Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet) (998. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 24 Misafir (8 Mobil) - 20 Masaüstü11 Mobil1 iOS
5 sn
24.134
Cevap
836
Favori
1.424.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 9969979989991000
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Akşam yazacağım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

15-20 Eylül tarihlerinde balayı için swim up oda olacak şekilde otel bakıyorum. Bütçemiz 80k-100k. Önerilerinizi rica ediyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • end76 kullanıcısına yanıt

Siz hangi siteden baktınız

Ben tatilbudurdan baktim 5/8 Haziran 3 gecelik

28 bin fiyat çıkıyor ücretsiz alacart var ancak alkol yeme içme ile bilgi göremedim

Ömer prime resort ile ilgili

• memetoztrk M kullanıcısına yanıt
    Hocam Swim up olunca normal otel fiyatının üzerine en az %30-50 arası fark konuluyor.
    Sizin kriterinize göre ve bütcenizi aşmayan benim dikkatimi çeken ve balayı konseptine uygun en iyi tesis Liberty Signa havuza merdivenle bağlantılı oda olarak geçiyor 3 farklı alternatif var bir inceleyin isterseniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • memetoztrk M kullanıcısına yanıt
    Sıradan bir otelin swim upı ❌

Premium seviye bir otelin sıradan odası ✅

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Video 4 yıl önce, şu an hizmet devam mı acaba. Minibarda Pellegrino maden suyu var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lassaban

Video 4 yıl önce, şu an hizmet devam mı acaba. Minibarda Pellegrino maden suyu var :)
    The Plaza Bodrum Müşteri Departman Müdürü ile görüştüm.

-Alacartelar ücretli olmuş (4 gece üzeri 1 kez ücretsiz)

- Blue Label,Corona sezon dışı da olacağını söylüyorlar

-Sezon öncesi ve sonrası konsepte dahil olmayan uygulamalarda kısıtlama olabilir deniyor(Alacarte restoranı,Spa,Masaj gibi)

-Açık büfede steak dolabının olduğunu ısrarla söylediler

Hocam merhaba, müsaadenizle bilginizi almak istiyorum. 30 Temmuz - 4 Ağustos arası Kimeros rezervasyonumuz var. Ardından tatili 3-4 gece daha uzatmak istiyoruz. Bütçem çok yok, 35-40 bin arası önerebileceğiniz bir otel var mıdır?

• hsyn62 H kullanıcısına yanıt
    Hocam şunu başta belirtmek isterim en yüksek sezonda 4 gece 35-40k baremindeki oteller giriş seviyesi otellerdir çok beklentiye girmemenizi tavsiye ederim.Bir de Kimeros gibi bir otelden sonra girecekseniz ister istemez mukayeseye düşer mutsuz olabilirsiniz.Ancak yine de böyle zamanlar içinde sakladıgımız 2 tane gizli hazine otel alternatifi var.
    Bunlardan biri Karmir Resort (36.4k) bu seviye için inanılmaz yüksek bir müşteri memnuniyeti var ancak denize sıfır bir tesis değil.
    Diğer alternatif muhteşem bir doğa ve konuma sahip olan ancak yiyecek-içecek konusunda biraz zayıf olan Perre La Mer (38.7k) var.Bütcenizin biraz üzerinde Utopia (43k + 2.500 maxipuan) otellerine de bakabilirsiniz.

Eğer gece sayınızı 3 yaparsanız ve çocuk yoksa ilk önerim Tui Blue Barut Andız +16 adult 41.2k + 2.500 maxipuan veya Ulusoy Kemer Holiday 41.9k alternatiflerine bakabilirsiniz.

• 1. Crystal Admiral Resort Suites Spa
    2. Calido Maris Hotel
    3. Quattro Family Club Dem Hotel
    4. Sensitive Premium Resort Spa

Merhaba Arkadaşlar,
    Birkaç defa daha bilgi almak için sordum fakat bir türlü karar veremedim. Yukarıdaki oteller hakkında bilgisi olan var mı? Hangisini tavsiye edersiniz?

11-16 Ağustos arasında Antalya'da 5 ve 7 yaşlarında iki çocuk ve iki yetişkin için otel bakıyorum. Alkol kullanmıyoruz.
    Havuzu, yemek kalitesi ve genel ortamı önemli bizim için. Çocukların keyif alacağı iyi bir aile oteli olsun istiyoruz.

Şimdiden teşekkür ederim.

• gelincigim kullanıcısına yanıt
    Quattro açık ara en iyisi hocam bu listede.Diğerleri çok sıkıntılı oteller çok düşünmeyin bence.Hele Calido Maris falan aman aman 😱

İlginizi için çok teşekkür ederim. Peki, Limak Arcadia Sport Resort Hotel ile aralarında çok kalite farkı var mı? Bir de rezervasyon için hangi tur şirketini önerirsiniz?

• gelincigim kullanıcısına yanıt
    Tabi hocam baya fark var aralarında.Limak daha üst segment coğu açıdan.

Quattro zaten sadece ETS'de var.Limak için soruyorsanız en uygun benim bildiğim MNG Tur veriyor.Siz daha uygun bir acentadan fiyat alıyorsanız ordan alın acentanın çok bir önemi yok.

• Merhaba, bu sene tatili erken ayarlayamadım şuanda kararsızım geç kalıp yüksek fiyattan otel ayarlamakta.
    geçen sene Kimeros’ta konakladık ve memnun kaldık.
    Bu sene için temmuz 7-11 arası 4 gece 5 gün olacak şekilde 2 yetişkin 1 çocuk için Kimeros ayarında ya da daha iyi bir otel öneriniz var mı? Bütçemiz 55-60 civarı (daha kaliteli alternatifler için bütçeyi biraz esnetebiliriz.
    ), hala fiyatı çok yükselmemiş fırsatlar var mı? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birey21 -- 26 Mayıs 2025; 22:34:34 >
  • THE NORM COLLECTION DOORA

Kendi deneyimim , detay sorulara açığım.

www.tripadvisor.com.tr/ShowUserReviews-g298663-d23153816-r1009348714

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 26 Mayıs 2025; 22:48:21 >
  • birey21 B kullanıcısına yanıt
    Var hocam hala makul sayılabilecek oteller.
    Rubi Platinium normalde 4 gece vermiyor ancak 4 gece için onay alabilirseniz 59.7k'ya denk gelecek bence mutlaka onay için sordurun.

Yakın fiyatta diğer güzel alternatifler

*Mirage Park 63.8k
    *Sirene Belek 61k
    *Ali Bey Club 62.9k

Vaktinizi ayırıp detaylı bir şekilde cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Önerdiğiniz otellere bakıp nihai kararı vereceğiz. Tekrar elinize sağlık diyorum.

• Yrs123 Y kullanıcısına yanıt

Tatil budur dan. Başka yer satmıyor zaten bu oteli. Konsept detayları var orada.

Sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemekleri açık büfe olup, Tüm yerli alkollü ve alkolsüz içecekler (Bira, Şarap, Rakı, Votka, Cin, Bazı Likörler) bazı yabancı alkollü içecekler (Viski, Votka, Cin) alkolsüz içecekler ve sıcak içecekler 24 saat ücretsizdir.

Kutu içecekler ve bazı ithal alkollü içecekler ücretlidir. İçecekler bardak ile servis edilmektedir.

Açık büfe de vegan, gluten ve diet bölümü bulunmaktadır. Türk kahvesi ücretsizdir.

Otel yönetiminin belirlediği markalar dışındaki içecekler her şey dahil konseptine dahil değildir.

A la carte restoranlar, minimum 4 gece konaklamalarda bir gün önceden rezervasyon yapılması koşuluyla bir defa ücretsizdir(Tavernaki hariç)

• end76 kullanıcısına yanıt
    Fiyat performans oranı iyi gibi bu otel in denizde güzelse

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Hocam detaylı paylaşımınız için teşekkürler, sanırım planladığımız zamana kadar başka fırsat bulursak değerlendirmek çok faydalı olacak:( Allah' tan Eylül için planlamıştık önümüzde zaman var umarım fırsat çıkar karşımıza.

• 
Sayfa: önceki 9969979989991000
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.