Şimdi Ara

HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ OTOMOBİL (144. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.864
Cevap
116
Favori
194.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • multimedya ünitesi city hariç tüm hondalarda aynı. crv de de jazz daki sistem var hiç farkı yok.

sorununda aynı olması doğal.

Merhaba, haklısınız ince taban yağışlı ortamda avantajlı ama kasım-mart aralığında 5 aylık sürede yağış alma oranı giderek düşüyor.

Yaşadığım şehir karasal iklim kuşağında, 5 ayı içerecek şekilde uzun dönem yağış alan gün ortalaması %24 civarı.

Uzun dönem olduğu için böyle, son 5-10 yıla bakarsak büyük ihtimal %10'a yakınsıyordur. Bu dönem soğuk olmaya soğuk ama yağış çok zayıf.

Bu nedenle geniş tabanın sürüş zamanının çoğunun yağışsız olması sebebiyle tercih edilebileceğini düşünüyorum.

Ben jantı değiştirmedim, 195/55 R16 bridgestone blizzak 6 2025 üretimi lastik aldım. 205/55R16 niyetliydim ama çamurluk içinde keskin sağ sol manevralarda sürtme riskini hesaplayamadım/göze alamadım.

jantın aynı kaldığı ama lastik ölçüsü değişimi ile ortaya çıkan geometriye ilişkin resimleri ekliyorum.

HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ OTOMOBİL

HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ OTOMOBİL

• Arkadaşlar merhaba. Jazz elegance için uygun fiyat veren bayi var mı? Yakın zamanda fiyat aldınız mı acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.