< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet) (999. sayfa)

-
-
Çok macera aramadan 96k Nirvana cosmopolitan (5k bonus puan ile 91e mal edilebilir ) aquası efsanevidir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bayram da 3 gün için 28/32 arasında fiyat alıyorum hem yakin hemde f/p oranlı geldi bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlginiz için çok teşekkürler, gerçekten görüşlerinizi paylaşmanız çok sevindirici. Peki bu önerdiğiniz oteller Kimeros ayarında mı yoksa kimerostan daha kalitlei veya üst segment mi?
mesela daha iyi diyebileceğiniz yönler neler?
yoksa hiç riske girmeden yine Kimeros yapıştırayım mı, doğa, hizmet, şişede alkol konusunda Kimeros beni tatmin etti. Yemek konusunda da iyidirler ama daha iyi bir otel istiyorum bu sene. Bir de Rubi platinum’u dediğiniz fiyatta göremedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birey21 -- 27 Mayıs 2025; 9:19:58 >
Hocam Rubi plat zamlanmıs olabilir
Rubi > mirage > Ali bey > sirene = Kimeros diyebiliriz
Benim bonus onerım miramare beach 66.5
Hocam Kimeros güzel otel bu alternatiflerden de Kimeros'dan daha iyi olan var Kimeros'la aynı kalitede olan var.
Ben olsam hepsinin arasında Rubi'yi öne çıkartırdım gerçekten bu baremdeki bir otel için fiyat harika.
Bu oteller arasında da naçizane kendi sıralamam şu şekilde olur.
Rubi Platinium - Mirage Park bir üst kademe
Sirene - Kimeros - Ali Bey aynı kalite.
Tabiki son karar yine sizin.Hangisini tercih ederseniz edin bunlar hep belli kademenin üzerinde gayet memnun kalırsınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bayramda 3 gece satışa kapalı olan Kirman Premium otelleri minimum 3 gece satışa açtılar. 3 gece müsaitliği olanlar kirman grubu tercih edebilirler.
Hocam tubi platinuma nereden o fiyatı aldiniz
2022-2023 Kirman Arycanda da tatil yaptık. Son sene fenaydı. Hala daha kulaklarını çınlatırım bu hotelin!
-
Fena derken olumlu mu olumsuz mu ? Haziran sonu için kirman calyptusa gidiyorum da merak ettim
Son yorumlar hep olumlu otel hakkında
-
Olumlu bir tarafı yoktu bizim açımızdan geçen yaz kendilerine çeki düzen verdilerse bilemem hocam.
lykia world e bu sene içinde giden oldu mu forumda acaba? Pazarama tatilden tatil almam gerekiyor (mil kullanımı için) Bu otel uyguna denk geliyor
-
Hocam Türk Telekom indirimini hangi ekrandan uyguluyoruz bulamadım bir turlu
Hocam umarım klostrofobiniz yoktur , alan m2 / oda sayısı en düşük ultra her şey dahil otel olabilir calyptus
Hocam önce üye girişi ile giriş yapıp oteli seçiyorsunuz, oda ekleme alanına gelip Türk Telekom Prime olanı seçiyorsunuz daha sonra çıkan ekranda telefon no-Setur kod eşleştirmesi yapınca otomatik fiyat düşüyor.Ekran görüntülerini paylaşıyorum.Hiç uğraşmadan Setur Müşteri Hizmetlerinden de destek alabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim, kusura bakmayın sizi meşgul ediyorum, mirage ve rubi için dediğim tarihleri girdiğimde sizin yazdığınız fiyatların üstünde fiyatlar çıkıyor. Siz fiyatları nereden aldınız?
@erdfb_1907 Hocam Merhaba,
son dakikaya kaldık malum özel sektör. 31 mayıs - 4 haziran 4 gece için aşağıdakilerden hangisi mantıklı? 4 ve 7 yaşlarında 2 çocuk var önemli olan onların gönlünü etmek. Havuz, aqua, çocuklar için eğlence önemli. sonra yeme içme vs geliyor tabi.
Greenwood Suites Resort - 38.880 tl
Quattro Family Club Dem Hotel - 39.365 tl
Alan Xafira Deluxe Resort Spa - 39.500 tl
Utopia World Hotel - 40.800 tl
Green Garden Resort & Spa Hotel - 41.800
ya da bu fiyatların 3-5 bin üzerine tavsiye edebileceğiniz daha iyi bir seçenek varsa o da olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X