Dostlar buradan çok faydalandım, size de destek olmak adına yorumlarımı paylaşayım. Sueno Golf için 13 Ağustos tarihinde 16-23 Ağustos için direkt Sueno üzerinden rez yaptırdım, 136 bin tl 0 faizli 12 taksit yaptılar. 2 yetişkin 1 bebek. Son dk için arayışta olanlar varsa fiyat fena gelmedi. O tarihlerde 2 tane de konser var fiyata dahil (Altay ve Sibel Can) Dönünce yorumumu paylaşacağım. 16-23 Ağustos arasındaki konaklamamızı yorumluyorum. Oda: Deluxe'de yer bulamadığımız için Golf tarafında kaldık, odamız göl manzaralı, "Senior oda" olarak geçen oldukça geniş bir odaydı. Odalar biraz eski ancak buzdolabının çalışmıyor olması dışında bir olumsuzluk yaşamadık. Klima ile ilgili şikayetler vardı ancak bizde bir problem olmadı. Golf tarafından Deluxe tarafına doğru golf araçlarıyla sürekli ring servisleri var. Sıra bekleme vs kesinlikle yok, yolculuk da 3-4 dk sürüyor. Gündüz ring ile gidip akşam yürüyerek döndüğümüz çok oldu. Dolayısıyla sürekli Deluxe tarafında vakit geçirdik. Bundan sonraki yorumlarım Deluxe tarafı içindir. Yemekler: Çok iyi. 1 haftalık sürede kuzu pirzola, biftek, kuzu tandır, iç pilav, kebaplar, hindi, ciğer, bıldırcın, her çeşit baklava vs yeme şansımız oldu. Snack bar'da burger, tantuni, döner, dondurma vs bir çok çeşit mevcut. Yemek bakımından oldukça tatmin edici bir deneyimdi. Her gün aynı yemeğin çıktığı yorumları kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. Açık büfeden yemek aldıktan sonra oturulabilecek 4 restoran var, ilki dışındakiler çok kalabalık da olmuyor. Tek olumsuz yorumum ızgaralarla ilgili, halkımızın iyi pişmiş et takıntısı yüzünden ızgaralar biraz çok pişmiş geliyor ancak TR'de buna diyecek çok bir şeyimiz yok. İçki: Viski olarak Glenlivet, Glenmorangie gibi viskiler var. Bira olarak şişe Bud, Becks, Efes vs mevcut. Kokteylleri de fena değildi. Sahil: Plaj oldukça geniş, tamamen kumlu. Ancak denizi biraz dalgalı. Maalesef havuzda ve plajda en önde yer kapmakla ilgili takıntınız varsa sıkıntı yaşayacaksınız. Ancak arkalarda da otururum derseniz şezlong sıkıntısı olmadı. Kitle: Çok büyük oranda gurbetçi ve ortadoğulu turist mevcut. Genel bir olumsuzluk yaşamadık. Gurbetçiler sıra beklemeyi çok sevmiyor, sabahın köründe şezlonglara havlu atıp sonra yer tutma kavgası yapıyorlar. Çoğunlukla havuzda takılıyorlar, biz denizde olduğumuz için çok denk gelmedik. Altay konseri: Kapalı alanda (convention center) yapılıyor ve rezervasyon yok. 10'daki konsere 9.30 civarı geldiğimizde son 10 masadan birini kapabildik. Erken gelmenizi öneririm. Eğlendirdi, masalara da içki servisi var. Sibel Can konseri: Açık alanda yapılıyor ve rezervasyon yaptırmanız gerekiyor (ücretsiz) Önceden rez yaptırırsanız rahatlıkla 3. - 4. sıradan yer bulabilirsiniz. Bu da güzeldi, alkol servisi de konser boyu devam ediyor. Aktivite: Sabahtan geceye kadar sürekli oyalanacak aktiviteler var. Dans gösterileri de güzeldi, sıkılmanızın imkanı yok. Çocuklar için de, yabancılar için de bir çok aktivite vardı. Kids Club'u da gayet güzel ve eğlenceliydi. Biz genel olarak çok memnun kaldık. Konuştuğumuz yabancı turistler de genelde çok mutluydu. Personel ve yönetime özverili çalışmaları için teşekkür ederiz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zombie.TR -- 25 Ağustos 2025; 10:53:58 > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet) (1284. sayfa)

-
-
Paylaşım için teşekkür ederiz. otelin adını yazarsanız iyi olur. Bu otelde 6 gece şartı var sanırım siz 7 gece konaklamışsınız
Rez. Tarihiniz kişi sayısı ve ödediğniz tutarı da yazarsanız sevinirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sueno Golf için 13 Ağustos tarihinde 16-23 Ağustos için direkt Sueno üzerinden rez yaptırdım, 136 bin tl 0 faizli 12 taksit yaptılar. 2 kişi 1 bebek. Son dk için arayışta olanlar varsa fiyat fena gelmedi. O tarihlerde 2 tane de konser vardı fiyata dahil (Altay ve Sibel Can)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zombie.TR -- 25 Ağustos 2025; 14:3:9 > -
Hocam 16-21 eylül 2 yetişkin, 5.5 yaşında bir çocuk (27.12.2019), 2.5 yaşında ikinci çocuk (21.01.2023) bütçe 90 bine çıkmadan 70 civarında kalsa çok daha iyi olur.
-
Hocam öncelikle geri bildiriminiz için teşekkürler , hem sezon hem son dk hem 12 taksit çok güzel vole olmuş 🤣🤝
Snack alanlar ve kuruyemiş/cips ve şezlong qr hizmet var mıydı ?
Arkadaşlar hayırlı günler 15 Eylül ile 27 eylül arası eşim ile birlikte Antalya civarında 5 gece bir tatil planlıyoruz uzun zamandır arayışımız vardı fakat otellerin çoğu ETS ile çalıştığı için bulamamıştık bugün maximum kart çıkarttım ziraat kart World kart hepsi var denizi ve plajı güzel olması önceliğimiz 70 bin bandına kadar bütçemiz var önerilere açığız teşekkürler.
World kart indirimiyle bütçenize yakın Rubi platinum Sign ı inceleyin.
Evet gördüm hocam seturdan indirim uyguluyor fakat Vakıf World kullanıyorum vakıfa world puan vermiyor 5 gece 70 bin civarına denk geliyor hem puan alamadığım için hemde Antalya havalimanına uzak olduğu için şuan bekletiyorum rubiyi
Limak arcadia icin ne dersiniz hocam ?
Forumu meşgul etmemek adıan özelden yazdım Murat Bey
-
Hocam Limak atlantis almıştım forumda tecrübeli arkadaşların tavsiyesi üzerine iptal ettim çünkü balayı çiftine uygun otel olmadığını söylediler
Hocam uçak kullanacaksanız belek ve lara bölgesi daha mantıklı belekte güral premier ve paloma sencia 22-27 eylül arası bütçenize uygun hatta güralda 79 k ya havuz erişimli oda mevcut 15-20 eylül arası Sirene Belek 76k Lara bölgesinde Limak Lara tarih aralığınız boyunca bütçenize uygun görünüyor. Balayı avantajlarını karşılaştırırsınız. Güralda belki havuzlu odaya upgrade de yapabilirler.
-
Arkadaşlar ağustos bitmeden iki çocuklu aileye bütçe dostu bir otel öneriniz olur mu 3 günlük veya 4 günlük
Crystal flora güzel otel hocam ben de bakıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam teşekkürler dediğiniz otelleri incelemeye aldım deniz ve plaj olarak sizce hangisi daha önde
Teşekkür ederim. Cok ani bir plan oldu yoksa erken rezervasyon yapsam muhtemelen daha ucuza gelirdi ama hayat işte. İnş seneye erken rezervasyon yaptıracağım herkes gibi :) Sueno'ya gidecekseniz mutlaka çağrı merkezini arayın, hem fiyat hem taksit olarak daha avantajlı olabiliyor.
Snack alanı meydan gibi tasarlanmış, ayrı ayrı dükkan vitrini gibi kısımlardan gidip kendiniz alıyorsunuz açık büfe gibi. İçecekleri de garsonlar getiriyor ama ben yine bardan kendim aldım.
Kuruyemiş, cips var, şezlonga içecek servisini yine garsonlar yapıyor diye gördüm ama ben yine genelde kendim aldım, çok sık geçtiklerini söyleyemem. Şezlongda yatarken öyle gelip birinin bir ihtiyacınız var mı dediği hiç olmadı :) Belki iskeledeki barda falan vardır.
QR olayı bu iki tarafta da yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zombie.TR -- 25 Ağustos 2025; 14:12:55 > -
-
Hocam merhaba ,
Öncelikle detaylı bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
Biz de 14 eylül'de Rubi Platinum spa tarafına giriş yapacağız. Merak ettiğim bir konu var. Akşam etkinliklerinde ki qr kod uygulaması sadece sign'de kalan misafirler için miydi dikkat ettiniz mi hiç acaba ?
Bir de açık büfe yemekler ve alkol çeşitliliği her iki tipte de konaklayanlar için aynı mıydı acaba ? ( Platinum spa ve sign için yani ) . Yoksa Rubi sign'de kalanların restoran vs kullanım alanları farklı mıydı ?
-
Sign alakart her şey dahil resortta yok qr
Not: 2022-2023 yıllarında sign fiyat olarak resortun 1.5 katı fiyattı
bu dönemde fiyatın yakınsaması şaşırtıcı doğrusu
Hocam Platinium Spa hakkinda pek bir bilgim yok. Zaten ikisi de farkli yerlerde. Ama orada da QR kodu oldugunu duymuştum. Yanlışım olabilir. Gidenler daha yardımcı olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonyFun -- 25 Ağustos 2025; 16:15:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X