2026 Volkswagen T-roc | Ana Konu | (2. sayfa)
2 Mobil
-
-
1) Golf ve Polo aynı platformu kullanmıyor.
2) Bir alt sınıfın platformunu kullandığı halde üretici tarafından bir üst sınıfta olarak satılan araçlar var örneğin C4, Passat.
3) Cevabımı "gerçek C segment" ifadesi için verdim, araba üreticinin C segment paltformunu kullanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 3 Şubat 2026; 19:53:25 >_____________________________ -
E nereden çıktı tiguan C segment, bu araç da aynı platformu kullanıyor.
_____________________________ -
Bende diyorum ki bu araba B den c ye terfi nasıl ediyor? Tiguan da C ise niye fiyatı daha pahalı?premium marka falan mı oldu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 3 Şubat 2026; 20:48:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ söz bilmezsen sükut eyle seni adam sansınlar -
tutulacak rengi bu sanırım, güzel duruyor
Adamlar bu arabayla öyle bir kazık atmak hevesindekiler ki, 6 aydır her yerde bu araba c segment bu araba 3 milyonun altında olmayacak propagandası yapıyorlar.
başta bu forumdaki vw satış temsilcileri.
gerçek şu ki almanyada kdv dahil 25 bin euro altına satılıyor. burada %80 ötv ile edeceği 2300 bin...
_____________________________ ortada gerçekten bir tedarik sorunu olsaydı
aralık 2022 son 5 yılın rekoru,
ocak ve şubat 2023'de tüm zamanların satış rekoru kırılamazdı.
-
2500den aşağı olmayacak sanırım
200bin tl de doğuşun suv kazığını eklersek 2.5 milyon yapar. Şaka maka dediğiniz gibi iskontosuz hali bile 2.3 milyonu geçmemeli ki türkiyede iskontosuz içten yanmalı satan yok nerdeyse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Araç Türkiye’ye yine aynı konfigürasyon ile gelecekse Almanya fiyatları:
150ps
Life 36bin€
Style 41bin€
R-Line 42bin€
Tiguan Life 44bin€
Buna göre 2.500 başlangıç olacak gibi. 2.850 Style, 3.200 R-Line.
İlerde getirirlerse 116ps Life 2.300 civarı olabilir.
Ek olarak, avrupa’da aracı test edenler pahalı olduğunu belirtiyorlar. 2027’de belli olur durumu satışlardan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xhaustion -- 6 Şubat 2026; 15:43:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Now I can only laugh
as i read our epitaph
we end our lives as moles
in the dark of dawn patrol... -
Vw Aciklamasin da Araca C segment diyor ( Yersen )
O dingil Mesafesiyle Önce B segment Hyundai Kona'yi bir gecsin de C mi B mi Tartisiriz 😄😄
Aracin isciligi C segmenti olabilir bak 😊😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Piano black varsa segment atlar diyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ söz bilmezsen sükut eyle seni adam sansınlar -
bunun hibrit olanını getirirlerse tayron gibi ötv si %25 mi olacak ?
o zaman ucuza alınır sanırım
ne yazıkki fiziksel klima tuşu filan yok. herşey dokunmatik ekran üzerinde.
trafik kuralları bunun önüne geçecek sanırım neyseki önümüzdeki yıllarda. bu şekilde üretemeyecekler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 9 Mart 2026; 15:12:8 >_____________________________ -
golf 7 highline dan t-roc a yada ioniq 5 e geçme düşünce var. hibrit olursa bunu tercih ederim.
araçta önem verdiğim bir şey sesi sistemi. avrupadaki testine baktım bu yeni t roc un. harman kardon ses sistemi vardı.
umarım burada da ol opsiyonu sunarlar.
bugün yeni t roc r line test sürüşü yaptım.
genen haftada hyundai ioniq 5 test sürüşü yapmıştım.
yalnız ioniq 5 sürül zevki konfor kalite olarak çok daha üst düzey geldi bana.
zaten sanırım ioniq 5 e de %85 ötv uygulansa fiyat 3.5 milyon filan olur belki daha fazla. daha üst düzey bir otomobil demekki. ötv si %25 olduğu için aynı fiyata alınabiliyor t roc ile.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt