Şimdi Ara

2029 da dünyaya çarpabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalinden alıntı: xmen

Dünya'ya çarpacak bir göktaşını nükleeer füzeyel vurmak yapılabilecek en kötü iştir.Bilimsel olarak bir meteoru füzeyle vurursak etkisini daha artırır.Bırakıp çarpsa daha az zarar verir.

YAAAW KARDEŞ SEN AMERİKADAN DAHA MI İYİ BİLCEN?ADAM FÜZE ATIYORSA VAR BİR KERAMET..
  • quote:

Orijinalinden alıntı: tolga0624

ya bide flash haberde zap yaparken denk geldim aynen şöyleydi başlık: 2029'DA KIYAMET Mİ KOPACAK Allahı'm yaa bu ülkede çıldırmak için flash haberi izlemek yeterlidir heralde hele o haberleri sunan adam yokmuuuu

• çok korktum ayrıca 13 ü cuma hristiyanlara göre uğursuzdur istanbul'un feth 1+4+5+3=13 osmalının kuruluş yüz yılı falan bir sürü rastlantı vardır gaburlar hiç sevmez o yüzden ama bizdeki Muasır medeniyet merakı fazla abartıldı Atamızın açtığı yoldan ne yazık ki sapıyoruz arkadaşlar
  • ya su harf toplama olayını Alalhaşkına bırakın.yok papanın olum saatinin toplamı 13.yok ölüm tarihini topla bilmem kaç

evet arkadasın dedigi dogru.Avrupanın bozuk toplum yapısını ornek alıyoruz.malesef artk bazı küfürler cok dogal hale gelcek anlayan anladı.....
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Blitzkrieg

ya su harf toplama olayını Alalhaşkına bırakın.yok papanın olum saatinin toplamı 13.yok ölüm tarihini topla bilmem kaç

evet arkadasın dedigi dogru.Avrupanın bozuk toplum yapısını ornek alıyoruz.malesef artk bazı küfürler cok dogal hale gelcek anlayan anladı.....

VALLA YA ADAMLAR İSTEDİKLERİ RAKAMA ULAŞMAK İÇİN PAPANIN GÜNDE KAÇ KEZ OSSURDUNU SAYCAKLAR
  • bıraknı Türkler patlatır onu yaw...
  • [Deleted by Admins]
  • Hayat sigortası yaptırcaktım şimdiden en az 10000 ytl kardayım sağolsun alperen
  • o taşı durdursa surdursa ajdar durdurur

durmasada sorun yok nasıl olsa öbür taraf var tek başımızı gitmiyoruz kı hep birlikte gidiyoruz sorun yok
  • quote:

Orijinalinden alıntı: alyanki

bıraknı Türkler patlatır onu yaw...

Evet abi bizimkiler taş atarlar hödö hödö diye ama durur mu bilmem hani .. Abi yok ya çarpacaksa çarpsın bırakın kaçımızın 2029 da hayatta olacağı kesin ki? bırakın bunları ya yaşayın hayatınızı.. Bi arkadaş da 2000 de kıyamet kopcak kolpa hani nerde diye bir yazı yazmış da ona da değineyim.. Bu göktaşı ya kehanet ayrı göktaşı ayrı.. Adam göktaşı düşcek diyo kıyamet kopcak demio .. Millet çıkmış saçmalamış zamanında işte ben biliom ben biliom die bırakın ya hepsine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 20 Ağustos 2005, 1:19:05 >

• amerika halleder bu işi üzerine atom bombası atar yok eder.
  • abi ona göre kesin bi karar verin bu taş dünyayı yoketcekse heç şimdiden üniversiteye falan hazırlanıp meslek edinmeye çalışmıyım yani.kim uğraşcak onla ölceksem.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: cause_of_death

quote:

Orijinalinden alıntı: alyanki

bıraknı Türkler patlatır onu yaw...

Evet abi bizimkiler taş atarlar hödö hödö diye ama durur mu bilmem hani .. Abi yok ya çarpacaksa çarpsın bırakın kaçımızın 2029 da hayatta olacağı kesin ki? bırakın bunları ya yaşayın hayatınızı.. Bi arkadaş da 2000 de kıyamet kopcak kolpa hani nerde diye bir yazı yazmış da ona da değineyim.. Bu göktaşı ya kehanet ayrı göktaşı ayrı.. Adam göktaşı düşcek diyo kıyamet kopcak demio .. Millet çıkmış saçmalamış zamanında işte ben biliom ben biliom die bırakın ya hepsine

kardesim.ona bakarsan 2012 de de carpcak.kıyamet habericisi dedilerdi hatta göktası ismmini bile vermişlerdi.bunlar kehanetten ote gidemez.ha nezaman kesinleşir ozaman herkez onlemini alır...

• Birileri Durdursa durdursa amerika durdurur demis

Size Soguk savas donemindeki Rusyanin Fuzeleri Karsiliginda Amerikanin Gosterdigi Renkli Televizyonu hatirlatirim...

Amerikada O guc yok ayrica yarim KM capinda bir goktasi tum insanligin sonu oldugunu nereden cikartiorlar onu anlamadim...
  • Eğer o göktaşı tüm dünyayı yok etmez ve amerikaya fazla zararı olmazsa diğer kıtalara daha çok zarar verirse amerika kılını bile kıpırdatmaz
  • quote:

Orijinalinden alıntı: tugay17

photoshoptur o da.

katılıyorum. photopoştur.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Pcbuilder

quote:

Orijinalinden alıntı: tugay17

photoshoptur o da.

katılıyorum. photopoştur.

Photoshop olamaz çünkü nesne hareketli 3dmax'tir diyelim bunaa

• ben bi belgeselde 3 boyutlu anlatımda izlemiştim 2 yıl önce.Sanırım Türkiye kökten arazi oluyodu baya etkilenmiştim. İnşallah o zamana kadar domuz kumbaram birikirde tüyerim
  • O zamana kadar başka bir gezegende hayat ortamı bulurlarsa komple artık oraya gideriz.. Arada bir gezegen hasreti çekeriz ama ne yapalım
  • bırakın ya amerika beynine beynine inen ucakları durduramadı 400 m lik goktasınımı durduracak goktası dusemden onunda sucunu birine atar orayı isgal eder en fazla yapacagı bu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.