< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Evet hocam biliyorum kısıtlı bile olsa şu an ödemeye başlamaktansa %25 kümülatif artış alıp başlamak daha işime gelir. Hatta ödemenin büyük kısmı 2027 Ocak sonrasına kalacağı için 3 zam görmüş oluyor. Tam bir donanım ölücüsü gibi hissettim şu an < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 18 Eylül 2025; 11:52:5 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ben ön ödeme hiç yaptırmadım hocam tatil ödemeleri bitti tabi herkes kendi durumunu göz önüne alarak plan yapmalı bizi çok etkilemez < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
katılıyorum direkten dondum cumartesi günü mantıklı dusununce dedim pahalı geldi oyle balıklama atlamamalı sonucta maaslar kuş kaldı |
Hocam regnum bahsettiğim tutarıyla ön ödemeli açsa kazık bir yana neredeyse fırsat olacak gözümde. Aynı dönem örneğin Rixos Premium Belek 139.000 TL, Concorde 100.000 TL genel olarak erken rezervasyon döneminde çok fahiş fiyatlar mevcut acele etmeden düşünüp karar vermek mantıklı geleni seçmek lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu fiyattan ön ödemeli açılırsa ben de düşüneceğim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taran1tula -- 18 Eylül 2025; 18:41:30 > |
|
|
%25 ön ödeme ve taksitle ödeme avantajları insani cezbediyor ve ödemede kolaylık sağlıyor. Benim gibi Kredi kartı kullanmayan peşin ödeyecek için neden avantaj yok 😃 Baktığım oteller in fiyatı ya 200 bin TL üzeri yada 4000 Euro üzerinde. Bu sene baya bı sıkıntılı benim için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 19 Eylül 2025; 10:5:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
%25 ön ödeme kampanyası Megasaray - Titanic Lara - Delphin Lara - Maxeria - Anda barut otellerinden hangilerinde çıkar tahmininizce özellikle ETS için soruyorum. Diğerlerine uygun kartım yok. Geçmiş yılları takip edenler bilir. 15-20 ekime kadar bu kampanyayı beklemeyi düşünüyorum. |