HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ OTOMOBİL (143. sayfa)
-
-
Herkese merhaba,
Ne yazık ki crosstar için orjinal ebatta kış lastiği bulunamıyor.
Orjinal ebat olan 185/60R16 x 6 ET50 yerine 185/55R16 x 6 ET53 ölçüleri bulunabiliyor.
Bu konuda sizler ne çözüm buldunuz, hangi marka/seri/ölçü tercihinde bulundunuz?
Aynı durum son kasa grand picasso'da başıma gelmişti. Orjinal ebat Türkiye'de satılan yalnızca 2 modelde kullanılıyordu, bu nedenle yaz lastiği bile bulmak meseleydi.
https://wheel-size.com.tr/calc/?wheel1=185-60-16X6.0ET50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ni.ko -- 25 Ekim 2025; 17:42:23 >_____________________________
-
Grupta 195-55-16 ya karar kildi arkadaslar sanırım yuzde 3 sinirinida asmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ni.ko -- 25 Ekim 2025; 18:2:35 >_____________________________ -
Rica ederim, daha once davet ettim mi hatirlamiyorum ama wp grubuna katilmak isterseniz ozelden telefonunuzu yazin.
Gönderdim, teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Teşekkür ederim.
Merhaba tekrar yeni yeni alışıyorum. Telefon tutucusu olayını ne yaptınız? Diğer araçlarda havalandırmaya takılan kullanıyorum ama bu araçta sıkıntı. Cam yapışanlarsan kullanlar memnun mu? Görüş açısını azaltıyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben ihtiyac duymadigim icin arastirmadim, havalandirmalara olmaz, on kolsolde puruzsuz degil yapismaz tek care cam kaliyor.
Siz ne yapiyorsunuz arabayi surerken telefonla, aa veya carplaydan yapamadiginiz?
Görünce yazmadan edemedim, yasaya göre yetkili satıcı her türlü yedek parçayı en az on yıl sağlamak zorunda. Lastikte bundan istisna değil, servise sordunuz mu acaba? Belki biraz pahalı olur ama orijinal ebat olur.
_____________________________ -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.murphy -- 28 Ekim 2025; 13:43:9 >_____________________________
-
Teşekkürler. Bakacağım .çok güzel gözüküyor
Kelebek camını düşündüm ben . Hiç bir şey yapmasam da telefon tutacağı önemli benim için kaldı ki AA bağlanmıyor :) hrv ye bir yıldır biniyorum 1 kere bile bağlanmadı. Kablolu kablosuz farketmiyor. Telefonu İngilizce yapmak istemiyorum. Jazz da da aynı şey başıma geldi aracı almadan ilk ona baktım :) Honda bir yılı geçkin süredir hiç bir aksiyon almıyor. Telefonu İngilizce yapın demek çözüm değil. Bakalım ne olacak yavaş yavaş güncelleme geliyor diyorlar da.
Uygulamalari turkce olarak kullanabiliyorsunuz sadece menuler ingilizce oluyor tabi genede siz bilirsiniz.
Genelde problem baglanmama değil bagliyken navigasyonda kilitlenme seklinde olusuyor yoksa baglanmayan duymadim .
Ben ingilizce kullaniyorum puruzsuz calisiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 29 Ekim 2025; 11:17:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefonu ingilizce yapınca telefon kırmızı ekran uyarısı veriyor bende, android bağlanamadı filan diyor kablosuz bağlantıda. Haritaları ekrana yansıtamadım örneğin, belki yeterince uğraşmamışımdır.
Kablolu denemedim. Belki daha iyi sonuç alınıyordur, açıkçası çok ihtiyacım olmadı. Öylesine denedim.
_____________________________ -
Ingilizce olursa hem kablolu hem kablosuz olarak sorunsuz calisiyor, sistemi resetleyip telefonu bastan tanitmanizi oneririm.
-
Hocam kış lastiğinde geniş yüzey alanı yerine dar olanı makbuldür.
Ayrıca ET değeri jantla ilgili yani üzerindeki jantı kullanacaksanız (ben ayrı kullanırım) et değerini dikkate almanıza gerek kalmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Honda Jazz Crosstar -
Davy AutoyoutubeCLIO, YARIS, JAZZ ou MG3 : Quelle la MEILLEURE CITADINE HYBRIDE ? !https://youtu.be/dpnJ_8QptBw?si=w3Ge2yvVaom2uccU
Yaris hibrid, clio hibrid, mg3 hybrid ve jazz.
Dis dizayn haric tum kategorilerde kazanan dogal olarak jazz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 30 Ekim 2025; 10:35:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Çok değişik telefon seçiyor Samsung da Xiaomi note 13 donuyor ve bağlanmıyor. Xiaomi note 9 da hiç sorun yok. Bluetooth bağlanıyor çok dert etmiyorum alıştım artık. Ama sıfır araba alıp çözüm bulmamaları çok enteresan. Ve iki model araçta da aynı sorun mevcut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

Hızlı