Şimdi Ara

2026 F/P Otel Fırsatları (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.520
Cevap
473
Favori
281.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Corendon minnacık , eski bir tesis

Eğlencesi iyi yemekler ortalama üstü içkiler ortalama fiyatı çok yüksek. Zamlanmayacağı kesin bir fiyatta gidiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. İki yetişkin iki çocuk (5 ve 9 yaş), Temmuz başı 7 gece, alkol kullanmıyoruz, deniz girilebilecek seviyede olsun, deniz- havuz çocuklarla keyifli vakit geçirelim, yemekler ve temizlik üzmesin, beklentiler bu şekilde. Fore Resort & Spa Kemer 81-85bin bandında, beklentilerimizi karşılıyor gibi, tavsiye eder misiniz, ne önerirsiniz?

• arkadaslar o bilette yüzde 20 indirim limaklarda oluyor heralde.Limak düşünenler alabilir.Fırsat olabilir birazda olsa.Bende 2 yetişkin iki çocuk(14,8 yas) otel bakıyorum.100 bin civarı.5 gece temmuz başı.Forumdan okuduklarım kadar port nature ve delphin alabilirim ama üstadlardan tavsiye alabilirim.Zamanında forumdaki tavsiyelerden çok güzel tatiller yaptım.Teşekkür ederim.Fiyatlar uçmuş ama belkide ileride hiç alamıycaz.O yüzden bu senede iki otel alıcam bütceme göre.

max. 20k indirim. maalesef. taksit vs az baya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam havuzların genişliği kalitesi ve yeme içme kalitesi olarak en iyisi sizce Gloria golf mu? Sueno deluxe Belek, papillon belvil ya da bu Gloria otelini alacagim tavsiyeniz üzerine?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 19 Ekim 2025; 18:53:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Engin8479 E kullanıcısına yanıt
    Fiyatını bilmiyorum ama limaklar 70 civarına geliyor obilette yüzde 20 indirimle eylülde 2 çocuk 0-14 ücretsiz

2 oda alacağım yanlış yazmışım. Jolly yetkilisi çocuk o tarihte 14 yaşında olmasına rağmen 13 olarak sayılacağını söyledi 2 oda için 112.000 TL fiyat verdi. Limaklar 2 oda için çok daha pahalı olur teşekkürler.

• son 3 senedir Selge Beach otele gidiyoruz eşim de ben de alkol kullanmıyoruz dolayısıyla alkolsüz otel 1. Tercih. Bu sene tekrar aynı otel düşünmüyoruz aynı şeyler olduğu için . Alkolsüz olması şart değil ama tercih sebebi 70 bine kadar otel arıyorum önerilerinize açığım .

Hocam 2 otele de gitmedim Sueno oldum olası o otel beni çekmedi ama yeme/içme olarak Golf çok çok önünde olacağını düşünüyorum

Hocam ben iki yıl önce gittim. Küçük bir otel restoranı dar hizmet kalitesi yeterli değil , yemeklerde et Adana tandır gibi ürünler çıktı ama çok lezzetli değildi. Tatlılar mezeler az miktarda normal beklentiniz çok yüksek değilse ona göre değerlendirin . Benim çocuk havuzdan ya da yemekten bilmiyoruz kustu ve acile götürdük , birinci katta yan tarafa çöpe doğru bakan bir oda verdiler odamızı değiştirin dedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecemavisi06 -- 20 Ekim 2025; 11:30:36 >
  • hamurisi kullanıcısına yanıt
    Vizeniz var ise bansko tavsiye ederim, yurtiçi kayak otellerinin sadece otel fiyatlarının yarısına banskoya gidersiniz uçak otel transfer dahil

Bahçeşehir Setur Yetkili Satış Acentası
    T: 0 (212) 686 01 02
    M: +90 (555) 037 21 05
    Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Süzer Bulvarı
    Kc Avm F Çarşısı No:19/19 Başakşehir/İST
  • antireis A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Henüz bir bilgi gelmedi. Ama eli kulağındadır.

Bahçeşehir Setur Yetkili Satış Acentası
    T: 0 (212) 686 01 02
    M: +90 (555) 037 21 05
    Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Süzer Bulvarı
    Kc Avm F Çarşısı No:19/19 Başakşehir/İST
  • Entropi Canavarı kullanıcısına yanıt
    Hocam Port denizi sıfır mı forumda çok konuşuldu ama gitmedik. Mini club var mı , bir de valizleri arama yapılmadı demişsiniz arama yapılıyor gibi bir durum mu var ?

Ben alıcaktım çok bilgim yok 15-20 haziran için 82000 fiyat aldım 2 yetişkin . Ancak havadan dolayı iyi yorumlar gelmediği için beklemeye aldım. Ayrıca ön ödeme falan yok 82000 6 taksit içiin geçerli fiyat

gelir gelmez 2025 konusuna değerlendirme yazmıştım kendi çapımda, onu kopyala-yapıştır yapıyorum ama mini clubtan beklentiniz varsa seçiminiz port nature olmasın. Denizi sıfır ama taşlık ve hemen derinleşen bir denizi var.

Edit: Bavul meselesini ben yazmadım ama forumdaki bu otel için değil başka otellerde olan bir durum sırasında arkadaş bu bilgiyi vermiş sanırım. Port nature'da olacağını sanmam.

"Merhabalar Port Nature'dan ailecek yeni döndük:

+ Yemekleri tertemiz ve kaliteli, alacartlar ücretsiz ama menü sabit yemekler lezzetli. Dışarıda ben çok iyi kebapçıyım diyenden güzel et döner var mesela istediğin kadar söyle, kuzu haşlama, dana carpaccio vs süper

+ Temizliğini çok beğendim her alanda tertemiz

+ Yetkililer güler yüzlü genellikle ve ilgili

+ Çocuğumu yol tuttuğu için akşam çıkıyorum uyku vaktine yakın sorun etmiyoruz dediler havuzu vs kullandım oda kartını teslim ettikten sonra

+ eğlencesi iyiydi

+ Çocuklar için 1 üstü kapalı havuz (bebek), 1 çocuk havuzu (35 cm ve kaydıraklı bolca), 1 de büyük kaydıraklı çocuk havuzu vardı çocuklarım çok eğlendi.

+ havuza ben hiç girmedim ama müşteri sayısına göre havuz alanı gayet yeterli görünüyordu

+ içkileri de premium, barda bekleme süreleri çok uzun değil

+ pastane, sushi restoran vs harika kalıp kalıp çikoloata al veya dilimi dışarıda 300 tl olan san sebastian ye istediğin kadar. Çizkeklerini çok beğendim

- Oda ve deniz mesafesi epey var çocuklular çocuk arabası götürsün

- asansörler yetersiz 1. katta falan değilse odanız asansör beklersiniz yoksa merdivenler iyi

- mini club yetersiz ve ilgi yok, çocuğun başında siz durursanız durursunuz ama yeterli alan da yok yeterli oyuncak da yok.

- Kahvaltı zayıf sadece anlamadığım şekilde. örneğin patates kızartmaları baygın, sosis sucuk veya et her sabah yok.

- Sahil hemen derinleşiyor sığ deniz sevenler düşünsün"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 20 Ekim 2025; 12:11:5 >

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.