< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (33. sayfa)

-
-
Merhaba
Numa bay exclusive açık ısıtmalı havuzuyla ilgili sizler için otel i değil de mng yi zorladım.
Mng çalışanı önce 2025 e girince oteli arayıp öğrenebileceğimi söyledi ben de sert çıkınca bekletip otelden aldığı mesajı gönderdi.
Otelden aldığı cevap şu şekilde:
“Numa Bay Exclusive Hotel çok çeşitli yüzme havuzu seçenekleri sunmaktadır. Her koşul için harika tasarım yüzme havuzları; 1 kapalı yetişkin havuzu, 2 açık yetişkin yüzme havuzu, su parkı ve kaydıraklı çocuk havuzu, swim-up odalara ait özel havuz, sadece 16 yaş üzeri misafirlerimizin kullanımda olan Relax havuz. Kapalı havuzumuzda ve açık yetişkin havuzlarımızdan bir tanesinde ısıtma sistemi vardır.”
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam alkol kullanmiyorsaniz Ethno'ya bosuna para vermeyin derim. Cok luks alkollere de para odemis olursunuz. Granada Belek denize uzak olmasindan dolayi elenir benim listemde. Firsat yakalarsaniz Sueno Deluxe , Gloria Golf , Nirvana Dolce Vita tavsiye edecegim tesisler olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah allah iyice yilan hikayesi oldu .otel niye yok diyor kullanmayi dusunmuyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kimsenin kimseden haberi yok.
Bu fiyata yokmuş gibi düşünüp gittiğinizde mutlu olursunuz.
Geceliği 3.750₺ ye sadece kamu kurumlarında kalınabilen bir ortamda bu otelin üzeceğini düşünmüyorum.
akra kemer hem yorumlardan hem paylaşılanlardan baya f/p oteli gibi geldi ama benim için kritik bir mevzu var, çocuk sayısı. gürültü patırtı kaldırmıyor kafam, sizce illa da çocuksuz bir otele gitmeli miyim akra'da bu konuda sıkıntı yaşar mıyım?
-
Çocuk yoksa kesinlikle +16 otellere bakın veya yetişkin havuzu ayrı olan otellere
Çocuk yoksa ya +16 otelleri ya da çocuk dostu olmayan özellikle aquaparkı olmayan otelleri tercih edin bence.Ve özellikle 2 çocuk ücretsiz olan otellerden uzak durun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ETS’de
Fore resort ve mukarnas açıklanmış
Üniversitede sınav sonuçlarını bekler gibi hangi otel ne kadar fiyat açıklayacak onu bekliyoruz
😄😄
Fore resort 5 Haziran arife günü giriş bayram son günü çıkış 4 gece maliyeti 29.200
Hocam 1 çocuk ekleyince bile en düşük fiyat 44 bine çıkıyor :(
-
O fiyat etmez hocam otel çok iyi değil
Bayramda çoğu otel 50+ 4 gece
bayramda premium otel dışında hiçbir otele gitmeyin hocam, çok pişman olursunuz
-
Değerli yorumunuz için gerçekten teşekkür ederim. Dediğim gibi ilk defa herşey dahil, düzenleme ve yemek ile uğraşmayacağımız bir tatil yapacağımız için bilmediğimiz bi çok şey. O sebepten yorumunuz bizim için değerli. Teşekkürler. Dediğiniz oteller için de araştırma yapayım.
Oteller geçen seneki sıra ile açıklıyorlar gibi geldi. Önce kendi sitesinden akra sonra Kirman fore ve mukarnas.
-
Geçen sene ilk fore açıklamıştı sanki ama bu kadar erken değildi
GÜzel farklar öyle değil mi :)
Hotel Turan Prince 7 Temmuz Giriş - 12 Temmuz Çıkış Jolly 62.000 TL
Club Hotel Turan Prince World 7 Temmuz Giriş - 12 Temmuz Çıkış Jolly 62.000 TL
Hotel Turan Prince 7 Temmuz Giriş - 12 Temmuz Çıkış Ets&Mng 77.612 TL
Club Hotel Turan Prince World 7 Temmuz Giriş - 12 Temmuz Çıkış Ets&Mng 77.612 TL
Hotel Turan Prince 7 Temmuz Giriş - 12 Temmuz Çıkış Tatilbudur 77.217 TL
Club Hotel Turan Prince World 7 Temmuz Giriş - 12 Temmuz Çıkış Tatilbudur 84.265 TL
-
Tatilbudur Temmuz 5 gece 6 gün. Bu otel'e 2022 yılında gitmiştim, geçen senede bu fiyat'tan açmışlardı.
Bu arada 2022 Haziran ayında 6 gece 7 gün 2 yetişkin 1 çocuk 8.539 tl'ye ayarlamışım.
O dönem google yorumum böyleydi.
18-24 Haziran Tarihi arasında 6 gece 7 gün kaldık, bugün son günümüz.Otel fiyat/performans oteli.
Oda ile başlayayım.2 yetişkin 1 çocuk için yeterli. Işıklandırma güzel. Banyo küçük ve havalandırması yetersiz, klima iyi soğutmuyor ve çok sesli.Odalariniz isteğinize göre hergun temizleniyor.Esya kalitesi biraz kötü.
Yemekler güzel, neredeyse her saat yiyecek bulabilirsiniz desem yeridir. Balık,kırmızı et,tavuk hepsinin çeşitlerini gördük.Kahvalti çeşidi yeterli.Aksam yemege erken gitmezseniz sıra beklersiniz hem yiyecek hem icecekte.
İçecekler aldığınız yere göre değişiyor. Mesela yemekteki yer direkt içecekleri marka şişesinden verirken sürekli açık olan bahçe yanindaki yer asitli şurup veriyor postmix şeklinde asitli içecekler için söylüyorum.Tum alkoller yerli üretim,çok çeşit beklemeyin sadece bira Tuborg. Çocuklar için alkolsüz kokteyl mevcut. Gene yemek tarafında bira cam bardak ile veriliyor fakat diğer tüm içecekler ve yemekler mika şeklinde.
Deniz girişi kayalık, Deniz ayakkabısı almadan gelmeyin.Yuzme bilen iskeleden girebilir.İlk geldiğimiz 3 gün su berrak iken son 3 gün bulanikti. Maske ile yuzdugumuz için son 3 gün pek keyif alamadık. Yetişkin havuzu yok desem iyi olur cunki havuz boyu 1.40 olmaz. Çocuk havuzu standart odadan küçük yetersiz.
Animasyon ekibi güzel, her akşam gösteri oluyor genelde.Kesinlikle aile oteli, burada barzo ve keko göremezsiniz. Genelde çocuklu aileler tercih ediyor Ruslar yoğunlukta tabiki. Bu fiyata gelinebilecek oteldir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 4 Eylül 2024; 13:31:15 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X