Şimdi Ara

2024 yaz lastiği tavsiyeleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
6
Favori
38.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ses harici güzel şimdilik neyse artık aldık napalım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba.Güle güle kullanın.

• froster2006 kullanıcısına yanıt

Jelli lastiklerden hangisini tgavsiye edersiniz? Conti pc7 de yok pc5 de jelli var .Hankook 3 serisi ve pirelli de var bide jelli lastik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TatarSüvari -- 21 Mart 2025; 11:24:11 >
  • TatarSüvari kullanıcısına yanıt

Merhaba.Pirellinin hangi modeli.

• internetten hangi siteleden alıyorsunuz bazı sitelerde ücretsiz montaj var yazıyor nasıl oluyor anlaşmalı yerlere mi kargo siparişi veriyorsunuz

• froster2006 kullanıcısına yanıt

• TatarSüvari kullanıcısına yanıt

Pirelli P7c2.

• Benim Conti Premium Contact 6 lar 45 bin Km ye geldi ( tam 3 yıl ), son 5 bin kilometrede bayağı sertleşti, diş derinliği 3mm nin biraz üzerinde ama artık çok güven vermiyor. Önümüzdeki ay değiştireceğim, sanırım Premium Contact 7 olacak. Michelin Primacy 5 çıkarttı bir ihtimal denemek için o da uygun olabilir, yaklaşık lastik başı 1000 tl fiyat farkı var gibi.

• trak76 T kullanıcısına yanıt

Hangi marka 4 mevsim lastik aldınız? Benim de acil olarak almam gerekiyor ve yazlık lastik ile dört mevsim arasında kararsızım. (185/65/15 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC13F6910 -- 16 Nisan 2025; 20:23:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • continental

• Lastik araştırırken denk geldim, 2 yildir 205 55 16 hankook ventus prime 4 kullaniyorum. ilk 1 sene performansi cok iyiydi fakat son zamanlarda gazlayinca fena sarmaya basladi lastik. Virajda birkac kez hafiften arkalar yanladi, düşük hizda ani dönüşte ön kaydirmaya başladı. Artik bana güven vermiyor hic. Ses olarak hala sessiz bence. Ha şu da var, daha dün freni test edeyim dedim, bos yolda frene asilinca yanimdaki arkadas topridoya yapisiyordu az daha. Duz yolda frenlemesi hala basarili diyebilirim ama işte güven vermedigi icin degistirecegim yinede

• 2024 yaz lastiği tavsiyeleri

Continental Contact Dört Mevsim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 18 Nisan 2025; 3:20:50 >
  • velespitman35 V kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, aynı ebatta aynı lastiği alma arifesindeyim. Okudukların kafamı biraz bulandırdı, 2 yıl 20 bin civarından sonra ciddi çatlamalar olduğu yazılmış çoğu yerde.

Siz bu söylediklerimizi dışında memnun musunuz?

Michelin pramicy 4 ten geçeceğim lastiklerin miladı çoktan doldu. Bunlara da Continental eco6 dan geçmiştim Eco daha sessizdi.

• Lastiklerde catlamaya dair hicbirsey yok. Diş seviyesi hala çok iyi durumda, sifir lastik gibi duruyor disaridan bakinca. Benim tedirginligim kullanim tarzima da bagli olabilir. Yüksek hiz sevmem ama ani hizlanmayi severim, agresif sürerim, virajda sinirlari zorlamak hosuma gider diyen biriyseniz 1 yil sonunda sizi tedirgin edebilir. Bu tarz kullanima michelin gibi cok daha yumusak ama cok daha pahali lastikler uygun olabilir ama onlarda cabuk yiprandigi için ne kadar dayanir emin degilim. Bir sonraki tercihim cok fazla onerilen falken olacak muhtemelen. Ventus prime 4 önermem de diyemiyorum çünkü kendimce agresif ve bilincli test yaptigimda yuksek performans frenleme yapabiliyor hala. Butceniz hangisine yetiyorsa ona yonelin bence. Ya falken ziex ze310, yada ventus prime4. F/p ürünleri

• Merhaba ilk defa lastik alacağım. Araç 2018 model Toyota corolla. Şuan üzerinde fabrika çıkışlı turanza er300 var boyutları 205/55/R16. Araştırmalarıma göre Michelin primacy 5, turanza 6, continental premiumcontact 7 ve ecocontact 6 arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz ?

• apokalipta A kullanıcısına yanıt

Hepsi de kaliteli lastikler. Listeye Goodyear EfficientGrip Performance 2'yi ekleyin bence.

Hangisini en uyguna bulabiliyorsanız, onu alın derim. Kötü lastik yok bunların arasında.

• zeytinkoy kullanıcısına yanıt

yorumunuz için teşekkürler hocam. Dediğiniz gibi goodyear ı da listeye ekledim. Lastikcim com da en uygun turanza gözüküyor şuan. O siteyi tavsiye eder misiniz

• apokalipta A kullanıcısına yanıt

Premium contact 7 ve Michelin primacy 4+ (5 yeni olduğu icin 5 in 4 + ile karşılaştırılması lazım) touring lastikleri arasında ilk iki sırada yer alır. Neredeyse performans serilerine kafa tutan lastiklerdir.

Özellikle kuru ve ıslak fren mesafesi biriken suda yolu tutma performanslari en üst 2 model bunlar.

Adac güvenlik testleri yapar puan düştükçe iyi lastiktir

https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/ausstattung-technik-zubehoer/reifen/reifentest/sommerreifen/215-55-r17/continental-premiumcontact-7-id-4796//

https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/ausstattung-technik-zubehoer/reifen/reifentest/sommerreifen/215-55-r17/bridgestone-turanza-6-id-4801//

Görüldüğü üzere Turanza 6 cpc7 nin altında bir sıradadır.

ortalamasi 2 cilik

https://www.tire-reviews.com/Tire/Continental/PremiumContact-7.htm

Ortalamasi 6 cilik

https://www.tire-reviews.com/Tire/Bridgestone/Turanza-6.htm

Şimdi kendi görüşüm bu ebatta cpc7 benim kullandığım lastik michelin 4 plus aynı aracı olan bir arkadaşta da bunu denedim. + plus bundan bir tık daha sessiz ama cp7 de bir tık daha sağlam bir lastik.(hamur sertliği etkisi) Alırken bozuk ilçe yollarında kullanmak şantiyeye girip çıkmak (vida tel oluyor yerlerde ister istemez) için aldım memnun kaldım. Daha önce başka bir araçta michelinler daha zayıf gibi gelmişti (patlama ve yanak yarılması açısından)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 29 Mayıs 2025; 14:23:41 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.