2026 F/P Otel Fırsatları (164. sayfa)
1 Mobil,
1 iOS
-
-
Hocam temmuz ayında 80 bin civarında 6 gece 2 yetişkin 2 çocuk için çocuklardan biri 11 diğeri 10 yaşında. Önerebileceğiniz otel varmı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: tokcan57
Hocam temmuz ayında 80 bin civarında 6 gece 2 yetişkin 2 çocuk için çocuklardan biri 11 diğeri 10 yaşında. Önerebileceğiniz otel varmı.oteller cok ama 4 kisi rahat edebileceginiz genislikte odalar 6 gece 100k'dan asagi fiyat cekmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bence 2 çocukla limak düşünenler için büyük fırsat limak lara deluxe 2 yetişkin 2 çocuk 96k yerine 77k ya geliyor 7-12 eylül 5 gece için
quote:
Orijinalden alıntı: Mhmtyc
Merhaba arkadaşlar
6 Temmuz- 11 Temmuz için otel fiyatları birbirine yakın oteller için
Voyage sorgun 145.920
Cornelia diamond 141.360
Güral premier tekirova 133 238
Gloria golf 131.670
Kaya palazzo 128.535
Ben 2 sene önce Voyage sorgunda konaklamıştım. Çok çok memnun kalmıştım. Özellikle ala carte restoran kalitesi ve ayarlama ücretinden. Bu sene gloria verde de konakladım. Orada ala carte Fransız rest var idi onu çok beğenmedim ama hizmet gerçekten başarılı idi. Cornelia da konaklamadım. Güral Belek’te 4 yıl önce konakladım. Çok anımsayamıyorum oteli . Yorumlarınız kıymetli hangisi tercih edilmeli. Benim gönlüm voyage dan yanaArkadaşlar Voyage sorgun u satın aldım 6 Temmuz - 11 Temmuz tarihleri için. Tercih etmemdeki en önemli neden, a la carte restoranların ayarlanmasının uygunluğu ve o restoranların temsili bir ücret ile 5 eur 10 eur gibi ücretlerle rezerve edilmesi oldu. Gloria verde de bu sene konakladım oteldeki hizmet yemekler ve içkiler üst düzey idi ama ala carte için sadece Fransız rest rezervasyonu aldılar . O restorandan da memnun kalmadık .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Hocam denize sıfır veya shuttle ile gidilen, kum, 1 çocuk yaş 8. 25-30 temmuz için f/p otel öneriniz var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenpeace16 -- 19 Ekim 2025; 9:18:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar hocam,
Bütçeyi 70-80k olarak anladım yanlışsam tekrar bakarız.En yüksek sezon için 5 gece olunca çok premium bir seçenek yok.Mantık çerçevesinde kum deniz, f/p ve kupon ile fiyat avantajı sağlayabiliriz.
Touristica %10 çark kuponu ile
*Adora Resort 72.3k / kupon ile 65.1k
*Crystal Tat Beach 83.5k / kupon ile 75.2k
Kuponsuz alternatif olarak ise
* Sunis Kumköy 79.8k
Kaliteyi biraz daha artıralım ve ETS'de devreye girsin derseniz 4 gece yapmanız daha iyi olur,o zaman premium alternatiflerde devreye girer.Ama 5 gece için bu alternatifleri şimdilik bir inceleyin isterseniz.
Herkes birbirine hocam diyor sonra alkol kalitesinden bahsediyor nasıl bir grup bu.
-
mecazi anlaminda yani akil ogreten hoca. forum dh degil forum medrese olsaydi ickiden konusmaz, acentecileri falakaya yatirirdik
Hocam iyi pazarlar dilerim,
2026 Haziran'da açılması planlanan Seaden gruba ait Seaden De Mar için size herhangi bir bilgi,broşür,fact sheet ulaştı mı? Ben araştırdım ama pek bilgiye ulaşamadım.
Mimari,Aquapark,odalar,ortak alanlar baya baya lüks ve premium hizmet izlenimi veriyor eğer öyle olacaksa fiyat bandı da uygun.
*Ana bina yapısını Maxx Belek'e acayip benzettim ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 19 Ekim 2025; 10:45:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam size de iyi pazarlar,
Henüz bir bilgi gelmedi. Çarşamba günü Atf fuarda olacağım. Eğer orada edinebilirsem bilgiyi paylaşırım. Fact sheet vs gelmedi henüz. Grupta ki diğer otellerin ekiplerinde de bilgi yok otelle alakalı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Tobirço Turizm Acenta Sahibi
Bahçeşehir Setur Yetkili Satış Acentası
T: 0 (212) 686 01 02
M: +90 (555) 037 21 05
Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Süzer Bulvarı
Kc Avm F Çarşısı No:19/19 Başakşehir/İST -
Bu mirada ne zaman açacak fiyatları bilginiz var mı üstad..
acmasa daha iyi olur gibi sanki. inanilmaz yuksek acmasini bekliyorum
Merhabalar, ağustos başı yada ortası gibi, 2 yetişkin, 2 çocuk (10yaş, 5 yaş) denize sıfır, yemek kalitesi güzel otel önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Daha önce, delphin deluxe, royal tac mahal, sirene belek, asteria kremlin de konakladım. Sirene benim en çok hoşuma giden oteldi. Eğlencesi, animasyon ekibi, yemekleri çok güzeldi. Delphinde yemek ve hizmet kalitesinde çok iyiydi.
şu anda baia lara, swandor topkapı, titanic deluxe lara gibi oteller açılmış.
otel birazda yeni olsun istiyorum ama pek bilgim yok.
yardımlarınızı bekliyorum. Bütçe 90.000-100.000.
Tatilde alkol ve yemek kalitesi bekliyorsanız adres KKTC
Edit:Ek olarak otel tatili yerine yurt dışı tatili düşünebilirsiniz.Araç kiralama, otel, yeme içme, eğlence vb. çok daha uyguna mal edebilirsiniz.
Misal Ksamil’e bir bakın derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 19 Ekim 2025; 12:9:49 >
🤣
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
alkol ok yemek genellikle not ok
Hocam Swandor Topkapı ve Baia Lara biraz zayıf kalır bu bütçeler için.Titanic Lara daha mantıklı.Titanic Lara ile aynı fiyatta olan Rixos Sungate de düşünebilirsiniz.Çocuklarınızın yaşı çok uygun Rixy Mini Club'un aktiviteleri,aquaparkı,eğlenceleri, The Land of Legends imkanı ve dalgakıranlı deniz yapısı ile sanki Rixos Sungate sizin için daha doğru olur gibi.
Daha düşük fiyat da Port Nature (90k) da var ama deniz keyif vermeyecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: doc.drMerhabalar, ağustos başı yada ortası gibi, 2 yetişkin, 2 çocuk (10yaş, 5 yaş) denize sıfır, yemek kalitesi güzel otel önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Daha önce, delphin deluxe, royal tac mahal, sirene belek, asteria kremlin de konakladım. Sirene benim en çok hoşuma giden oteldi. Eğlencesi, animasyon ekibi, yemekleri çok güzeldi. Delphinde yemek ve hizmet kalitesinde çok iyiydi.
şu anda baia lara, swandor topkapı, titanic deluxe lara gibi oteller açılmış.
otel birazda yeni olsun istiyorum ama pek bilgim yok.
yardımlarınızı bekliyorum. Bütçe 90.000-100.000.
Titanic Lara alın geçin derim. Rixos sungate de restoran değil yemekhane var. 2500-3000 kişi yemeklere hücum ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı