admirale 2023 de gitmiştik bizde çok memnun kalmıştık hocam inşallah nasip olur tekrar |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet) (1217. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: AeneanTeşekkür ederim ,
ben de la blanche bodruma bakıyordum acaba orası hakkında bilginiz var mı
island olan biraz daha iyidir. yalnız dönem itibariyle tam mevsim geçişi. yiyecek içecek anlamında antalya daha iyi bir seçim olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nirvana düzeyinin altında oteller var hocam,en üst düzeyi Nirvana.Yine de incelemek isterseniz;
--Hayvan Dostu Oteller--
*Selectum Family Belek
*Limak Limra
*Limak Arcadia
*Barut Hemera
*Megasaray Belek
*Doubletree by Hilton Bodrum
*Martı Myra
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biz de 11-18 Ağustos 7 gece 2 y 2 ç bakıyoruz tatil için önerileriniz var mı?cornelia diamond da daha önce konaklayan arkadaşlar çocuklarla keyifli olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnsenAnsen -- 28 Temmuz 2025; 11:54:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: -PoseidoN-
Tatil köyü tarzı hd konsept uygun tatil isteyen var ise champion holiday village kemer, indirim yapmış 5 gece 6 gün 46.800 tl. 2.500 tl de puan var 44.300’e geliyor. Otelin son 1-2 ay yorumları olumlu. Ağustos ilk haftası 2 yetişkin 1 çocuk olarak baktım. Mert bey ile yapmıştık ilk rezervasyonu sağ olsun güncel fiyattan güncellettirdi tekrar.
Mert bey’e tekrar buradan da teşekkür etmek isterim gayet ilgili her soruma karşılık buldum.Bir yakınımız daha aynı oteli ayarlacaklardı fakat istedikleri tarihte müsaitlik olarak fırsat oda'da yer görünmüyordu. Mert bey ile iletişime geçtik, sağ olsun 4 gece 5 gün için onlarda 37.450 tl'ye 9 ay vade farksız rezervasyonu yaptılar.
@mertkilictatilciniz teşekkürler tekrardan.
-
Ağalar muğla tarafında f/p konaklayabileceğimiz oda kahvaltı hizmeti alabileceğimiz plajlara yakın yer biliyor musunuz?
-
Çocuklar inanılmaz keyif alırlar hocam. Cornie Kids world çocuklar için fevkalade bir deneyim. Hatta bazı misafirler çocuk klubünden çocuğu ayıramadıkları için şikayetçi olabiliyorlar
-
Merhabalar
40-50k arası 4 gece antalya taraflarında aile oteli için önerilerinizi bekliyorum
-
Cuma gün ng phalalis bay a giriş yaptık ve 5 gün konaklayıp çarşamba günü çıkış yapacağız.
Daha önce neredeyse bütün premium otellerde konaklayan biri olarak ng kesinlikle güzel bir otel.
Otel sakin, çok fazla çocuk yok, en iyi özelliği kesinlikle yeme içme kalitesi,
Sadece yemekleri siz almıyorsunuz istiyorsunuz ve koyuyorlar bir tek bundan hoşlanmadım ama hijyen açısından da gayet iyi birşey olduğunu söylemeliyim, onun dışında kalacaksanız ana bina da kalmalısınız, diğer binaya heryere uzak ve yürümeniz gerekir.
Eğer tatilden beklentiniz havuz tatiliyse buraya gelmeyin havuzu küçük ve sadece 2 havuzu var
Ama deniz için tatile geliyorsanız benim geldiğim en güzel deniz diyemem ama kesinlikle ilk 3 te. Çocukla çok rahat girebilirsiniz çünkü bütün sahil şeridi olan yerlerde sığ bir denizi var.
Tıklım tıklım dolu değil hatta sakin bir ortamı var bile diyebilirim. Voyage torba da sabah erken saatlerde gidip şezlong kapma derdi bu otelde asla yok mesela.
Aklıma gelenler bunlar. Bu forumdan faydalann birisi olarak en azından otel hakkında bilgi vermek istedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam havuz barda çilekli milkshake tavsiye ederim :) Eşim aşırı beğenmişti.
Bunun haricinde sizde çocuk var mı bilmiyorum ama Adult Havuzu çok beğenmiştik biz. Sessiz sakin bir bölümde idi. Superior odaların bulunduğu tarafta dağ yamacında ki blokların yanında idi hemen.
Çok keyif almıştık. Deneyimlemenizi tavsiye ederim. Birde otelin açık hava gösteri merkezinin arka tarafına doğru kalan bir plaj alanı da var. Muazzamdır, henüz keşfetmediyseniz bir bakın derim.
-
9-12 Ağustos tarihleri arasında Fashion Tv luxury oteli için rezervasyon yaptırdık. Bakalım gidince detaylı yorumları yazarım arkadaşlar
-
Merhaba
Ne zaman ve ne kadara rezervasyon yapmıştınız?
İyi tatiller.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ocakta 160 bine ayarlamıştım
Daha yeni ödedim çoğunu da %25 muhabbetine
İki yerde deneyimledik. Güzellerdi lafım yok ama yine de havuz diğer otellere göre zayıf
Regnum, voyage ın bütün otelleri, maxx royaller gibi gibi
Çilekliyide denicem 😬
Otel cok iyi duruyor ama voyage belek ten bile pahalı..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Havuzların boyutları biraz küçük haklısınız. Otelin aquaparkının sol tarafına yeni villa tarzı odalar yapılacağı söyleniyor idi. Bir çalışma veya yarım kalan bir tadilat vs. görebildiniz mi acaba ?
-
Voyage belekte 2-3 defa konaklayan biri olarak bu otel her anlamda voyage belekten bikaç gömlek daha iyi
Ne aradığınızda göre değişir ama
Lezzet, deniz benim için önmeli iki kriter olunca ben böyle düşünüyorum
Evet villa projesi varmış orada ama ben bi çalışma görmedim ama seneye bodrum ng sign açılıyormuş villa tarzı mayıs 2026 diyor açılışına
Galiba Ng Sign oda+kahvaltı olacakmış onunla alakalı bir bilgi verdiler mi size ?
-
Mert beye bugun bende baya bi yazdim aradim hem cok destek hem cana yakin sağolsun çabalıyor insallah bizde tamamlayacagiz rezervasyonu beraber şimdiden tesekkurlerimle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X