< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2026 F/P Otel Fırsatları (55. sayfa)

-
-
Fiyat açmamış o otel henüz.
-
-
Şu an açıklayan otellerin fiyatlarını toparladım. Açıkladıkça ekliyorum. Herhangi bir fiyat değişimine gitmişse değiştirmiyorum ilk fiyatlarını görelim diye belirtilen tarihlerde. Eb dönemi cacık bence tüm otellerde. Sadece Akra Kemer yan sezonlarda güzel fiyatlar var gibi benim gördüğüm EB rezervasyona değecek şekilde. Ancak sezonda yine yüksek indirimler görürüz ve desk altılar.
Bir de Haziran ayı artık eskisi gibi değil Antalya'da Eylül daha iyi geçiyor. Bu yüzden oteller Eylül fiyatlarını zamlayacaktır 2026 ve önümüzdeki seneler için. Bu sene hem Bayramın Mayıs sonuna denk gelmesi hem de Okulların haziranın son haftası kapanması arada ciddi boşluk bırakacaktır. Yüksek desk altılar ve afişe indirimler Haziran ayı için görebiliriz son dakikalarda bence.
-
Mesajlarımın sebebi açık net, acenteleri eleştirilerinize katılıp birkaç foruma faydası olan yorumu olan arkadaşı kenara koymakla beraber onlardan ben de hazetmiyorum.
Benim tek derdim ilk mesajla. Aslında benim talebimi şu konu açıldığından beri 10 kişi yazdı ama hep cevapsız kaldı.
Daha önceki senelerdeki gibi hangi otelin açılış fiyatlarının ne olduğunu bilememek, birçoğumuzun karanlıkta kalmasına sebep oluyor, hangi otel kaçtan açtı, zamlandı mı dip fiyattan alabildik mi , geçen seneyle yanyana koyayım karşılaştırayım hangisi ne kadar zamlı açmış. Konunun şu anki haliyle bunu yapmak mümkün değil. Ama bu anakonunun bize en büyük faydası oydu. İçerisinde tek tük bilgiler var ama tüm konu sayfa sayfa okunsa bile eksikler var.
İlk mesajı devralan arkadaş diyebilir ki, benim zamanım yok ilk mesajda bu sene öyle bir düzenleme yapmayacağım, ancak durum böyle değil. İnstagram sayfasına bir iki çalışma yapmakla uğraşan arkadaş bunları ilk mesaja koymuyor.
Bu durumda küçük veya büyük , kişisel veya başka bir çıkar ilişkisi burada da devreye giriyor.
Zamanında sıcak fırsatlara büyük katkılarım oldu, ben de çok büyük fırsatlar yakaladım. O efsane eski fırsatlar kalmadı malesef . Ancak mesleğim gereği artık değil konu açmak, forumu zar zor takip edebiliyorum, benim için en önemli konulardan biri de bu.
Bu konuda tek tük sesi çıkan arkadaşlara ilk mesaj düzenlenecek mi diye sorulduğunda cevap verilmediğini görünce kendimi devreye girmek zorunda hissettim.
Birçok arkadaşın da aynı düşüncede olduğuna eminim.
Üslubu ve seviyeyi yüksek tutmaya çalıştım ama iş arkadaşın bana laf atmasına gelince böyle oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam estağfurullah, sizin nezdinize demedim acentenin bize kişisel tercihiniz diyip kestirip atmasına refer etmek istedim.
Fırsatları ve açılan otelleri ilk foruma yazıyoruz çünkü talepler fırsatları bitiriyor
Database konusunda instagramda paylaşım yapıyorum eğer foruma excel yapmak isteyen arkadaş varsa ben ilk mesaja gömerim
Tekrar söylüyorum kırılım fiyatlarını yazmadığımız hiç bir verinin anlamı yok
1-6 haziranda 20k gecelik olan otel çok pahalı iken 25-30 Haziranda 20k ise çok büyük fırsat olmuş olabiliyor
Aynı şekilde 1-6 Eylül gecelik 20k diyip geçsek otel 23eylülde belkide 12k gecelik gibi …
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 2 Eylül 2025; 17:52:5 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Voyage otelleri fiyatları güncellemiş sanırım 139 du temmuzun ilk haftası 5 gece 169 olmuş :S
Bug olan tarihi düzeltmişler
diğerlerine de 7 gün şartı gelmiş çok saçma
-
voyagerlar doldurmus kontenjanlari, acentesi durur mu yapistirmis min. 7 geceyi. kisaca turko sen fiyat bile gorme, bosa hayal kurma demisler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Talep var maalesef
ilk gün iptal edilebilir alıp kenara atmak lazımmış :D alternatif çıkarsa da duruma göre iptal edip onu almak lazımmış.
Titanic bodrum ile Regnum carya yı bekliyordum ne açacak diye
-
Hep diyoruz. Maddi açıdan zorlamicaksa alın dursun. Takibe devam edin.
Düşüncelerime tercüman olmuşsunuz.
-
Merhaba daha önce Barut Goia da konaklayan oldu mu, ets de elyul ayı için 70.000 fiyat veriyor uhd.
2025 konusunda gidenler memnun.
Selamlar, ben 27 Temmuz 31 Temmuz 4 gece girdiğimde tüm Voyage lar fiyat veriyor ETS'de. Bu 7 gün şartı hangi tarihler için?
-
Bazı tarihlerde veriyordu hocam. Vermiyorsa ne güzel işte :)
-
-
3-8 temmuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X