< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 5 Eylül 2024; 15:50:11 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2024 YILI ÇAMAŞIR MAKİNESİ TAVSİYESİ ?? (9. sayfa)
-
-
Ben kesinlikle 2. Seçeneği öneririm. Hem kazanı geniş hemde gayet güzel miktarda su kullanıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu 9120M ile kıyaslarsak ne dersiniz?
9120M ile 1400 devir Grundig'i kastediyorsanız aralarında çok fark yok.su seviyeleri kazan boyutu aynı. Ufak tefek değişiklikler Grundig dokunmatik ve ötüyor birde 1400 devir. Ben Grundig'i tercih ederdim.
Teşekkür ederim. Ona bakayım fiyatı daha uygun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 7 Eylül 2024; 14:38:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
16500’e aldık. Bu vesileyle makine yorumumu da belirteyim.
Henüz 2 kere yıkama yaptık. Eski makinemize göre oldukça sessiz yıkıyor. Çok kirli parçalar atmadığımız için yıkaması hakkında kötü bir şey diyemem. Renkliyi beyazı iyi yıkadı. Bir ara perdeleri atarsak performansı hakkında daha doğru bir yorum yapabilirim.
Ekranı yarı dokunmatik; kurulum yaparken sıvı temasından kaçının, çabuk bozuluyor dendi. İnsanlar bu cihazları kurutma makinesiyle altlı üstlü kuruyor. En ufak sıvı temasında gitmez diye düşünüyorum ama almayı düşünenin de aklında bulunsun.
Almayı düşünüyorsanız semtinizde birkaç mağazaya fiyat sorun derim; Beko’da da aynı ürün farklı isimle satılıyor. Oraya da sorabilirsiniz. Hepsi farklı fiyat veriyor ve avmdeki mağazalar haricinde hepsinde internet fiyatının altı fiyat söylendi.
mediamarktBOSCH WGA242Z0TR A Enerji Sınıfı 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_bosch-wga242z0tr-a-enerji-sinifi-9-kg-1200-devir-camasir-makinesi-1237514.html?utm_source=new%20owned&utm_medium=ema-other%20email&utm_term=webshare&utm_campaign=webshare
Bu çamaşır makinesini almayı düşünüyorum. Kullanan yada araştıran varsa tavsiye eder misiniz başka önerisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasabalidayi -- 9 Eylül 2024; 13:27:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ne yaptınız hocam karar verebildiniz mi? Benim de aklımda Samsung var öğrenci indirimi ile güzel bir fiyata geliyor, memnun kalan da çok şikayet eden de çok.
-
Arkadaşlar vestel alınır mı. Bütçem 15 civarı. Resimdeki cihaz.
https://www.hepsiburada.com/vestel-cmi-108322-wifi-10-kg-1200-devir-camasir-makinesi-p-HBCV00004Y5X80?ftid=nqic2ov7xdq4dz1f&magaza=Alt%C4%B1no%C4%9Flu-Vestel+Yetkili+Online+Bayi&url_src=and-product-detail
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 9 Eylül 2024; 19:7:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
iptal ettim , şikayet eden sayısı memnun olandan sayısından çok
Merhaba halen memnun musunuz
Şu an Beko bayide fiyatı 19.000 TL
İnternet üzerinde 17.000 bandında
Ama internet üzerinden de pek almak istemiyorum
Sizce alınır mı beklentilerinizi karşıladı mı
Bu modelden kullanan yok sanırım hiç hep seri 4 kullanan çok
Hocam selam
Sizce beko cmxd 9120 ile Arçelik 9120 dmx aynı mı
İnternetten pek almak istemiyorum bana bu modelleri bayiler 19bin dedi bosch 4 serisi baktım leke çıkarıcı seri bunlarda 22.500 dediler
Siz 19 bin bandında ne önerirsiniz
Merhaba evet iki modelde aynı ve pekte kaliteli olduklarını sanmıyorum. Yıkama konusunda ısıtma kalitesi düştü. Ve kazanları artık 9kg adında 7kg kazanlılar. Leke özellikli Boschlara bakmayın leke çıkarmakta pekte başarılı değiller. Size önerim Grundig markasının (Arçelik'in markası ve arçelikten biraz daha kaliteli) GWM 91214 B modelidir.
Vestelden çamaşır makinesi alınmaz çok eksiği var.
Bilgi için teşekkürler
Dediğin modeli yarın bayilerde bulmaya çalışacağım
Makine alırken nelere dikkat edeceğimi pek bilmiyorum
Misal Arçelik bekoda yıkarken buharda veriyormuş belli bir süre
Bosch ise kolay ütü mu kırışık gidermemi ne var belli modlarda
En uzak olduğum konu beyaz eşya
Merhabalar, 1+1 eve yerleşiyorum. Her şeyi iyisinden almaya çalıştım. Çamaşır makinesine bütçem kalmadı. En ucuzundan Altus vb. bir marka mı almalıyım? Yoksa spotçu, ikinci el gibi bilindik bir model mi alayım? Yapamazsam 1 sene sonra elden çıkarmak durumunda kalacağım. Bu yüzden çok masraf yapmak istemiyorum. Sıfır Altus almanın avantajı iyi-kötü garantisinin olması. Spotçular da 6 ay, 1 sene parça garantili diye satıyor. O da cazip geliyor. Önerilerinize açığım. Teşekkürler.
-
2.el yerine sıfır Altus almanız makul bir seçim olur.
Hocam anlık olarak hb'de sepette %10 indirim var, ben vestel çektim. 1000 devir 8KG 11.900 civarı bilginize, peşin fiyatına 6 taksit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 11 Eylül 2024; 13:16:30 > -
Hocam çok teşekkür ederim bilgi için. Kartımda o kadar limit kalmadı maalesef :) Keyfi taşınmaya karar verdim, iyi mi ettim kötü mü göreceğim. Diğer arkadaşın da belirttiği gibi sıfır almak içimi daha rahat ettirecek gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X