Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (708. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.205
Cevap
522
Favori
691.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ali bey club temmuz ayi 2y 1ç 4 gece 60 bin gözüküyor, gidenler varmi acaba yorumlar iyi gibi ama bilemedim
  • siriusblack2051 S kullanıcısına yanıt

Yanlış hatırlamıyorsam açık ısıtmalı havuzu var. Kapalı havuzunun ısıtması da tatmin ediciydi.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

F/P ılarak baktığımızda her bakımdan sınıfı geçer. Bir Barut Lara etkisi beklemiyoruz ama belli standardın üstünde bir hizmeti oldukça uyguna alabilirsiniz. Hizmet konusunda çık başarılı bir otel. Bir de Liberty Lykia parantezi açayım. Fethiyedeki oteli muhteşem bence. Doğası, yeme-içmesiyle ve hizmetiyle aşırı memnun kaldığımız bir tatil köyü. Egede tatil yapmak isteyenlere gözü kapalı önerebilirim.

• siriusblack2051 S kullanıcısına yanıt

Yeme içme konusunda da belirli bir standardı var ve her halükarda sınıfı geçer.

• Metiny9 kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz bazı şeylerden fedakarlık ederek güzel yemek güzel alkol güzel kahve port nature odaklanın derim ya da tarih değiştirmek mantıklı olabilir

Büyük hacimde iskonto da alırsınız diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 7 Ocak 2025; 15:10:57 >
  • Funnyman F kullanıcısına yanıt
    Hocam libertyler zaten bayağı iyi hocam hemfikiriz 2025 fiyatları fiyasko ama
  • Liberty lara da ısıtmalı havuz var mı
  • kaptaninseyirdefteri K kullanıcısına yanıt
    Kapalı havuzu ısıtmalı
    Açık ısıtmalı Apollon yetişkin havuzu kendi sitesinde
    (Kasım ve Mart aylarında ısıtmalıdır)
    İbaresi var.

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihcan85 -- 7 Ocak 2025; 15:51:58 >

• kaptaninseyirdefteri K kullanıcısına yanıt
    Tarihe not , kış konseptler.

Liberty Lara

Dış ısıtmalı var ama açmıyoruz verimsiz oluyor dendi

İç havuz 27 derece ısıtılıyormuş 117m2 (basket sahasının 3de 1i )

Dış ısıtmalı kasım ve martta açıyoruz havaya göre dendi

Lara barut kapalı 248m2 dış havuz 768m2 idi

Akra kemer dış 345m2 (ama boy 1.2m 😕)iç 112m2

Voyage Belek iç 222m2 dış 400m2

Kış otellerinin Mercedes’i bence Rixos premium Belek
    İç 415m2 outdoor 2002m2

Olası seneye kış tatillerimde gözüme kestirdiğim 3 gece 4 günler (not fiyatlar bu sene Ocak ayı yanıltmasın)

-Rixos premium Belek 31k civarı
    -ethno Belek 31k civarı
    -voyage Belek 28k civarı
    -Lara barut 25k

-Gloria 44 , su sesi ve ela 36, titanic mardan 32 , titanic Lara 29 gibi fiyatlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 7 Ocak 2025; 16:5:33 >

Hocam sizden etkilendik bizde lara barut aldık haftasonuna, bakalım fiyat çok uygun geldi. Mart’ta Hemera’ya gittikten sonra orayla da karşılaştırırım hem. Bizim 1. Kriter yemekler olunca dayanamadık😁

Geçen sene kışında rixos premium belekte kalmıştık. Bakalım orayla yemek konusunda da bi karşılaştırırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 7 Ocak 2025; 17:49:26 >
  • Crystal Deluxe Resort & SPA Hotel onerir misiniz ? Agustos sonu 3 kisi 4 gece 52k veriyor fiyat
  • Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Çok iyi otel denizi harika içki konsepti üst düzey ben 5 yil önce gitmiştim yemekler lezzetli ama çeşit antalya gibi degil
  • Concorde Deluxe resort sömestr için pek konuşulmuyor... Sizce nasıl
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Hocam çok iyi olur seneye de ben Rixos düşünüyorum ama Lara barut bence çok f/p di 👍 umarım hava süper olur sizin için

Rixos 2 gece vermiyordu o nedenle düşünemedim orayı Lara barutun en büyük avantajı o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 7 Ocak 2025; 19:24:59 >
  • samet1991 S kullanıcısına yanıt

Hijyen önemli ya. Hiç riske girilmez. Çok şükür bugüne kadar bi falso yaşamadık otellerde ama yaşayanlardan dinlemek bile tedirgin ediyor.

• bukimyahu B kullanıcısına yanıt

Fotoğraflar çok iyi ama güncel yorumlarıda bi takip edeyim.

Hocam alakart tavsiyeniz var mı peki? Ya da herhangi bir tavsiyeniz😁

• Zerathull kullanıcısına yanıt
    Özelden yazdım hocam 👍
  • Vogue bodrum icin ne düşünüyorsunuz?
  • Ayrıca haziran ilk haftasi icin 5 gece otel bakıyorum. Bodrum, marmaris, antalya olur. Fiyat araligim 45 ile 65 arasi. Her sene seven seas hotel life a gidiyorduk. Esim ben ve 6 yasinda kizim var. Bu sene cok kafamiz karisti. Nereleri onerebilirsiniz? Doga ve cocuk eglencesi onceligimiz oluyor. Alkol kalitesi ise cok muhim olmaz bizim icin. Önerilerinizi bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.