirelim diye baktılar ki göktaşını yörüngeye oturtamıyolar yok ederler.

ne kadar hayalperestiz di mi
    öle bişi olursa ah buraya yazıom bi daha bu foruma girmeyecem

• Bir de işin başka yönü var bu göktaşının düşeceği yerde çok önemli bence düşerse eğer
    Beyazsarayın bahçesinde dolaşırken buşt un başına düşmesi buşt kafasına göktaşının düştüğünü anlayana kadar ortada ne göktaşı kalır ne buşt
  • Bi yanlışlık var. Gök taşı dünyaya değil. Dünya gök taşına çarpıcak. Bu durumda tehlikede olan gök taşıdır.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Pcbuilder

Bi yanlışlık var. Gök taşı dünyaya değil. Dünya gök taşına çarpıcak. Bu durumda tehlikede olan gök taşıdır.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Daywalke®

quote:

Orijinalinden alıntı: Pcbuilder

Bi yanlışlık var. Gök taşı dünyaya değil. Dünya gök taşına çarpıcak. Bu durumda tehlikede olan gök taşıdır.

Super ya espri budur hll olsun gülmekten yarıldım cafede millet tip tip bakıo zuahaaa.

• şimdi ben çarpıcam ama bu gottaşına haa bi kara verin o mu çarpcak yoksa bizmi çarpalım
  • quote:

Orijinalinden alıntı: tugay17

photoshoptur o da.

YOK ARTIK

• taştan korksaydık sokağa cıkmazdık
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.