Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet) (1214. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 19 Misafir (2 Mobil) - 20 Masaüstü6 Mobil1 iOS
5 sn
24.482
Cevap
845
Favori
1.455.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
32. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 12121213121412151216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mertkilictatilciniz kullanıcısına yanıt

Merhaba crystal admiralde 5 yas cocugu 0-2 saydirabilirmiyiz hocam 3-9 agustos 6 gece diger cocugum 2018 li

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdemyntrk kullanıcısına yanıt
    1-6 eylul voyage torba icin fiyat lutfen? 2 yetiskin bir bebek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MAXİMUM KART VAR İSE ; 177.378 ₺

MAXİMUM YOK İSE ; 186.714 ₺

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet)
  • merhabalar

Asgari ücretli çalışan birisiyim tatil yapmak bizimde hakkımız diye düşünüyorum. sağlık problemlerinden dolayı geçen yıl tatil yapamadık. Bu yılda yapamıyoruz malum fiystlar sebebiyle. 4 gece 5 gün. 1 eylül ve sonrası (sanırım bu tarihlerde fiyatlar uygun oluyor) 18000-20000 tl yi geçmeyecek şekilde her şey dahil denize sıfır otel konusunda yardımcı olabilmeniz mümkün olur mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • recruit1 R kullanıcısına yanıt

Utopia beach club bakiyorum bende oncelik olarak deniz olduğu icin ancak Rusça kısmını memnuniyeti anlamadım? Turkce degil Rusça konusunca mi acaba daha iyi hizmet alirsiniz demek istediniz ? Ayrıca x belek te kaldım geçen yıl deniz hariç iyiydi ikisi arasında karşılaştırma yaparsak çok fark varımdır yemek içmek kalitesi x belekte f/p olarak yüksekti kutu içecekler şişe alkol starbucks +16 adult kısım memnun kaldık

• Merhaba,
    16–30 Ağustos tarihleri arasında 5 gecelik bir tatil planlıyoruz. 3 aile, toplam 11 kişiyiz:
    • Aile 1: 2 yetişkin + 2 çocuk (4 ve 8 yaş)
    • Aile 2: 2 yetişkin + 1 çocuk (4 yaş)
    • Aile 3: 2 yetişkin + 2 çocuk (4 ve 11 yaş)

Muğla bölgesinde (Bodrum, Fethiye, Marmaris vb.) her şey dahil bir otel arayışındayız. Oda başı 60.000 TL civarı bütçemiz var. Uygun önerilerinizi paylaşırsanız seviniriz.
    Teşekkürler

• recruit1 R kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim ,

ben de la blanche bodruma bakıyordum acaba orası hakkında bilginiz var mı

• simbuss S kullanıcısına yanıt

Bence bu bütçe ile aracınız var ise ev tutmanız daha iyi olacaktır, ne yazık ki fiyatlar uçuk. 4 gece 5 gün için kalcağınız yer sizi üzer gibi. Ev tutarsanız 4 gün planlayarak hergün başka plaja gidersiniz en azından kahvaltıyı evde yapıp yemekleri dışarıdan halledersiniz. Geçmiş olsun bu arada. Mesela Antalya’nın en güzel yerlerinden kaş-kalkan civarında airbnb’de baktım 4 gece 5 gün için 10-14 bin tl’ye kalabileceğiniz yerler var tabiki şahsi araç var ise. Benim tavsiyem bu şekilde… Tatil yapmak söylediğiniz gibi her yurttaşımızın hakkı. Şimdiden keyifli vakitler kazasız belasız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 27 Temmuz 2025; 1:30:15 >
    4 5 günlük ev kiralayın. Halk plajlarına gidin. Yemekleri önceden ayarlayın kendi evinizden 4 5 günlük olacak şekilde. Ancak çıkarsınız. O fiyatlara hd veya uhd otele gidilmez. Zaten olmayabilir. İllla olsun derseniz erken rez. ile sezonun sonları mümkün olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Eylülün son haftası bile zor ama Ekim başlarından itibaren bakarsanız Alanya taraflarında bişeyler çıkabilir hava ve deniz suyu sıkıntı olmaz ama beklenti düşük olmalı. Bunu erken rezervasyon başlarında yine bu aylar için yapabilseydiniz ihtimaller daha fazla olabilirdi arkadaşların dediği gibi,sonraki yıllar için aklınızda olsun.

Antalya Kalkan'da Clup Patara adında çok güzel bir tesis var. Devre mülk sitesi, aynı zamanda müstakil evler de var. 1 haftalık devre mülk veya ev kiralayabilirsiniz. Tesisin havuzları var, denizi de harikadır zaten. Yakın çevresinde gezecek bir çok yer var. Kaş, kaputaş plajı, patara plajı, saklıkent kanyonu vb. Eylül 15 den sonra 1 haftası 20 bin liraya bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

• Herkes merhaba, bu sen tatil alırken çok araştırmıştım. Birilerine faydası olur diye yazıyorum. Bu üçüncü tatilim ve ilk kez erken alarak iyi bir tatil tutturduğumu dusunuyorum çok tatil tecrübem yok ancak otel temiz olsun yemekleri çok lezzetli olsun ve Aquapark mutlaka olsun çocuklar eğlensin diye bir yer arıyorsanız bizim kaldigimiz oteli öneririm. Adı botanic platinium. Çok büyük bir yer burası delphin deluxe diye başka bir otelde var icinde ortak kullaniyorlar. Havuzları yeterli sayıda (5), Aquapark sayısı da gayet iyi (3), akşamları animasyon canlı müzik vs. Var boş geçmiyor. Benim üçüncü günüm burada. Çok tatil gurusu olmadigim için çok spesifik şeyler beklemiyordum açıkçası ama beklentimin çok üstünde. Denizi taşli plajinin ve şezlong sıkıntisi çok kalabalik olmasına rağmen yok.

Kemerdeki viking express otele bir bakın derim.

Forumda önerilen butik bir tesis, 6-10 Ekim, 24 bin, bi inceleyin derim. 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet)

• Ekim İçin alinan voyage sorgun iptal edilip nirvana dolce vita alinir mi sizce. 2 yas bebekle gidecegiz. Eylulde de voyage sorgun konaklamamiz olacak.

• yahyace Y kullanıcısına yanıt
    Sahibinden direkt kiralanacak sanırım , devre mülk ler, evler içinde durum aynımı ?

• t3ksas kullanıcısına yanıt
    Voyage sorgun tabi ki daha iyi ama zaten gidecekseniz farklı bir yer olsun, denizi daha iyi olsun derseniz Nirvana seçebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ross85 R kullanıcısına yanıt

Yoruma katılıyorum

Merhaba

Erken rezervasyon döneminde alsaydınız çok daha sağlıklı seçenekler çıkardı. Şu an f/p diyeceğimiz tesislerin çoğu dolu

• texmo kullanıcısına yanıt

Evet öyle oluyor. Mülk sahipleri evlerini daha çok Airbnb üzerinden kiralıyor. Devreler ise daha çok sahibinden sitesinde bulunuyor.

Belki site yönetimi de kiralıyor olabilir, devre sahipleri haklarını site yönetimine bırakıyordur, kiralasınlar diye. Bir arayıp sormak lazım. Club Pataranın web sayfasında iletişim bilgileri var, oradan arayıp sorabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12121213121412151216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.