Şimdi Ara

2024 Opel Corsa alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler, ilk arabamı almayı düşünüyorum, ehliyeti aldıktan sonra da çok fazla trafik tecrübem olmadı. Arabalardan çok anlamam ama uzun süredir internetten, sağdan soldan araştırmaya çalışıyorum. Bunun neticesinde hem kullanım kolaylığı hem de fiyatı açısından B segment, hatchback, otomatik bir aracın bana daha uygun olduğuna karar verdim, araç konusundaysa kararsız kaldım.

Bunların içinden 2024 Opel Corsa gerek şanzımanı gerek tasarımı açısından ilgimi çekti ama yağ içinde çalışan kayış muhabbeti, şikâyet edilen bazı arızaları kafada soru işareti bıraktı.

Ne dersiniz, bu arabanın arızaları baş ağrıtır mı yoksa alınır mı? Kullananlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Senede çok fazla kilometre yapacağımı düşünmüyorum. Başka tavsiyelere de açığım tabii, ayıracağım bütçe 1 milyon 200'e kadar ama çok da aşmak istemiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler şimdiden...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2024 Skoda Fabia sanki daha iyi bir seçenek olabilir.

• arkadaşın tavsiyesine katılıyorum. fabia daha iyi  

• oldbeer O kullanıcısına yanıt

Fabia da güzel aslında ama DSG problemi var galiba onda da. Bir de Fabia ve Pololar rakiplerine göre biraz pahalı gibi sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tursu_bidonu T kullanıcısına yanıt

Bir tık pahalı olabilir çünkü kalite farkı var, ayrıca iç ve bagaj hacmi daha geniş, fakat sizin bütçenize göre Fabia bulunabilir.

Puretech motordansa, 2024 model DSG bana daha çok güven veriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005 Seat İbiza alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    Opel Astra Alınır mı ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.