< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMERGENCY 19 -- 25 Şubat 2025; 17:14:48 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (816. sayfa)

-
-
Hocam Quattro Family Club Dem nokta atışı olur sizin için (59.2k) Bu kalite ayarında da başka bir yer pek çıkmıyor.Bence hemen alın hala zam gelmeden.
Diğer alternatifleri de ileteyim ancak biraz zoraki olur bunlar benim çok içime sinmez.
Öncelikli Quattro
*Tui Blue Pascha Bay
*Granada Luxury Okurcalar
*Selectum Family Side
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam
Hocam, benim önerilerim şunlar olacaktır size balayı için
*Papillon Zeugma 62.1k
*Liu Resort 62.1k
*Balmy Beach 58.7k
*Mirage Park 58.6k
*Mylome Luxury 57.1k
Teşekkürler hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba ağustos ayında muhtemelen 1-6 agustos için 2 yetişkin,1 çocuk(2.5 yaş) 60-70 bin tl arasında denize sıfır, çocuk için bol aktiviteli aquapark imkanı olan bir öneriniz var mıdır? daha önce botanik platiniumda kaldık, fena bir otel değildi. Bu ayarda olabilir.
baktığım oteller
corendon playa
mirada del mar
lykia world
granada luxury okurcalar
crystal admiral resort
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werewolf21 -- 25 Şubat 2025; 18:17:51 > -
14-17 temmuz 4 gece 1 ve 9 yasindaki 2 çocuğumuzla beraber nereyi onerirsiniz? Mumkunse Kusadasi- Antalya bolgeleri arasinda olsun istiyoruz Butce 50-100 arasi olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Günaydın konuya 2 aydır çok uzak kaldım Malesef 4 adet otel alınca para suyunu çekti bakamaz olduk konuya
Nisan da Akra kemer vardı 23-27 20.700 E almıştım onu iptal edeceğim zaten 2 kere gittim otele Ankara dan kalkıp gelmeye değmez dedim
10-14 Haziran da The Norm Doora almıştım 37 ye onu da alternatif varsa iptal etmeyi düşünüyorum sebebi soğuk olur düşüncesi bir de haziran sonunda zaten kurumun kampına gideceğim Eylül de diğer voyage ve invvista kalacak şuan için
Gloria Verde iki çocuk için fark almıyor iki yetişkin ile aynı fiyat, bana göre f/p olarak güzel bir yerde. Alternatif olarak Papillon'lara bakabilirsiniz.
-
Bu sene crystal admiral resort'tan memnun kalmadım aşırı kalabalıktı. Akşam eğlenceleri iyidi ama onlarda da yer bulmak zor oluyordu. Bir de konaklayan müşterilerde de sorun çıkartanlar vardı.
Diğer oteller hakkında güncel bilgilerim yok o yüzden bir şey diyemiyorum.
-
baktıkça kafam karıştı zaten hocam şimdi port natura akra kemer pine beach belek e bakıyorum. eledim üstteki seçenekleri fiyatı da yükselttim 70-80 arasına çıktım.
-
Vay be... Eylül'de 56.000 tl'ye ayarladığım otelin şu anki fiyatına bak x2 olmuş. Ben iptal etmiştim tabi ama şu an 2-3 tane daha otele baktım fiyatları epey artmış. Şubat'ta mart'ta yeni rezervasyon yapmak şahsi fikrim pek akıl işi değil en azından orta gelirliler için.
-
Biraz daha karışsın Ali Bey Club'a da bak hocam :) Çocuk aktiviteleri, aquapark vs olsun sizin beklentileri karşılar.
-
Haziran sonu yok mu Fırsat Ege tarafında the norm pet şişe olayını düzeltmiş bu arada
Akra kemer'e gidenler genelde oldukça memnun hocam forumda baya giden akadaşlar vardı. Biraz bütçeyi arttırmak iyi olmuş sanki.
-
Akra kemer yazları iyi de kış konsepti biraz zayıf bilginiz olsun
Hocam ilk alternatiflerinizden bir tek Mirada del Mar ve Corendon tercih edilebilir.Crystal Admiral falan aman aman uzak durun.
Bütceyi artırdıysanız ve kriterleriniz Aquapark,aktivite ve çocuk eğlenceleri ağırlıktaysa şu 3 otel sizin için nokta atışı olur.
*Ali Bey Club 74k
*Port Nature 78.3k
*Mirage Park 76.4k
Hocam pek kalmadı fırsat açıkcası hele Ege özelinde yok gibi bir şey.Sizin 37k'ya 10-14 Haziran aldığınız Norm aynı tarihlerde 75k civarı oldu :))
Borsada bir laf vardır malınıza sahip çıkın diye zaten en uygunları almışsınız hocam,tatil tarihini bekleyip keyfini çıkartın.
Sizin sayenizde aldık hocam o dönem işte dipten mallandık voyage ile the norm u Allah razı olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X