< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
|
Merhaba. İki yetişkin iki çocuk (5 ve 9 yaş), Temmuz başı 7 gece, alkol kullanmıyoruz, deniz girilebilecek seviyede olsun, deniz- havuz çocuklarla keyifli vakit geçirelim, yemekler ve temizlik üzmesin, beklentiler bu şekilde. Fore Resort & Spa Kemer 81-85bin bandında, beklentilerimizi karşılıyor gibi, tavsiye eder misiniz, ne önerirsiniz? |
|
arkadaslar o bilette yüzde 20 indirim limaklarda oluyor heralde.Limak düşünenler alabilir.Fırsat olabilir birazda olsa.Bende 2 yetişkin iki çocuk(14,8 yas) otel bakıyorum.100 bin civarı.5 gece temmuz başı.Forumdan okuduklarım kadar port nature ve delphin alabilirim ama üstadlardan tavsiye alabilirim.Zamanında forumdaki tavsiyelerden çok güzel tatiller yaptım.Teşekkür ederim.Fiyatlar uçmuş ama belkide ileride hiç alamıycaz.O yüzden bu senede iki otel alıcam bütceme göre. |
|
|
Hocam havuzların genişliği kalitesi ve yeme içme kalitesi olarak en iyisi sizce Gloria golf mu? Sueno deluxe Belek, papillon belvil ya da bu Gloria otelini alacagim tavsiyeniz üzerine? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 19 Ekim 2025; 18:53:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
son 3 senedir Selge Beach otele gidiyoruz eşim de ben de alkol kullanmıyoruz dolayısıyla alkolsüz otel 1. Tercih. Bu sene tekrar aynı otel düşünmüyoruz aynı şeyler olduğu için . Alkolsüz olması şart değil ama tercih sebebi 70 bine kadar otel arıyorum önerilerinize açığım . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
| _____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecemavisi06 -- 20 Ekim 2025; 11:30:36 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
gelir gelmez 2025 konusuna değerlendirme yazmıştım kendi çapımda, onu kopyala-yapıştır yapıyorum ama mini clubtan beklentiniz varsa seçiminiz port nature olmasın. Denizi sıfır ama taşlık ve hemen derinleşen bir denizi var. Edit: Bavul meselesini ben yazmadım ama forumdaki bu otel için değil başka otellerde olan bir durum sırasında arkadaş bu bilgiyi vermiş sanırım. Port nature'da olacağını sanmam. "Merhabalar Port Nature'dan ailecek yeni döndük: + Yemekleri tertemiz ve kaliteli, alacartlar ücretsiz ama menü sabit yemekler lezzetli. Dışarıda ben çok iyi kebapçıyım diyenden güzel et döner var mesela istediğin kadar söyle, kuzu haşlama, dana carpaccio vs süper + Temizliğini çok beğendim her alanda tertemiz + Yetkililer güler yüzlü genellikle ve ilgili + Çocuğumu yol tuttuğu için akşam çıkıyorum uyku vaktine yakın sorun etmiyoruz dediler havuzu vs kullandım oda kartını teslim ettikten sonra + eğlencesi iyiydi + Çocuklar için 1 üstü kapalı havuz (bebek), 1 çocuk havuzu (35 cm ve kaydıraklı bolca), 1 de büyük kaydıraklı çocuk havuzu vardı çocuklarım çok eğlendi. + havuza ben hiç girmedim ama müşteri sayısına göre havuz alanı gayet yeterli görünüyordu + içkileri de premium, barda bekleme süreleri çok uzun değil + pastane, sushi restoran vs harika kalıp kalıp çikoloata al veya dilimi dışarıda 300 tl olan san sebastian ye istediğin kadar. Çizkeklerini çok beğendim - Oda ve deniz mesafesi epey var çocuklular çocuk arabası götürsün - asansörler yetersiz 1. katta falan değilse odanız asansör beklersiniz yoksa merdivenler iyi - mini club yetersiz ve ilgi yok, çocuğun başında siz durursanız durursunuz ama yeterli alan da yok yeterli oyuncak da yok. - Kahvaltı zayıf sadece anlamadığım şekilde. örneğin patates kızartmaları baygın, sosis sucuk veya et her sabah yok. - Sahil hemen derinleşiyor sığ deniz sevenler düşünsün" < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 20 Ekim 2025; 12:11:5 > |
| _____________________________ |