Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet) (999. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ms6144 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 22 Misafir (3 Mobil) - 20 Masaüstü3 Mobil
5 sn
24.560
Cevap
848
Favori
1.461.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 99799899910001001
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 20-25 Temmuz arasında 2 yetişkin 1 çocuk ( 5 yaşında ) otel arayışındayız bütçe 90-100 k arasinda daha önce mylome ve lago otele gittik ikisinden de çok memnun kaldık özellikle bizim için Aqua park ve havuz önemli denize pek girmiyoruz önerebileceğiz oteller var mı şimdiden çok teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dentisttry D kullanıcısına yanıt
    Çok macera aramadan 96k Nirvana cosmopolitan (5k bonus puan ile 91e mal edilebilir ) aquası efsanevidir.

• texmo kullanıcısına yanıt

Bayram da 3 gün için 28/32 arasında fiyat alıyorum hem yakin hemde f/p oranlı geldi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

İlginiz için çok teşekkürler, gerçekten görüşlerinizi paylaşmanız çok sevindirici. Peki bu önerdiğiniz oteller Kimeros ayarında mı yoksa kimerostan daha kalitlei veya üst segment mi?

mesela daha iyi diyebileceğiniz yönler neler?

yoksa hiç riske girmeden yine Kimeros yapıştırayım mı, doğa, hizmet, şişede alkol konusunda Kimeros beni tatmin etti. Yemek konusunda da iyidirler ama daha iyi bir otel istiyorum bu sene. Bir de Rubi platinum’u dediğiniz fiyatta göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birey21 -- 27 Mayıs 2025; 9:19:58 >
  • birey21 B kullanıcısına yanıt
    Hocam Rubi plat zamlanmıs olabilir

Rubi > mirage > Ali bey > sirene = Kimeros diyebiliriz

Benim bonus onerım miramare beach 66.5

• birey21 B kullanıcısına yanıt
    Hocam Kimeros güzel otel bu alternatiflerden de Kimeros'dan daha iyi olan var Kimeros'la aynı kalitede olan var.
    Ben olsam hepsinin arasında Rubi'yi öne çıkartırdım gerçekten bu baremdeki bir otel için fiyat harika.
    Bu oteller arasında da naçizane kendi sıralamam şu şekilde olur.

Rubi Platinium - Mirage Park bir üst kademe
    Sirene - Kimeros - Ali Bey aynı kalite.

Tabiki son karar yine sizin.Hangisini tercih ederseniz edin bunlar hep belli kademenin üzerinde gayet memnun kalırsınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar The Plaza haftasonu birebir deneyimledim. Hatta forumdan arkadaşlarla da yazıştık konuştuk. Otel zaten çok gösterişli, servisi yemek kalitesi güzel. Eski sıkıntılarının hiçbiri otelde yok. Tüm personel canla başla çalışıyor. Vızır vızır buggy geziyor otelde. Yok kavramını bilmiyorlar. Denizi oldukça güzel. Pastane ürünleri çok lezzetli, heryerde çekirdek kahve servis ediyorlar. Dondurmalar kaliteli, yemekler çok çok kaliteli, alkollü içecekler zaten başlı başına kaliteli. Fiyatlarıda bu sene lansman yaptıkları için iyi. Denemek isteyenler gözü kapalı deneyebilirler. Bende donanım haber özel %3 ek indirim veriyorum tüm indirimlere ek. Fiyat almak isteyen bana mesaj yoluyla ulaşabilir. Bu kalitede o fiyatlarda bodrum bölgesinde ikamesi yok diyebilirim. Göz kapalı tavsiye ederim

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet)

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet)

• Bayramda 3 gece satışa kapalı olan Kirman Premium otelleri minimum 3 gece satışa açtılar. 3 gece müsaitliği olanlar kirman grubu tercih edebilirler.

Hocam tubi platinuma nereden o fiyatı aldiniz

• mertkilictatilciniz kullanıcısına yanıt
    2022-2023 Kirman Arycanda da tatil yaptık. Son sene fenaydı. Hala daha kulaklarını çınlatırım bu hotelin!

• ownerplus kullanıcısına yanıt
    Setur'da TT indirimi ile hocam, yalnız 4 gece onaya tabi.Normalde 5 gecenin altı verilmiyor. 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet)

• Fena derken olumlu mu olumsuz mu ? Haziran sonu için kirman calyptusa gidiyorum da merak ettim 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet) Son yorumlar hep olumlu otel hakkında

• 657 6 kullanıcısına yanıt
    Olumlu bir tarafı yoktu bizim açımızdan geçen yaz kendilerine çeki düzen verdilerse bilemem hocam.

• lykia world e bu sene içinde giden oldu mu forumda acaba? Pazarama tatilden tatil almam gerekiyor (mil kullanımı için) Bu otel uyguna denk geliyor

Hocam Türk Telekom indirimini hangi ekrandan uyguluyoruz bulamadım bir turlu

• 657 6 kullanıcısına yanıt
    Hocam umarım klostrofobiniz yoktur , alan m2 / oda sayısı en düşük ultra her şey dahil otel olabilir calyptus

• ownerplus kullanıcısına yanıt
    Hocam önce üye girişi ile giriş yapıp oteli seçiyorsunuz, oda ekleme alanına gelip Türk Telekom Prime olanı seçiyorsunuz daha sonra çıkan ekranda telefon no-Setur kod eşleştirmesi yapınca otomatik fiyat düşüyor.Ekran görüntülerini paylaşıyorum.Hiç uğraşmadan Setur Müşteri Hizmetlerinden de destek alabilirsiniz.

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet) 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet)

Teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim, kusura bakmayın sizi meşgul ediyorum, mirage ve rubi için dediğim tarihleri girdiğimde sizin yazdığınız fiyatların üstünde fiyatlar çıkıyor. Siz fiyatları nereden aldınız?

• @erdfb_1907 Hocam Merhaba,

son dakikaya kaldık malum özel sektör. 31 mayıs - 4 haziran 4 gece için aşağıdakilerden hangisi mantıklı? 4 ve 7 yaşlarında 2 çocuk var önemli olan onların gönlünü etmek. Havuz, aqua, çocuklar için eğlence önemli. sonra yeme içme vs geliyor tabi.

Greenwood Suites Resort - 38.880 tl

Quattro Family Club Dem Hotel - 39.365 tl

Alan Xafira Deluxe Resort Spa - 39.500 tl

Utopia World Hotel - 40.800 tl

Green Garden Resort & Spa Hotel - 41.800

ya da bu fiyatların 3-5 bin üzerine tavsiye edebileceğiniz daha iyi bir seçenek varsa o da olur.

• 
Sayfa: önceki 99799899910001001
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.