Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet) (1314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.325
Cevap
856
Favori
1.692.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13121313131413151316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 26-29 Ekim arası 3 gece antalya bölgesinde nereyi tercih edebiliriz arkadaşlar çok yüksek rakamlara çıkmak istemiyorum ekstra bir izin durumu oluştu, paranın karşılığını alabileceğimiz neresi olur, veya bu tarihte hamam-spası ve kapalı havuzu olan veya açık havuzu ısıtmalı otellerde olabilir değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

The X Belek 23.216,30 TL

Pirate`s Beach Club 17.784,00 TL

Innvista Hotel 18.768 TL

Aydınbey Queens Palace & Spa 21.090 TL

Le Jardin Resort 18.810 TL

Castival Hotel 15.249 TL

Sunthalia Hotels & Resorts (+16) 14.294 ₺

Odaları ne kadar eski olabilir ki ?

Sonuçta kaç gün kalacaksınız ve ne kadar süre odada vakit geçireceksiniz ?

Sonuçta Rixos Premium Bodrum burası, ne vasat odalar gördü bu gözler eminim gayet ortalama durumdadır odaları..

bir kamyon para talep edildiginden odanin eskiligi goze batar hale gelir. ama cidden o kadar da eski/bakimsiz degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: djinn_inc

26-29 Ekim arası 3 gece antalya bölgesinde nereyi tercih edebiliriz arkadaşlar çok yüksek rakamlara çıkmak istemiyorum ekstra bir izin durumu oluştu, paranın karşılığını alabileceğimiz neresi olur, veya bu tarihte hamam-spası ve kapalı havuzu olan veya açık havuzu ısıtmalı otellerde olabilir değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

The X Belek 23.216,30 TL

Pirate`s Beach Club 17.784,00 TL

Innvista Hotel 18.768 TL

Aydınbey Queens Palace & Spa 21.090 TL

Le Jardin Resort 18.810 TL

Castival Hotel 15.249 TL

Sunthalia Hotels & Resorts (+16) 14.294 ₺

le jardin diyeyim

Gloria Verde ertesi Regnum olarak toplam 9 gece bir tatil deneyimim oldu, şansımıza hava hep güzeldi. İlk kez arka arkaya 2 otel almıştım çok keyifliydi ama baya bir doyuma ulaşılıyor bir daha yapmam sanırım. Gloria yı 5 gece 55.500 (+5000 maxipuan) almışken, Regnum çark muhabbeti vardı 4 gece 76k ya %25 önödemeli bizi baya bir cezbetti bu sebepten 2 fırsat arka arkaya değerlendirmiş olduk.

Gloria Verde sabah 9:30 gibi oteldeydik karşılama çok vasattı otelin içine girdik yanımıza kimse gelmedi, odamızın hazırlandığını ve kahvaltı edebileceğimiz söylendi. Saat 11:30 gibi oda verildi, gelmeden notlara giriş kat talep etmiştim bu dikkate alınmış ve kendi açımızdan çok iyi oldu, direkt çim alana çıkan balkon 3 yaşında oğlum için çok iyi oldu bol bol oyun oynadık.

Oda eski görünüyor ama bakımlı ve temiz bu yönden gayet güzel. Yerler halı değildi bununla ilgili şikayetler vardı.

Oteli kısa süre içinde keşfedebilirsiniz, her yer birbirine yakın tek olumsuz yönü ana binadan havuz ve plaj tarafına gidilen rampa. Bizim için hiç sorun olmadı ama rampa dik yaşlı misafirler için sıkıntı olabilir. O rampa çıkılıp sahile inilince tersine yine aynı rampa yı çıkmak gerekiyor. 2 büyük havuz var 1 tanesi ısıtmalı. Çocuk havuzu zemin kum o da ısıtmalı. Kaydıraklar da açıkçası yine bizim için yeterliydi. Deniz kötü sabah biraz iyi gibi ama yine de çok bulanıktı. Tesiste şezlong sıkıntısı sanırım en yoğun zamanda bile çekilmez baya şezlong mevcut.

Yeme-içme olarak burası bence fiyat performans olarak gittiğim otellerde en üst seviye (Gloria dan sonra gittiğim Regnum dahil). Çünkü burası mesela Voyage Sorgundan da uygundu bazı yönleri onun da üzerinde. Ben özellikle ızgara yönünü ve snack lerden inanılmaz memnun kaldım. Izgara laf olsun diye değil etler özenle seçilmiş ve ustalar istediğiniz damak tadına göre pişirme çok çok iyiydi. Antrikot, kuzu şiş, dana şiş, kuzu ciğer, bonfile, adana, beyti, tavuk ızgara çeşitleri, birçok balık çeşidi ana restoranda akşamları hepsi neredeyse hep var ve ne isterseniz o zaman ocağa atılıyor 10dk gidip alıyorsunuz. Otelde 2 ayrı snack var. Aynı az önce bahsettiğim ızgara sistemi öğlen snack te de var ve aynı yerde Meksika menüsü var eşim orayı çok sevdi, üzerine birde her türlü makarna yine orada hazırlatabiliyorsunuz. Tek snack Meksika, İtalyan, Türk mutfağı gibi düşünebilirsiniz ve lezzet çok iyi. Diğer snack te aşağı kalır yanı yok. Pizzalar, hamburger ler yanında pide çeşitleri ve kibrit kebabı, yaprak antrikot hatırladıklarım hepsi harikaydı. Açıkçası biz hangi snack e gideceğimizi şaşırdık öğlen ana bina tarafına hiç uğramadık gibi. Ana restoranda tatlıları ben genel olarak çok beğenmedim, fıstıklı tatlılar dahil. İçecek olarak yine f/p olarak düşünürseniz çok çok iyi. Bu otelde en büyük olumsuzluk hizmet özellikle garson ve en olumsuz olarak barmen ler i başa koyarım. Bara gittiğinizde size yaklaşımı, aralarındaki yüksek argo konuşmalar, yabancılara karşı gördüğüm davranışlar. Daha detaylara girmeden bu yönleri 0. Tabiki hepsi kötü değil ama çoğunluğu böyleydi özellikle beach bar daki barmenler.

Akşam anfi de gösteriler oluyor öncesinde mini disko oğlum hepsine katıldı çok eğlendi, hepsi güzeldi çoğunlukla dans gösterisiydi. İlizyonist Kıvanç ve Burak gösterisi en sevdiğimizdi. Gece sahil barda canlı müzik oluyordu orası vasattı.

Bu belki kişiye göre denilebilir fakat bana göre diğer olumsuzluk Verde kendi otelinizdeyken bile yeme/içme birşey alımında oda no sorulması. Yani akşam yemeğinden sonra 1 çay isterken bile sorulabiliyor. Bunu neden belirtiyorum diğer otellere geçiş imkanınız var orada Aqua kullanım alanı mevcut. Diğer otellerde yararlanırım diye düşünmeyin oda no ne isterseniz sorulabiliyor. Baya büyük bir aqua sı var orada ücretsiz soft içecekler ve dondurma alınabiliyor. O kısımda yine de birşeyler yenip içilmek istenirse %50 indirimliymiş ama hiç alma gereği duymadım. Zaten 2 kez gittik birinde aqua diğerinde gogi club için gitmiştik. Çok büyük bir Kids club mevcut orasıda çocuklu aileler için harika ama bunları dolu dolu kullanmak için Golf almak gerek. Aynı şekilde akşam gösterileri için o otellere gidebilirsiniz fakat oğlum saat 10 a kadar uyuduğu için dönüş bizim için zor olacağından hiç gitmedik. Zaten oradaki gösterilerin bazıları dönüşümlü Verdede de yapılıyor. Açıkçası 2026 mayıs ortası Voyage Torba aldım Golf fiyatı birbirine yakın hava durumundan dolayı değiştirmeyi düşünmüyor değilim.

Ben otelin yeme/içmesinden, kompakt yapısından ve tabiki verdiğim paraya karşılık memnun ayrıldım.

________________________________________________________________________________

Regnum ile ilgili değerlendirmem;

Otele sabah 09:00 gibi giriş yaptık kısa bir sözlü tanıtım yapıldı ve kahvaltıya geçtik, 12:30 gibi odayı teslim aldık.

Oda olarak biz kesinlikle memnun kalmadık. Geniş falan ama odada arada kapı vardı bununla alakalı bir şüphe oluştu bende yinede hemen yerleşip oteli keşfetmek istediğimizden onu atlamış olduk açıkçası. Hatta sonrasında aşağı indiğimizde eşime resimlerde sanırım giyinme odası falan vardı dedim ama bizde yoktu. İlk gecemizde daha sürprizi yaşadık tv sesi ufak seviyede olmasına rağmen yan oda rahatsız olmuş bu yüzden resepsiyondan arandık. Sesin yüksek olmadığını söyledim bizde zaten yorgunduk ve uzatmadım o geceyi öyle geçirdik. Ertesi gün bu sefer saat 19 a doğru yemeğe hazırlanırken oğlum tv den yine orta sesli bişeyler izlerken kapı çalındı, yandaki yabancı arkadaşmış. Biraz anlaşmaya çalıştık ama ısrarla odasına davet etti, bende girdim küçük bebekleri var hakikaten bizim odada ses o kadar düşük olmasına rağmen onun odasında ses çok daha fazla geliyordu. Bu saçmalığı yaşatan otel yönetime inanılmaz sinirlendim hemen aradım, şuan değişiklik yapamayız yarın ayarlarız falan gibi bişeyler dendi. En nefret ettiğim şey zaten birkaç günlüğüne keyif için gittiğim yerde birde böyle toplan taşın. Kaldı ki son 2 gecem kalmış olacak baya keyfimizi kaçırdı bu olay çünkü yandaki adamda haklı. Aile odasını bölüp vermişsiniz falan dedim orası aile odası değil diyor kapı neden diyorum, arada bir boşluk falan dedi hiçbirşey anlamadım. Ertesi gün Crown tarafında sahilde vakit geçirirken işte gelin odanızı değiştirelim falan dediler kabul etmedim. Odada girdiğimizde herhangi bir karşılama içeceğide yoktu bu arada. Asistana belirttim buna rağmen gelmedi. Yani 3 Gün önce kaldığım Verde standardı bile yok orada bile daha özenliydi ve meyvesi şarabı vardı. Düşünsenize bu otel için gecelik 30k ya yakın para veren insanlar var.

Crown dan yararlanma imkanı olmasa inanın çok daha fazla yerden yere vurulacak yönleri var. Mesela hizmet kesinlikle çok kötü masalar hep dağınık farklı konseptlerde geniş masalı bölümler yapmışlar, girmeden bakıyorsun 3-4 masa dolu yemek yiyenler var diğerleri boş oturayım dersin ama full yenip içilmiş toplanması gereken masalar. Garson arkadaşlar aynı şekilde birçoğu ilgisiz zaten ilgiye bayılan biri de değilim ama çay bitince bir sor veya masa boş tabak dolu al yani onları. Carya tarafı akşamları daha bir ölü ön taraf çok güzel dekor edilmiş ama yine bir ilgisiz kalmış görüntüsü var.

Yeme-içme olarak Carya sabah kahvaltısı 3 kez, akşam 1 kez kullandık. Etler hiç iyi pişirilmiyor Gloria Verde şov yapıyordu adamlar. Kendisinin yarısından da daha düşük fiyatlı olan otelin ertesi buraya gelince kıyas yapıp ve Gloria da daha iyi bulduğum şeyler olunca Regnum daha bir balon oldu gözümde. Mesela Gloria da avakadolar devamlı yenilenirken Carya da meyve standında arkadan gıdım gıdım veriliyor. Gloria da incir e doyduk fakat Carya da hiç görmedim. Kahvaltısına kötü diyemem genel olarak çeşitli ve güzeldi. Hamur işlerini çok sevdik, peynir ve şarküteri odası da gayet güzeldi. Çok uzman değilim ama her türlü içkiyi araştırırım, kokteylleri falan merak eder denerim bu yöndende özellikle lobby bar çok kötüydü. Yani orda bile iyiki masadan kalkıp kendim gidip aldım çünkü gilbeys votka ve cin kullandıklarını gördüm. Carya havuzlarda qr yok zaten havuzuna da 1 kez girdik. Sahilde snackleri kullanmadım. Çünkü Crown dan oraya sıra gelmedi.

Crown tarafından bahsedecek olursam hizmet biraz daha artıyor ama burda bir karşılaştırma yapacağım daha önce gittiğim Voyage lara yaklaşamaz. Yeme-içme olarak olumsuz bir durum yok Carya dan daha iyi gibi, ana restoran çeşit az ama öz. Pastane inanılmaz güzel ben şerbetli harici fazla yemem onlar zaten üst düzey yanında diğer tatlı ürünleride harikaydı. 1 öğünü atlayıp sadece pastanede zaman geçirmeyi bile düşündüm. Snack Caddesi var her biri için 1 dükkan yapılmış ve her biri çok güzel. Tek tek yazmak gerekirse Meyve, Dondurma, Salata, Patates/kumpir, Noodle/pilav, Gözleme, Döner dükkanları mevcut. Yanlarında bir de pizza çıkan bölüm var. O alana 1 tane de burger bölümü gidermiş. Havuzların dibinde burdan da baya faydalandık. Mexa Meksika snack orasınıda çok sevdik. Konsepti, yemekleri, içeride ara ara çıkan canlı müzik grubu çok güzeldi. Chubby Amerikan konsept fast food akşam yemeği bölümü de harikaydı. Çok emek verilmiş bir mekan ve herşeyi denedik çok güzeldi. Maç yayınıda vardı o ortamda derbi maçını izledim çok keyifliydi. İçecek olarak barlarda her türlü cin, votka var ben yine de kendim gittim çoğu zaman. Yine bu alanda havuz ve plaj da qr var sadece içecek söyleyebilirsiniz. Ben notlara çerez ve içki markası belirttim dikkate alınıyor ama aşırı yavaş, voyage yanından geçemez.

2 ana havuz var 2 side ısıtmalıymış 1 tanesi etrafı kumlu olan resmen termal su gibiydi çok ısıtılmıştı. Her ikisinide beğendik, birde mağara konsepti üstten şelale şeklinde bir havuz vardı o da baya sıcaktı. Baya büyük bir aquapark var orasıda gayet güzel orada da snack bölümü vardı. Keşke aqualar da ısıtmalı olsaydı. Crown önündeki plaj denizi çok kötüydü, diğer Belek otellerine göre giriş sığ gibi ama büyük kayalıklar vardı çok tehlikeli oraya bir uyarı koymaları gerekir.

Akşam gösterileri ana sahne üst düzey gruplar çıkıyor fakat inanılmaz gürültülü, ses sistemleri fena bu eleştiri değil fakat bizim çocuk 10 a doğru bayılıyor. Normalde arabasında uyutup biraz izleme şansı yaratıyorduk sesten çok etkilenmez ama mümkün değil o seste duramazdı, Crown ön taraf sakin alanda takıldık.

Sonuç olarak benim için farklı bir deneyimdi ama her ne kadar Crown un çok güzel yanları olup bunlardan yararlanma imkanlarıda sunsalar ben bu paralara değecek bir otel görmedim. Kendi aldığım rakama göre oda hariç mutlu ayrıldım gibi ama bu parayada olsa başka otel denerdim. 

• Şuan Belek’te olan var mı? Geceleri nasıl soğuk mu acaba ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    | Play Station 4 - Fifa 22 |
  • Maxeria blue didyma tatilini bitirip birşeyler karalamak istedim
    Başta söyleyeyim bu otelde kahvaltı ve yemeklerden memnun kalırsınız gerçekten lezzetli yemekler yapılıyor
    Kahvaltıda hamur işi sevenler için burası biçilmiş kaftan açma börek ,pişi ,bazlama, tepsi böreği ve çiğ börek (çiğ börek Didim'de Eskişehir den daha meşhurdur bu arada bu detay hoş)
    Ton balığı,somon füme, uskumru füme.lente nin edami goudasi isli peyniri falan var zeytin bölümü baya buyuk
    2 gün kavurma kıyma karışık çıktı

Snack resturantlar havuz ve aqua alanında
    Kumpir, hamburger, hotdog patetes soğan halkası ,döner pilav, köfte ,makarna ,mexican wrap,çıtır piliç ve piliç izgara ve churro var iş yapacak olan sadece köfte (bu otelin et tedariği gerçekten iyi kıyması , eti lezzetli)

Öğle yemeklerinde sadece meze alıp öğle rakısı yaptım restoranda Efe Gold ve Yeni Rakı yeni seri var başka rakı yok

Akşam yemekleri ise bekledigimin çok üstünde iyiydi
    Her gün künefe ve fıstıklı kadayıf yapılan bir bölüm vardı ve gerçekten lezzetliydi
    Sushi ye de özel bölüm ayirmislar baştan savma değil zencefil tursulari falan var arada nigiri falan denk geldi
    En ayar olduğum konuya gelirsek isim etiketlerinin çoğunu koymuyorlar mezelere fumelere , peynirlere
    Ahtapot carpacio yapmışsın bi isim etiketi yok başka otel olsa onun için özel stand yapar Allah'tan kimerosta zamanında neye benzediğini gördük alıp öyle yedik bayada beğendik .15 tane meze yapıyorsun isim etiketi yok ne bileyim ben fava mi humus mu mor soğanı görünce favadır herhalde diye alıyoruz

Gelelim barlara
    Lobi ve lobinin altındaki lobi lounge adında 2 barda
    Absolut ,Smirnoff, Olmeca ,Beefeather, Gordon ,Bacardi, Captain Morgan
    Viski Jack , Jameson , ballantines , red label var bilindik
    Vermut ne martini ne garrone Perlino adında

Kokteyller hep easymix ile yapılıyor
    Bu 2 bara vasat diyebiliriz loby lounge un oturma alanları çok iyi rahat koltuklar var ve 24 saat açık. loby bar ise 12 de kapanıyor
    İlginç olansa bu vasat barlarda Angostura Bitter var bunu bulmak çölde vahayla karşılaşmak gibi
    Jameson in içine 2 damla angostura bitter damlatinca mukkemmel oluyor

Gelelim dış alandaki barlara easy mix var tamam ama içki ne var diye sorarsanız
    Votka Janoka
    Gin Whitman sons
    Tekila Orendain
    Viski Higland Queen tanıdığım tek içki Ramazotti amaroydu hadi birer şans vereyim dedim
    Gin tonic denedim kötüydü , votka schweppes bitter lemon kotü, easy mixli margarita eh dedirtti bu içkiler ama viski iyiydi bence Angostura ile keyifliydi
    İşin asıl kötü tarafı ise Starbucks in plastik bardaklarına benzeyen bardaklarda vermeleri mikayı mumla ararsınız valla
    Diana sports bar adında deri ve kumaş koltukları olan keyifli bir var yapılmış müşteriler maç yayını izlesin diye ama ip TV den kaçak seyrettiriliyor korkularindan bein açılmıyor tabi türk ligi yok birkaç maçta yayın kesildi falan
    Ama Manchester sunderland maçını seyrettim 25 e yakın bir İngiliz bir topluluk acayip keyifli bir deneyimdi

Hizmete gelirsek net çok kötü ya barda sıraya gireceksiniz yada koca alanda sipariş alıp boş toplayan 2 garsonun siparişleri getirmesini bekliyeceksiniz kimse birşey istermisiniz diye sormuyor
    Müşteri iliskilerinden Monika hanımla konuştum öğrenci çalisanlar okullar açılınca gitmişler ve otelin full olduğunu söyledi
    Starbuks 10 ile 12 arası ve 18 ila 20 arası otelde 13;30 ile 16:30 arası plajda hizmet veriyor
    İlkgün öğleden öncekine sıraya gireyim dedim tam yarım saatte sıra bana geldi sonra gündüzleri birdaha ugramadim 16 dan sonra sakin

Otelin kendi kahvelerini beğendim baya iyiydi markasını sordum Schiller palazzo .kendi evimde kullanmak içinde siparis verdim
    Havuzlarının tümü ısıtmalıydı 7 bantlı aquasi eglendirir ve çocuklar için ayrı aqua vardi

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet)

• ekpe_babam kullanıcısına yanıt

İki mesaj birleşince voltran olmuş. : ) Elinize sağlık.

Orijinalden alıntı: Mayhemx

Kasım ara tatili için termal otel tavsiyeleriniz , daha önce konaklayıp memnun kaldığınız yerler var mıdır arkadaşlar ?

alkol ve termal karışık havuz hassasiyeti yoksa akrones, alkol hassasiyeti yok, karışık havuz hassasiyeti varsa ng afyon en beğendiklerim arasında hocam.

Belirtmeyi unutmuşum hocam. Kendimiz için değil. Annem ve teyzemler beraber gidecekler alkol kullanmıyorlar. Hassasiyetleri de var. Karışık olmasa çok daha iyi olur onlar için tabi. Rahat olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayhemx -- 12 Ekim 2025; 0:8:6 >

Orijinalden alıntı: hyperven

herkese merhaba, hızlı gelişen bir otel tatil planım oluştu, tercihen bodrum, Marmaris, fethiye bölgesinde ultra her şey dahil daha ust seviye bir otel bulmak istiyorum, ancak 10 ekim giris 12 ekim çıkış 2 gece kalabilecegim ve üst seviye oteller genelde minimum gece sayısı kuralı koymuş; bu tarihler için öneriniz var mi ya da acenteler yardımcı olur mu , bütçe 2 gece toplam max 45k, ilk tercihim voyage torba ama 3 gece kuralı var
    Bu mesajın ustune otel ararken mirada exclusive bodrum konaklamasi yaptım, agoda uzerinden ets de gözüken fiyatın yüzde 60 ina rezervasyon yaptırdım, otel Hakkında cok yorum yoktu, öncelikle otel 3 yıllık ve modern dizayn edilmiş her noktası tertemiz ve şıktı. Öğle yemekleri ortalama ancak akşam yemekleri harikaydı, kuzu, dana ikisinden de 3-4 er farklı cesit, et döner 2 gun de mevcuttu, otelin denizine bayıldık, o kadar berraktı ki balıklarla beraber yüzdük.tuborg ve carlesberg şişe olarak mevcuttu, ekim ayında bir konaklama için hava güzel ve güneşli olunca keyifle vakit geçirdik, ancak kapalı durumlarda kapalı havuzun küçük olması sorun yaratabilir, onun dışında aquapark kort vs mevcut değil, sonuç olarak bu fiyat bandında ve özellikle denizi nedeni ile tercih edilebilir, genelde antalya otelleri tercih eden biri olarak bu kadar memnun kalacağımı düşünmezdim

• Nirvana Dolce Vita Ekim 2025 Değerlendirmesi.

Karşılama; 08.30 giriş yaptık, p asistan karşıladı, ilgi ve alaka çok iyiydi hemen oturduğumuz yerde giriş işlemleri yapıldı ve tesisi kullanabilirsiniz odanız hazır olduğunda haber vereceğiz dendi.

Oda; Odamız saat 10:00 da hazırdı. Upgrade yapılmadı. Otel tam kapasite doluydu. Roma sokağı en üst kat yandan deniz manzaralı oda verildi. Oda gayet büyük ve kullanışlıydı. Giyinme odası ayrı, bir normal duş bir küvet vardı banyoda. Genel olarak odalar eski ve bu sezon bitimi tadilat göreceği söylendi. Temizlik konusunda problem yoktu. Minibar günlük olarak dolduruluyor.2 redbull 2 efes malt 2 meyve suyu 2 meyveli süt cola ice tea fanta ve sprite. Kapsül kahve makinası var, hergün 4 adet kapsül. Cips fıstık ve çikolata vardı. Giriş günü odaya 1 şarap meyve tabağı ve makaron kutusu geldi.

Yemek; Ana restorant yemekler çeşit olarak çok fazla (kahvaltı dışında) fakat çeşit kadar kalite yok. Bana göre fark yaratan tek konu füme etler ve ithal peynirler standart üstüydü. Sıcak yemekler dışında mezeler, fümeler, peynirler ve baklavalar cam tezgahların arkasında personel istediğiniz kadar veriyor. Her akşam bir tema oluyor. Türk mutfağı, meksika mutfağı, deniz ürünleri, balkan mutfağı gibi. Kırmızı et ızgara konusunda hayal kırıklığına uğradım genelde kıyma ürünleri oluyor. Bir gece kuzu kaburga vardı özensiz işlenmişti. Kuzu pirzola, kuzu lokum,bonfile, iyi bir antrikot malesef yok. Izgarada yine 3 4 çeşit balık var orkinos,somun, bir gece kalkan(çok iyi değildi) kalamar vardır bir gece abartmıyorum halkalar 3 parmak kalınlığında, lezzeti yumşaklığı iyiydi ama göze hitap etmiyordu. 3 4 çeşit fıstıklı 3 4 çeşit ceviz, fındıklı baklava her akşam fiks ve ortalama lezzetteydi.

Snack; burger station, iskender, pide kebap benzeri ürünler, pizza makarnanın olduğu bölüm olmak üzere 4 tane ala carte snack bölümü var aqua bölümünde self servis açık büfe bir alan var. Kötü diyemem hiç birine ama iz bıraktı da diyemem. Hamburgerler genel olarak iyiydi.

Pastane; Bir adet lobbyde bir adet de lobbynin altında olmak üzere 2 ader pastane var. Tatlılar genel olarak güzel. San sebastian baya başarılı. Ev yapımı çikolatalar 4 5 çeşit ve gayet kaliteliydi.

Barlar, İçecek; Genel olarak içecek kalitesinde benim gözümde sınıfda kaldı. Girdiğimiz gün lobby barda malfy gin gördüğümde istedik konsept dışı dediler o zaman tanquray alalım dedik o da konsept dışı dediler, ten olanı değil diğerini istiyorum dedim yanındaki arkadaşına sordu ve konsept dışı dediler yine. 15 dk sonra bar menüsüne bakıp gittim tanquray gin dahil yazıyor dediğimde evet evet efendim dahil dedi :) mixler ve doğal meyve özleri yok. Genelde 2 3 barmen dışında bar personeli bazen barda kokteyl yapıyor, bazen elinde tepsiyle sipariş alıp servis yapıyor. Kokteyl konusnda çok iyi değiller. Rus ağırlıklı müşteri olduğu için onlarda genel olarak kokteyl tercih etmedikleri için yönelmediklerini düşündüm.

P asistan; Tesisin fark yatan en büyük artısı bence. Aşırı ilgililer ve çözüm odaklılar. Her gün arıyolar bir istek yada şikayet olup olmadığını soruyorlar. Talepleri asla geri çevirmiyorlar. Yapılabilecek ne varsa yapıyorlar. 2. Gün aradıklarında mixler ve iyi kokteyl olmaması konusunda şikayetimi bildiridiğimde 5 dk sonra barlar müdürüyle birlikte nerdeyseniz yanınıza gelip talepleriniz dinlemek isteriz dediler. Görüştükten sonra ertesi gün kuzu kulağı yapılmış ve bilgisi verildi.(tek bir barda) lobby barda bize özel absolut elyx ve glenfiddich 21 vereceklerini söylediler.

Personel; Personel sayısı oldukça fazla ve yeterli. İlginç bir şekilde çoook fazla endonezyalı çalışan var çoğu türkçe konuşamıyor ve anlamıyor ingilizce anlaşmak gerekiyor. Çok fazla asker diyebileceğimiz alt seviye personel var aynı şekilde çok fazla müdür şef var ama arada bir kopukluk var kesinlikle kalifiye elaman sayısı arttırılmalı. Mutfak, servis ve barda çok bariz belli oluyor.

Çocuk kulubü; Çalışma saatler çook az. 09:00 12:30 - 14:30 17:30. Genel olarak ilgililer çocuklarla sıkılmıyorlar çok fazla kullanmadık.

• Metiny9 kullanıcısına yanıt
    Hocam selam,
    Havuz kenarında nespresso kafe var dı duruyor muydu gözünüze çarptı mı veya kullandınız mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Evet hocam plaj ile havuz arasında her sabah günün ilk kahvesini ordan alıp iskelede içtim :) biraz yanında bira bahçesi var efes, bomonti, bud,becks, belfast şişe olarak var. Belfast dışındakiler draft olarakta var. Birde lobbynin alt katında starbucks var

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.